Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: βοηθήστε με λίγο ρε παιδιά

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    όπως λέει και ο joyrider μια χαρά μπορείς να ασφαλίσεις μηχανή και ας μην έχεις δίπλωμα, απλά δεν θα σε καλύψουν-αλλά ασφάλεια βγάζεις

από την άλλη εγώ για μένα έστω δεν θεωρώ λάθος το ότι σε μικρή ηλικία είχα μεγάλη μηχανή, δεν θα προτρέψω κανένα να το κάνει αλλά δεν θα τον αποτρέψω κιόλας(εννοείται να υπάρχει προηγούμενη σχέση με μηχανές όχι να ξυπνήσει ένα πρωί και να πει θέλω 1000)

το θέμα παρόλα αυτά δεν είναι ούτε στο σωστό ούτε στην νομιμότητα αλλά στον τρόπο αντιμετώπισης, γιατί κατά κύρια βάση όταν σε κοροϊδεύουν η σε ειρωνεύονται λες ένα άντε και..... και πας και κανείς αυτό που σου έχει καρφωθεί στο μυαλό από αντίδραση και μονό, εκτός πάλι αν μόνο εγώ υπήρξα αντιδραστικός σαν πιτσιρικάς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Μα τι νόημα έχει να την κάνεις την ασφάλεια αν δε σε καλύψει

ουσιαστικά κανένα, πρακτικά σε τυχόν έλεγχο από τούς μπάτσους σου λείπει μονό το δίπλωμα πού στην χειρότερη με ένα δικαστήριο μετά από 2-3 χρόνια έχεις ξεμπερδέψει
    έτσι ήταν παλιά έστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εκτός αν γίνει ατύχημα και φταιει οπότε θα έχουμε ιππασία…
    (μ αυτόν να κάνει τη φοράδα)
    Άσε που δεν είναι όπως παλιά –έχουν σφίξει οι κώλοι-

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    1)Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει οτι χωρίς δίπλωμα μπορείς να ασφαλίσεις τη μηχανή;Τι να πω,εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά προφανής η απάντηση
    Το προφανές είναι, να μπορεί να ασφαλιστεί το όχημα. Με τη δική σου λογική, αν δεν έχει δίπλωμα ο ιδιοκτήτης δεν θα μπορεί να το οδηγήσει και κανένας άλλος
    Give me fuel, Give me fire

Μα τι νόημα έχει να την κάνεις την ασφάλεια αν δε σε καλύψει
    Σου έστειλα πμ αλλά τα είπε και ο rammstein.

Ένα τελευταίο να πω για να το κλείσω από μέρους μου.

Ο εκάστοτε πιτσιρικάς (έστω δεν είναι fake το thread) μπαίνει μέσα και ρωτάει για μια παρανομία που ήδη ξέρει ότι πρόκειται να κάνει και ζητάει λεπτομέρειες. Αν δεν πάρει την απάντηση που θέλει, ο τελευταίος που θα ακούσει είναι ένα τυχαίο username στο ίντερνετ. Πόσο μάλλον όταν δεν αντιμετωπίζεται και σοβαρά.

Η λύση για μένα είναι:
    1) του δίνεις όλες τις επιλογές του
    2) του δείχνεις την/τις σωστή/ες κατεύθυνση/εις
    3) τον προειδοποιείς για τις συνέπειες της παρανομίας/ λάθος κατεύθυνσης

και άμα σε ακούσει σε άκουσε. Γιατί να σε ακούσει δηλαδή αν τον κοροιδέψεις και όχι αν του μιλήσεις αντικειμενικά (σχετικό πάντα);

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εκτός αν γίνει ατύχημα και φταιει οπότε θα έχουμε ιππασία…
    (μ αυτόν να κάνει τη φοράδα)
    Άσε που δεν είναι όπως παλιά –έχουν σφίξει οι κώλοι-
    η αλήθεια να λέγεται, σωστά και τα δύο points

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Κανονίστε ...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ο νεαρος μπηκε στο φορουμ αυτο αποφασισμενος οτι θα προχωρησει στην αγορα μοτο,τα γραφομενα του αυτο δειχνουν και αναζητα αλλοθι και "συνεργους" στο εγκλημα
    Τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να του αλλαξουν μυαλα μεσα απο αυτο εδω το μεσο μαλλον ειναι βαθεια νυχτωμενοι.Το οτι καποιοι απαντησαν "οτι να'ναι" κατ'εμε ειναι μια λογικη αντιστοιχη του ερωτηματος.Στο αν ξεκινησα "νομιμος" ναι ημουν φλωρος και αγορασα κρανος και μπουφαν και το κοστος τους ηταν οσο και η αξια απο το ΠΑΠΑΚΙ μου!Οχι δεν το φυσαγα το χρημα μου εγινε ο κ@λ@ς φυλιστρινι απο την δουλεια που πατησα για να τα μαζεψω.Αλλα οπως εχω ξαναγραψει εδω μεσα εγω ειμαι "φλωρος"και κουλος.....Α!αν οντως ειναι πραγματικο το θρεντ και ο προβληματισμος του πιτσιρικα ας τσεκαρει την υπογραφη μου αναφερετε σε καποιον συνομηλικο του......
    Αυτα.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ο νεαρος μπηκε στο φορουμ αυτο αποφασισμενος οτι θα προχωρησει στην αγορα μοτο,τα γραφομενα του αυτο δειχνουν και αναζητα αλλοθι και "συνεργους" στο εγκλημα
    Τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να του αλλαξουν μυαλα μεσα απο αυτο εδω το μεσο μαλλον ειναι βαθεια νυχτωμενοι.Το οτι καποιοι απαντησαν "οτι να'ναι" κατ'εμε ειναι μια λογικη αντιστοιχη του ερωτηματος.Στο αν ξεκινησα "νομιμος" ναι ημουν φλωρος και αγορασα κρανος και μπουφαν και το κοστος τους ηταν οσο και η αξια απο το ΠΑΠΑΚΙ μου!Οχι δεν το φυσαγα το χρημα μου εγινε ο κ@λ@ς φυλιστρινι απο την δουλεια που πατησα για να τα μαζεψω.Αλλα οπως εχω ξαναγραψει εδω μεσα εγω ειμαι "φλωρος"και κουλος.....Α!αν οντως ειναι πραγματικο το θρεντ και ο προβληματισμος του πιτσιρικα ας τσεκαρει την υπογραφη μου αναφερετε σε καποιον συνομηλικο του......
    Αυτα.......
    αυτα τα παιδια θα πρεπε να τα παρει καποιος μια full Μερα σε πληρωμα ΕΚΑΒ ή στους διαδρομους του ΑΧΕΠΑ για να καταλαβει οτι τα 130-150 αλογα δεν ειναι playstation...
    Accipere quam facere praestat injuriam

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    αυτα τα παιδια θα πρεπε να τα παρει καποιος μια full Μερα σε πληρωμα ΕΚΑΒ ή στους διαδρομους του ΑΧΕΠΑ για να καταλαβει οτι τα 130-150 αλογα δεν ειναι playstation...

δεν εχω καλες φωτο με την μουτσουναρα μου σε ακκινησια 16 μερες με εσωτερικη αιμοραγια... εκει να δεις γελιο.. να χεζεις εκει που κοιμασαι να τρως εκει και να μην μπορεις να σηκωθεις ουτε για κατουρημα. ασε δε αμα σου σηκωθει πως ποναει ο καθετηρας... χαχαχαχα παρε μικρε οτι γουσταρεις. εμενα παντως με καλυψε και η ασφαλιστικη ενω δεν ειχα διπλωμα για το ER5 που ειχα στα 19 μου.. με οδηγο τον μπαμπα μου φυσικα. αλλα ειχα ER οχι gsxr.

παρε ενα μηχανακι να το πας οχι να σε παει. γιατι αργα η γρηγορα θα νιωσεις κι εσυ την ψυχρα απο τις σωληνες του φορειου..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asa Προβολή μηνύματος
    γεια σας παιδιά. ετοιμάζομαι να αγορά μια μεταχειρισμένη μηχανή από αθηνα. ένα gsxr 750 ένα R6 η ένα χτχ. αυτό που θα ήθελα να μου απαντήσετε τι χαρτιά χρειάζομαι και πως γίνεται μια τέτοια αγορά.Και αν γίνεται να την αγοράσω χωρίς δίπλωμα (είμαι 18) και μπορώ να την ασφαλίσω. ευχαριστώ
    Τα 2 πρώτα μηχανάκια που αναφέρεις τα προσπερνάω...Πέρα από τα προφανή,με το νόμο κλπ,τα 130-150 άλογα σε ακραία supersport μηχανάκια είναι πάρα πολλά για οποιονδήποτε μη έμπειρο αναβάτη ανεξάρτητα από διπλώματα,ηλικίες κλπ..

Πάμε στο ΧΤΧ λοιπόν...

Γιατί να πάρεις ΧΤΧ;Καταλαβαίνω πως θα ανέβει το <<κύρος>> σου στην παρέα με ένα 600+,για αυτό μας παρουσιάζεις ως επιλογές τα παραπάνω που το μόνο κοινό είναι ο κυβισμός,και θα κάνεις σούζες πιο εύκολα αλλά πέρα από αυτά τα πλεονεκτήματα που θα έχεις με ένα ΖΧ250R,πχ,είναι πάρα πολλά σε σχέση με ότι θα <<χάσεις>>...

Οι διαφορές σε επιδόσεις με ένα ΧΤΧ δεν είναι χαοτικές,45hp το ένα 35 το άλλο,καλύπτεσαι απ'ότι λένε κάποια παιδιά με δίπλωμα/ασφάλεια/κλπ,είναι σχολείο για street οδήγηση οπότε η μετάβαση σε ένα R6 θα είναι πιο εύκολη στο μέλλον,κάνει ταξίδια/βόλτες άνετα/γρήγορα κλπ κλπ...Το κρατάς 2-3 χρόνια,μαθαίνεις,γουστάρεις,δεν φοβάσαι το μπλόκο,την κακιά στιγμή κλπ και μετά κάνεις ό,τι νομίζεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    εμενα παντως με καλυψε και η ασφαλιστικη ενω δεν ειχα διπλωμα για το ER5 που ειχα στα 19 μου..
    Σε κάλυψε γιατί δεν έφταιγες προφανώς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Από τις 58 απαντήσεις του θέματος σβήστηκαν οι 33 ως λίγο ή πολύ προσβλητικές και άσχετες με το θέμα.

Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις στο παρελθόν σε όλους τους τόνους και με όλες τις πιθανές καταλήξεις.
    Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ουσιαστικό στο παρόν thread κάντε το, αλλιώς αφήστε το να πεθάνει στην ησυχία του.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ρε παλικαρια δεν εχετε καταλαβει ενα πραγμα εδω!
    το θεμα δεν ειναι τι μηχανακι θελει να παρει αλλα ΠΩΣ θα το παρει!
    αν αυτος θελει να καβαλησει σουπερσπορτ μετα απο ποδηλατο μεγεια του με χαρα του! αυτος θα σκοτωθει και η δικια του η μανουλα θα τον κλαιει!
    αλλα αν τη στιγμη του σιγουρου ατυχηματος λογο ανυπαρκτης εμπειριας παρει κι αλλον στο λαιμο του, χωρις διπλωμα και πρακτικα χωρις ασφαλεια
    τον ηπιε και αυτος και η οικογενεια του σε περιπτωση που ο λεγαμενος δεν την παλεψει!

εγω προσωπικα αν μου τυχει κανεις τετοιος και εχει και υπαιτιοτητα στο συμβαν, δεν προκειτε να λυπηθω τη μανουλα του που θα τον κλαψει,
    αλλα θα διεκδικησω αμεσα να αποζημειωθω! στο φιναλε αν δεν μπορουσε ας μην κυκλοφορουσε! και πιστευω οτι αυτης της λογικης δεν ειμαι μονο εγω!

εννοειται βεβαιως αν εχω υπαιτιοτητα εγω, οτι θα αναλαβω πληρως τις ευθυνες μου!! αλλα εγω θα εχω και μια ασφαλιστικη που θα με καλυψει! αυτος???

εν ολιγοις αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρωτα πρεπει να του δειξουμε να ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ απεναντι στους αλλους και μετα να του μαθουμε να ειναι και απεναντι στον εαυτο του! και περα απο εκει οτι κανει να εχει αντικτυπο στον ιδιο και μονο!!!
    Τελευταία τροποποίηση από mikes; 04/04/2012 στις 13:33.

Ανεξαρτήτως από το αν το thread είναι αληθινό η όχι, δυστηχώς υπάρχει αυτή η μ@μημένη νοοτροπία στο μυαλό μας.. Και εγώ στα 18 μου δεν είχα παραπάνω μυαλό απλά δεν είχα γονείς να συμμετέχουν στο έγκλημα μιας και δε με άφηναν πριν βγάλω δικά μου λεφτά να καβαλήσω τπτ πέρα από το ποδήλατο που μου είχαν πάρει. Αν και μηχανόβιος πολλά χρόνια ο πατέρας μου όταν έφτασε η στιγμή για αγορά της μηχανής το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν θέλει καμιά συμμετοχή σε όλο αυτό.. Δεν τον αδικώ μιας και ακόμα στις αλλαγές του καιρού το πόδι του τον πονάει... χαίρομαι που δεν συμμετείχε στην τελική γτ και εμένα καμιά φορά πλέον με πονάει το πόδι μου όταν αλλάζει ο καιρός και τότε θα τον πόναγε διπλά...
    Το μυαλό μας φταίει για όλα ρε γμτ και τα κόμπλεξ που μας πιάνουν κατά καιρούς.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    εγω στα 18 μου ειχα σαν επιλογες πολυ λιγοτερα μηχνακια απ'οτι σημερα. με καλυψε γιατι οταν εφταγα εβαλα οτι το οδηγουσε "διπλωματουχος"!! αχχαχαχα περα απο τα αστεια ο τυπος ηταν βαφεας αυτοκινητων και ζητησε για μια λακουβα+ σπασιμο (απο την wermacht) στον προφυλακτηρα 1200ε. με πηρε τηλ η ασφαλιστρια και με λεει τι εκανες παλι?? ειχε ηδη αποζημιωσει μια mercedes...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2006, 11:52
  2. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 15:36
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:58
  4. Διαρροη! Βοηθηστε λιγο ρε παιδια...
    από astaroth2 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 22:39