Δεν νομίζω ότι το βλέπεις από την σωστή οπτική. Σκέψου ότι μεγαλώνεις το πισω σου γρανάζι κατά κάτι ακόμα (απ' όσο το έχεις ήδη αλλάξει). Επίσης δεν ξέρω τι παίζει σε ον-οφφ μοτοσακά.. στο 954 η διαφορά ήταν εμφανής (είχα 50 στο κίτρινο πριν την αρπαγή του και 55ρι στο μαύρο) στην πίστα. Στο δρόμο δεν είδα κάτι.. βεβαια δεν άντεξε και πολύ.. σε 2-3 TD είχε εξαφανιστεί το λάστιχο
Εdit : στο 954 το 55ρι έξυνε στο λαπωτηράκι και του άνοιγε τρύπα.. και μ' 120€ το ένα δεν λέει- χωρίς τον λασπωτήρα το πίσω αμορτισερ τρώει πολύ νερό και βρώμα και δεν το θέλουμε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε ευστάθεια όχι δεν έχει διαφορά. Απλά είναι πιο γρήγορο στις αλλαγές κατεύθυνσης. Χιλιόμετρα τι έννοείς?
Ρε Μεαθρατ, τι οικονομικό κριτήριο κλπ λες. Το λάστιχο είναι άψογο, εκτός και το θέλει κάποιος μόνο για πίστα που υπάρχουν καλύτερες προτάσεις.
Στα 220 που τα είχα βάλει ήταν και πολύ φθηνό, και εξαιρετικό σε συμπεριφορά. Για την χρήση που το θέλει ο Dim θα τον καλύψει 3.000%.
Απλά τσίμπισε με το ποστ μου επειδή είδε την συμπεριφορά τους με 2κάβαλο +200κιλά.![]()
Στο 954 ειχα δει μεγαλη διαφορα κυριως προς το καλλιτερο με 180/55 αντι 190/50. Βεβαια ηταν που ηταν το μοτοσακο νευρικο, με το 180 παρα ηταν, αλλα οχι τοσο που να με ανησυχει. Η ερωτηση μου για τα 190/55 αναφερεται σε εφαρμογη μπουσα, στο οποιο και θα ταιριαζε λιγη παραπανω ταχυτητα στο πεσιμο και το θεμα γραναζωμα ειναι ακαδημαικο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Βυρωνα, 50αρι ή 55αρι λες εσυ?
@sniper, δε θα μαι και συνεχεια δικαβαλος! Μπορει ναι μεν να μη μπω πιστα (αν προκυψει κανενα CSS-λέμε τωρα, το βλεπουμε...) αλλα να μπορουμε να παιξουμε και λιγο ε!
Τεσπα, ο καθενας εχει και το στυλ του απλως εγω ειμαι καιρο off και δεν εχω καθολου αποψη! Κατσε να δουμε, θα γραψει και κανα χλμ ή @@δια!
Εσυ τι φορας στο 954?
Την εποχή του 954 δεν υπήρχε 190/55, αφού είναι σχετικά νέα διάσταση και δεν την έχουν κι όλοι οι κατασκευαστές. Αν το μηχανάκι διαθέτει αμορτισερ με ρύθμιση ύψους, ουσιαστικά μπορείς να μικρύνεις την κάστερ μέσω αυτού μένοντας στις διαστάσεις του κατασκευαστή και αποφεύγοντας τα θέματα με τα γρανάζια και τα λιωμένα λασπωτηράκια.