Aν προκύψει CSS, μετά θα χρειαστείς λάστιχα.
Τώρα τα Dunlop sportmax.. Μην τα βάλεις.
Πριν τα Metzeler Racetek K2 πισω κ1 μπροστά - Σουπερ λάστιχο, σου δίνει τόση πληροφορία που δεν θες αλλάτρώγεται εύκολα και δεν του αρέσει το νερό.
Πριν τα Michelen Power - σαν τα πανω αλλά θέλα λιγο παραπάνω δούλεμα για να ζεσταθούν.
Πριν τα Michelen 2CT - ξέρω γω.. καλά ήταν...
Πριν τα Pirelli Dragon (Supercorsa) 55ρια. Απλά γ@μούσαν (το 2007)!!!!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν επιμένω, αλλά νομίζω οτι είναι καινούργια διάσταση (4-5 χρόνια?)
Μητσ, κοίτα και τι τιμή έχουν τα Μ5. Είχα τα Μ3 που ναι μεν δεν ήταν rennsport (αλλά απολύτως προβλέψιμα) κράταγαν μια χαρα στον δρόμο και έβγαλαν 9.000 χλμ σε μένα. Τα Μ5 φαντάζομαι οτι είναι ακόμα καλύτερα, και αν έχουν σχετικά μικρή διαφορά στη τιμή σκέψου τι θα προτιμήσεις.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
πωπω μπλεξιμο ρε πστ μου! Θα παρω λαστιχο ποτισματος στο τελος απ τα PRAKTIKER!
Τα Μ3 τα φοραγα στο 600F και ηταν οντως πολυ καλα!
Εν κατακλειδι, εχω βαλει τα "μεσα" να μου βρουν τιμες. Για τα RENNSPORT και τα Μ5 σε 50αρι
Καλοφορετα να ναι!
+1 για τα rennsport.
φθηνό και καλό λάστιχο απλά δεν έχει διάρκεια ζωής.
Μήτσο, αν κάνεις καμιά έρευνα αγοράς στείλε μου ένα πμ για τιμή για 190 λάστιχο
Το χω ψιλοχασει και δεν ξερω αν συμφωνουμε η οχι. Οπως και να χει, ας υποθεσουμε οτι εχεις δυο περιπτωσεις, μια με 50 και μια με 55 και μεσω ρυθμιστη υψους το ιδιο υψος πισω μερους και στις δυο περιπτωσεις. Το ιχνος και η καστερ θα ειναι ακριβως οι ιδιες, αλλα η συμπεριφορα στο δρομο πολυ διαφορετικη, λογω προφιλ ελαστικου.
Παρεπιπτωντως, νομιζω οτι με τα σηκωματα πισω και χαμηλωματα μπροστα, η καστερ ναι μεν αλλαζει, αλλα την ουσιαστικη διαφορα στη συμπεριφορα την βλεπουμε απο την αλλαγη στο ιχνος που επιφερουν αυτες οι αλλαγες.
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 02/04/2012 στις 14:10.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.