αυτο στο κεντρο ειναι στην ουσια ατσαλινος πρεσαριστος αποστατης. τον ξεπρεσαρα με την αποτελεσματικη μεθοδο μεγγενη αξονας (χοντροτατος) σφυρι. και τροχισα λιμαρα τροχισα το κεντρο αλλα καιπακετο το αυλακι που πιανει η κοντρα. κι αφο τα εκανα ολα αυτα για να ερθει πιο κοντα αραξα και χαζευα caef racer απο ενα forum που ανεβηκε σε thread εδω μεσα. και τι ειδα? ταμπουρο με κοντρα στο καλαμι με σφιγκτηρα. φαντασου οπως δουλευε σε καποια μοντελα cub για να βυθιζεται αντι να σηκωνεται. τωρα γιατι τα λεω αυτα? γιατι το πισω ταμπουρο ειναι σχεδον επιπεδο σε σεχση με το μπροστα και φυσικα θα ειναι πιο κοντα στο καλαμι. θα τα δω αυριο. αν δεν τελιωσω αυτο που ηδη κανω. εφαγα τα χοντρα με πετρα και τρυπανι για τις γωνιες (πολυ κουραστκι) αυριο θα το αποτελιωσω με το dremel της μαμας..
ειμαι ο μονος που με σπαμαρω... αλλα ρε γαμωτο.. κριμα δεν ειναι?
1980 HONDA Z 50 R MINI TRAIL BIKE FRAME
Buy It Now
$75.00
Shipping not specified
γιατι ρε? εμεις οι ταλιμπαν στο ελλαδισταν σε ποιο πηγαδι κατουρησαμε δηλαδη?
μηπως πρεπει να πιεις ενα μπουκαλι βοτκα
μετα πιστευω θα ερθουν και τα υπολοιπα
σπαμαρουμε και εμεις
καλη συνεχεια αν ερθεις θεσσαλονικη παρε τηλ εχω νεα
παιζει να ερθω σημερα. οποτε αυριο μαλλο καφεδακι αλλιως κυριακη.
δυστυχως ειμαι πιο χαζος απ'οτι νομιζα. τελικα η ζαντα ειναι παρακεντρα ακτινολογημενη. ναι το στεφανι καθεται ολισια απλα κανα δυο ποντους παραδιπλα. αυτο συνεβη γιατι ακτινολογοντας ειχα αποστατη μονο απο την μια μερια κι ετσι το αποτελεσμα δεν ειχε αξονα συμμετριας.. χαχα.. λυσιμο λοιπον ξανα η ζαντα..
που θα παει μικρος ειμαι θα (π)-μαθω...
δουλειες που εγιναν σημερα. (αδικως βεβαια) τροχισα το ταμπουρο αφου ξεπρεσαρα τον αποστατη κι εβαλα εναν ιδιο αλλα κοντυτερο απο μεσα.
κι απο μεσα.
αφου απογοητευτηκα με την ροδα ασχοληθηκα με κατι για να αποφυγω το ψυχοπλακωμα και εδω βλεπετε το αλητακι σε πονηρες ποζες οταν πονταριζα το που θα μπει το σταντ. απο την αριστερη πλεον.. (νομιζω... χαχαχα)
με βοτκα οχι αλλα η εψα νομιζω εχει κατι μικρα ωραια διαφανα μπουκαλακια.. απο δευτερα θα το βαλω ξανα μπρος και βλεπουμε..
κι η ατυχια σε συνδιασμο με την γκαβομαρα μου συνεχιζονται... η βαση που κολησα για το σταντ ηταν "φαγωμενη" πολυ και δεν το ειχα προσεξει. η λαμα ηταν μισο ποντο και το σημειο εκει ειχε μεινει κανα 2χιλιοστα..ετσι παρολο που μετρησα και πονταρα οταν το μηχανακι στηριχτηκε αυτο πηρε μισο ποντο κενο πανω δηλαδη πολλες μοιρες κλιση επιπλεον απο την ηδη παρα πολλη που του ειχα δωσει. η επισκευη μετρημα με το ματι (το καλο) και ροδελα κοψιμο κολλημα.
εβαλα κι ενισχυση. (κλασσικα) κι εχει γινει αληθεια θεοβαρο.. καποια στιγμη λεω να κανω τουλαχιστον τον κοκοβιο απο πολυεστερα μπας και γλιτωσω κανα 3κιλο..
astro δεν το κυνηγαω, αλλα αμαειναι τοσοι φτηνα να το κυνηγησω...
κοτσελακος ωραια ιδεα!!!!