Μπράβο παλικάρια , πάντα τέτοια !!
υγ. μην ενεργοποιείτε το σταθεροποιητή εικόνας του youtube , χαλάει την εικόνα με τις παραμορφώσεις που κάνει .![]()
Μπράβο παλικάρια , πάντα τέτοια !!
υγ. μην ενεργοποιείτε το σταθεροποιητή εικόνας του youtube , χαλάει την εικόνα με τις παραμορφώσεις που κάνει .![]()
Παιδες,σαν σκουπα που ειμΑΝΕ ας πω κι εγω δυο λογια:
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΝΟΦΦΑΔΑ!!!!
Χαρηκα,οχι τοσο για την διαδρομη(αφου την κανουμε συχνα με τον Κωστα) οσο για το οτι την εκανα με ολους εσας αφου εξελιχθηκε σε πραγματικη περιπετεια!
Ευχαριστω ολη την παρεα που ηταν εξαιρετικη,χαρουμενη και διψασμενη για χωμα
Ενα μεγαλοστην κοπελα της παρεας(την irene αν δεν κανω λαθος)που παροτι ειχε χτυπημενο δεξι χερι και εβαλε μεχρι και παγο,στην σταση μας για καφε,συνεχισε ακαθεκτη για την υπολοιπη διαδρομη
...στον Αντωνη με το 990,που παρα την απηρια του στο χωμα,καταφερε και εβγαλε το πρωτο κομματι της διαδρομης που ηταν και το πιο δυσκολο
...αλλα και στον tommy dakar που ηρθε απο Λαμια για να γευτει τα χωματα μας
το μονο κακο ειναι πως δεν μπορεσαμε να ολοκληρωσουμε τη βολτα στο Ξηροβουνι,αφου το χιονι μας εκοψε τη φορα...δεν πειραζει ομως γιατι οπως ειπε και ο Κωστας παραπανω, οταν λιωσει (σε 2-3 βδομαδες?)θα κανουμε και την υπολοιπη
Οπως καταλαβαινετε...χωματαδα Ευβοια round 3ερχεται...
υγ. θα βαλω και λιγες φωτο που τραβηξα απο το κινητο.
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Μπράβο παίδες πάντα τέτοια .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
σας ζηλευω ρε φουστηδες!!!![]()
αντε να δουμε ποτε θα ετοιμασω κι εγω το κερατο........
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
tnks!
το προβλημα ηταν οτι για καποιο λογο,χωρις τον σταθεροποιητη,το γιουτουμπι ανεβαζε το μισο βιντεο!
EDIT TO ΑΝΕΒΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ!> http://www.youtube.com/watch?v=m0BiPafOZas
![]()
Τελευταία τροποποίηση από taxydromos; 02/04/2012 στις 21:42.
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
ας πω κι εγω δυο λογια....η παρεα φοβερη,η διαδρομη σουπερ,οι χαλκιδαιοι μας εφτιαξαν,αλλα στο τελος που πηγαμε χαλκιδα ηταν ολα τα λεφτα...
περιμενουμε την τριτη εκδοση....
respect στον αντωνη και την irene...
περιμενουμε κι αλλες φωτο![]()
Γυρίζοντας στο σπίτι το γνωστό χαμόγελο απο το ένα αυτί στο άλλο...
...ήταν τέλεια!!!
...η διαδρομή που είχε απ'όλα, μονοπατάκια σε λειβάδια με λουλουδάκια μέχρι κροκάλα και ποτάμια λιωμένου χιονιού στο δρόμο
...φωτογράφιση σε υπαίθριο στούντιο adventure
...σκόνη & λάσπη που τα πήραμε σπίτια μας ως αποδεικτικά στοιχεία
...τέλεια παρέα...χάρηκα που γνώρησα καινούργιους "χωμάτινους"...με γέλιο...
...είχε σπρώξιμο και τράβηγμα και σπινιαρίσματα και κολιές
...και φυσικά την τέλεια και έμπειρη ξενάγηση!!!
Κωστα κ Γιαννη, να ευχαριστήσω και εγώ για την ζεστή φιλοξενία σας....Περιμένω να λιώσουν τα χιόνια για να φτάσουμε μέχρι Κονίστρες...
Κώστα YZ, ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, φοβόμουν και 'γω με το τραυματισμό μην καθυστερίσω την παρέα, αλλά τελικά μου βγήκε σε...ενδυναμωτική αποκατάσταση!!!!
Ζω ξανά το "για πρώτη φορά"...
Μπράβω στα παιδιά με τα θηρία στα μονοπάτια...και ευχαριστώ όλους για την καλή παρέα!!!
Λίγες φωτό...
![]()
Να Θυμόμαστε τα ταξίδια που κάναμε μαζί και να σχεδιάζουμε τα μελλοντικά...να μας προσέχεις...
http://throughtheirowneyes.blogspot.com/
Να Θυμόμαστε τα ταξίδια που κάναμε μαζί και να σχεδιάζουμε τα μελλοντικά...να μας προσέχεις...
http://throughtheirowneyes.blogspot.com/
μπράβο ρε μάγκες!
κομμάτια με έχετε κάνει !!!![]()
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!