Σελίδα 19 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 395

Θέμα: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Honda Cb 500 Four 71

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macgyver2180
    ακομα μια
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG187.jpg 
Προβολές:	681 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	251348

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    μαλακια εκανα. επρεπε να ειχα κανει πολυεστερα κι εγω.. μη σε πω ζηλεψα κι οατν χαλαρωσω να φτιαξω κι εγω μια ιδια με αυτη που εχω. απλα να ξεφορτωθω σιδερα και βαρος.

καλησπερα .πηρα τρια κομματια που ειχα παει για χρωμιο και ειπα σημερα να τα βαλω πανω.εδω ειναι το καβουκι απο το μπροστινο φαναρι
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC09717.jpg‎  

εδω ακομα μια φωτο με τα χρωμια που εκανα.το κοστος για αυτα τα τρια κομματια 30 ευρω
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC09718.jpg‎   DSC09719.jpg‎  

εδεσα το μπροστινο φαναρι και μετα εβαλα τα brackets που πιανουν τα φλας και το μπροστινο φαναρι στο σκελετο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC09723.jpg‎   DSC09722.jpg‎   DSC09724.jpg‎  

στην συνεχεια αφου εβαλα τα αμορτισερ και την μπροστα ροδα τουμπαρα την μηχανη και να ην ορθια !!!!!!!!.εβαλα το μπροστινο φαναρι να το δω μετα απο ενα χρονο περιπου στην θεση του και παλι
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC09730.jpg‎   DSC09731.jpg‎   DSC09732.jpg‎  

εβαλα και το μικρο αυτο ανακλαστηρα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC09734.jpg‎  

στην συνεχεια εβαλα το μπροστινο φτερο το οποιο το ειχα βγαλει για να βαλω την ροδα.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC09736.jpg‎   DSC09737.jpg‎   DSC09739.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kppantelis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macgyver2180 Προβολή μηνύματος
    εδεσα το μπροστινο φαναρι και μετα εβαλα τα brackets που πιανουν τα φλας και το μπροστινο φαναρι στο σκελετο
    φιλε μαγκαιβερ,ωραια δουλεια!γιατι τα αυτια που πιανουν το φαναρι απο μεσα και απο εξω λιγοτερο ειναι ψωριασμενα;έιδικα απο μεσα φαινεται να εχουν σκουρια.τι σωι νικελωμα τους εκανε ο μαστορας;
    pantelis performance

κοιτα φιλε μου.εχω παει σε τρεις διαφορετικους για να μου κανουν χρωμιο διαφορα πραγματα απο το μηχανακι.τα φτερα μπροστα πισω απο μεσα δεν εχουν την ιδια ποιοτητα χρωμιου με αυτο που εχει απο εξω.αυτο που φαινεται στην φωτο δεν ειναι σκουρια.εχει χρωμιο αλλα ειναι σαν κακης ποιοτητας.ειναι πιο θαμπο.πιστευω οτι το κανουν για λογους οικονομιας.ενας εκατσε και μου εξηγησε οτι εσωτερικα πρεπει και επιβαλλεται να βαλω ασταρι για χρωμια ωστε να μην σκουριασει μετα απο χρονια.

οσο για την ψωρα που λες τον ρωτησα και μου εξηγησε οτι επειδη πριν τα παω για χρωμιωση η διαβρωση ηταν πολυ μεγαλη ειναι πολυ δυσκολο να μην εμφανιστει αυτο το φαινομενο.

πολυ πιθανο να μου ελεγε μαλακιες.παντως και στους 3 που εχω παει εχω τετοια θεματακια στα χρωμια τοπικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    αν τα ετριβες και τα ασταρωνες απο την αρχη ωστε να κανεις τα χρωμιωσεις μετα δε θα εξαφανιζοντουσαν τα μπιμπικακια? φαινονται αρκετα εντονα στις φωτο. Ειναι και σεβαστο ποσο τα 30€ για 3 κομματια

οχι δεν φαινονται σχεδον καθολου.πρεπει να πας κοντα να τα δεις.στην φωτο χτυπησε το φλας.αν με ενοχλουσε τοσο πολυ πιστεψε με θα τα πηγαινα πισω.τα αδικει πολυ η φωτογραφια.ειναι πολυ ομορφα κατα την γνωμη μου.

παντως αν καποιος ξερει σιγουρα οτι με την χρωμιωση επρεπε να μην υπαρχουν αυτα τα σημαδακια ας μου πει να ξερω για την επομενη φορα .

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    δεν μας ειχες δειξει φωτο πως ηταν ακριβως πριν βουτηχτουν, η μας ειχες δεξει? υαλοβολη δεν τα κανουν αυτα πριν τα βουτηξουν?

δυστυχως δεν εχω!!!!!κοταξα τωρα στον υπολογιστη και δεν εχω καμια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kotselakos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macgyver2180 Προβολή μηνύματος
    κοιτα φιλε μου.εχω παει σε τρεις διαφορετικους για να μου κανουν χρωμιο διαφορα πραγματα απο το μηχανακι.τα φτερα μπροστα πισω απο μεσα δεν εχουν την ιδια ποιοτητα χρωμιου με αυτο που εχει απο εξω.αυτο που φαινεται στην φωτο δεν ειναι σκουρια.εχει χρωμιο αλλα ειναι σαν κακης ποιοτητας.ειναι πιο θαμπο.πιστευω οτι το κανουν για λογους οικονομιας.ενας εκατσε και μου εξηγησε οτι εσωτερικα πρεπει και επιβαλλεται να βαλω ασταρι για χρωμια ωστε να μην σκουριασει μετα απο χρονια.

οσο για την ψωρα που λες τον ρωτησα και μου εξηγησε οτι επειδη πριν τα παω για χρωμιωση η διαβρωση ηταν πολυ μεγαλη ειναι πολυ δυσκολο να μην εμφανιστει αυτο το φαινομενο.

πολυ πιθανο να μου ελεγε μαλακιες.παντως και στους 3 που εχω παει εχω τετοια θεματακια στα χρωμια τοπικα.
    Η διαφορά εμφάνισης της φανερής πλευράς των εξαρτημάτων σε σχέση με αυτήν που δεν φαίνεται δεν οφείλεται σε εφαρμογή διαφορετικής ποιότητας χρωμίου.

Πως θα μπορούσε άλλωστε; Το χρώμιο δεν περνιέται με πινέλο.

Το προς επιχρωμίωση εξάρτημα εμβαπτίζεται ολόκληρο σε δεξαμενή ηλεκτρόλυσης (στην πιάτσα θα την ακούσεις και ως "βούτα" ) και δουλεύει ολόκληρο στον ίδιο ηλεκτρολύτη. Ότι ποιότητα χρωμίου πάρει πάνω θα πάρει και κάτω.

Οι διαφορές μέσα και έξω οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην στην ελλειπή προετοιμασία της μέσα πλευράς. Το χρώμιο δεν καλύπτει ατέλειες της επιφάνειας.
    Για να έχεις αποτέλεσμα καθρέπτη πρέπει το μέταλλο σου να είναι ήδη καθρέπτης από το τρίψιμο πριν πάει για βούτα.

Αν προσέξεις την μέσα πλευρά των στηριγμάτων του προβολέα θα δεις ότι ότι όσο πλησιάζεις την ένωση του σωληνωτού τμήματος με το μπράτσο, η ποιότητα της εμφάνισης χειροτερεύει. Λογικό, αφού το σημείο αυτό είναι πολύ δύσκολο να τριφτεί.

Τώρα αν κάπου έχεις σκουριά ή μπογιά που δεν έχεις καταφέρει να την αφαιρέσεις, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μπιμπικιάσει και θα ξεφτίσει το χρώμιο.

Έχε υπόψη σου ότι το χρώμιο είναι και αρκετά ευαίσθητο στα κτυπήματα, λόγω μεγάλης σκληρότητας σπάει εύκολα.

Για αστάρι χρωμίων πρώτη φορά ακούω πάντως, δεν μπορώ να σου πω αν είναι αλήθεια ή ψέματα.

Μην κολλάς πάντως, το μηχανάκι σου γίνεται αστέρι...
    Κωστής

Σελίδα 19 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda CB Super Four ... na tin paro??
    από stef.corfu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 12:33
  2. Τι λέτε για το Honda CB 500;
    από Wheelie στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 10:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ