Έχετε παρατηρήση τώρα τελευταία ό,τι οι ομάδες ΔΙΑΣ έχουν ξεφύγει.? Αυτό το οικονομικό όντως μας έχει επηρεάσει όλους όπως και τα επεισόδια στην Αθήνα γενικότερα αλλά η συμπεριφορά τους το τελευταίο δίμηνο έχει ξεφύγει.
Έχετε παρατηρήση τώρα τελευταία ό,τι οι ομάδες ΔΙΑΣ έχουν ξεφύγει.? Αυτό το οικονομικό όντως μας έχει επηρεάσει όλους όπως και τα επεισόδια στην Αθήνα γενικότερα αλλά η συμπεριφορά τους το τελευταίο δίμηνο έχει ξεφύγει.
Braaaaaaaaaaaaaaaaaapppp Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!!! Ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργεί σε MODE 010001110001
Είχες κάποιο προσωπικό περιστατικό; γιατί το λες αυτό; εγώ το ίδιο τους βλέπω.
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
ναι γιατι πριν ήταν κομπλε η συμπεριφορα τους, τώρα χαλασε
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Πάντως εμένα όσες φορές με έχουν σταματήσει (και είναι αρκετές λόγω δουλειάς) δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Μήπως πρέπει να σκεφτείτε αν το πρόβλημα το έχετε εσείς με την "εξουσία" και αυτό σας βγαίνει όταν σας σταματάνε για έλεγχο,με αποτέλεσμα να σας αντιμετωπίζουν αναλόγως?Λέω εγώ τώρα....![]()
Keep spamming!!!:a13:
σωστο κι αυτο αλλα εμενα προχτες (και λυθηκα στο γελιο)...εχω σταματησει σε φαναρι με το RR και αριστερα μου εχουν αραξει 2 ΔΙΕΣ και πινουν φραπεδουμπα!
Μου κανει λοιπον ο ενας νοημα "φωτα, δεν εχεις φωτα! γιατι δεν εχεις φωτα?"
Κοιταω εγω μπροστα, ολα κανονικα...
τον ρωταω να επιβεβαιωσω μπας και δεν ακουσα καλα "τι ειπες?"
- "Φωτα ρε! Γιατι δεν εχεις φωτα?"
(ξανακοιταω) - "Καλα ρε, στραβομαρα εχεις? Απλα στο RR δουλευει μονο το δεξι στη μεσαια σκαλα!" :a28:
...ρουφηξε μια τζουρα απ τον καφε του με στυλ και γυρισε να χαζεψει το Versys του...
![]()
Καλά είναι να μην έχεις πολλές κουβέντες.
Χαρτιά?
Πάρε
και τίποτε άλλο.
Οι "άνθρωποι" είναι προβληματικοί.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σταματημενος πιο μπροστα απο το φαναρι,περιμενοντας το πρασινο και κοιτωντας το πισω αμαξι,2 μοτο της ΔΙΑΣ με προσπερνανε και σταματανε πιο μπροστα μου.Παω κι γω πιο κοντα τους και μου λεει ο ενας:
-Ρε μαγκα,απο κει το βλεπεις το φαναρι?
-Εσυ το βλεπεις?Παραδειγματιζομαι... (του λεω)
Αλλαγη βλεμματος μπροστα λοιπον και την εκανε με κοκκινο...γαμω τα παιδια λεμε!
εχετε ολοι δικιο Copland εχει γινει η Ελλαδα .... αμα σας κλεψουν το μηχανακι ομως οι μπατσοι γινονται κατευθειαν Judge Dread και τα καλυτερα παιδια ....
σε ποιον ακριβως τομεα του ευρυτερου ΔΗμοσιου ειστε ευχαριστημενοι οτι επιτελειται εργο και αφου ολα λειτουργουν ρολο'ι' , κρινατε οτι ηρθε η ωρα να "στρωσουμε" και τους ΔΙΑΣ?
Accipere quam facere praestat injuriam
και τωρα που ηρθε στα μερη μου το θρεντακι,πειτε οτι ειναι να πειτε...........αλλα λιγο γρηγορα ε.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...