Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: ΔΙΑΣ. Επικ

Τις προαλλες με "πλευρισανε" μετα την Ομονοια...
    Ευγενεστατοι, μου ζητησανε τα χαρτια μου και με ρωτησανε τι εχω στο τσαντακι μου και αν κουβαλω κατι επικυνδινο(?).
    Το ανοιξα για να δουνε και τους ειπα οτι το μονο που θα βρουνε ειναι "μικροποσοτητα" ευρω!
    Γελασανε, με ψαχουλεψανε αν κουβαλαω σιδερικο και μετα μεχρι να τσεκαρουνε τα στοιχεια
    μου με τα κεντρικα πιασαμε κουβεντα για ΚΤΜ και οτι τους τα δωσανε για test ride αλλα καποιοι "συναδερφοι"
    τα φερανε καπακι απο τις σουζες και δεν τα πηραν για περιπολιες...
    Οταν μου ειπαν οτι ειμαι "καθαρος" τους το ζητησα γραπτως για να το δειξω στη γυναικα μου για να μην λεει διαφορα!
    Ετσι περασαν, καποτε και 15 μηνες στο στρατο.
    Ριχνοντας το στη τρελλη, αλλιως δεν παλευεται...
    Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες.
    Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
    Τελευταία τροποποίηση από Black Mamba; 04/04/2012 στις 09:59.
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Νέο μέλος Το avatar του/της Anetheron
    Νομιζω οτι ειναι δουλεια τους,αν μου κλεψουν το μηχανακι να κανουν εστω μια προσπαθεια να μου το βρουν,ασχετα αν δεν θα εχει επιτυχια.Επισης δεν κατεκρινα την ομαδα ΔΙΑΣ αλλα ενα περιστατικο συγκεκριμενο.

Επισης δεν ημουν πανω στη διαβαση...αλλα κι αν ημουν,θα ηταν κι αυτοι μαζι μου καθως ηταν διπλα μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anetheron Προβολή μηνύματος
    Νομιζω οτι ειναι δουλεια τους,αν μου κλεψουν το μηχανακι να κανουν εστω μια προσπαθεια να μου το βρουν,ασχετα αν δεν θα εχει επιτυχια.Επισης δεν κατεκρινα την ομαδα ΔΙΑΣ αλλα ενα περιστατικο συγκεκριμενο.

Επισης δεν ημουν πανω στη διαβαση...αλλα κι αν ημουν,θα ηταν κι αυτοι μαζι μου καθως ηταν διπλα μου.
    αν δεν ησουν πανω στη διαβαση πως και δεν εβλεπες το φαναρι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    εχετε ολοι δικιο Copland εχει γινει η Ελλαδα .... αμα σας κλεψουν το μηχανακι ομως οι μπατσοι γινονται κατευθειαν Judge Dread και τα καλυτερα παιδια ....

σε ποιον ακριβως τομεα του ευρυτερου ΔΗμοσιου ειστε ευχαριστημενοι οτι επιτελειται εργο και αφου ολα λειτουργουν ρολο'ι' , κρινατε οτι ηρθε η ωρα να "στρωσουμε" και τους ΔΙΑΣ?
    +1

Μη τα βάζετε με τους ΔΙΕΣ, παιδιά είναι οι περισσότεροι, στιβαγμένοι στη πρώτη γραμμή.

Η αλλαγή συμπεριφοράς έχει και να κάνει με την αλλαγή στην ηγεσία του υπουργείου, καθώς ο νέος υπουργός σε αντίθεση με τον προηγούμενο υποστηρίζει τη ΔΙΑΣ.
    But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.

Νέο μέλος Το avatar του/της Anetheron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    2 ειναι οι απαντησεις:

Ημουν πιο μπροστα γιατι ετοιμαζομουν για στροφη και 2ον το φαναρι ηταν απο πανω μου...κι οχι πλαι

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος

εσυ τουλαχιστον δε θαπρεπε να το ρωτας αυτο

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ...ΜΠΟΡΕΙΣ να βλεπεις το φαναρι ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗ συγχρονως....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	download (10).jpg 
Προβολές:	309 
Μέγεθος:	82,3 KB 
ID:	252298
    Accipere quam facere praestat injuriam

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    εσυ τουλαχιστον δε θαπρεπε να το ρωτας αυτο

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ...ΜΠΟΡΕΙΣ να βλεπεις το φαναρι ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗ συγχρονως....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	download (10).jpg 
Προβολές:	309 
Μέγεθος:	82,3 KB 
ID:	252298
    Πότε πήγε ο Julius στην Αγγλία με το gillera?
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

εγω ρε παιδια προβλημα δεν ειχα ποτε. και οταν με γραφανε ολα καλα και οταν δεν με γραφανε παλι μια χαρα...

απο εκει και περα το μονο που εχω παρατηρησει προσωπικως ειναι πως εχουν γινει λιιγο καλυτεροι οδηγοι.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Καλά είναι να μην έχεις πολλές κουβέντες.
    Χαρτιά?
    Πάρε
    -Έχετε πιεί?
    -Σε εσας παραγγέλνουμε?
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πάντως εδώ στη Κρήτη είναι για πολλές σφαλιάρες. & εννοείται δε σταματάνε ποτέ σε κόκκινο. Εννοείται όταν βλέπουν πεζόδρομο, πεζοδρόμιο περνάνε από πάνω. Εννοείται ότι όταν έρχονται κρουαζιερόπλοια λιώνουν στους κεντρικούς πεζόδρομους και πίνουν καφέ χαζεύοντας μπούθια & δίπλα τους πουλάνε ότι να'ναι οι διάφοροι παράνομοι μετανάστες.

Φορ δε ντικ καβαλα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Πάντως εδώ στη Κρήτη είναι για πολλές σφαλιάρες. & εννοείται δε σταματάνε ποτέ σε κόκκινο. Εννοείται όταν βλέπουν πεζόδρομο, πεζοδρόμιο περνάνε από πάνω. Εννοείται ότι όταν έρχονται κρουαζιερόπλοια λιώνουν στους κεντρικούς πεζόδρομους και πίνουν καφέ χαζεύοντας μπούθια & δίπλα τους πουλάνε ότι να'ναι οι διάφοροι παράνομοι μετανάστες.

Φορ δε ντικ καβαλα
    Ντόπιοι είναι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gi_4ce Προβολή μηνύματος
    -Έχετε πιεί?
    -Σε εσας παραγγέλνουμε?

Stockholme Syndrome Το avatar του/της Hintro
    εχετε ολοι δικιο Copland εχει γινει η Ελλαδα .... αμα σας κλεψουν το μηχανακι ομως οι μπατσοι γινονται κατευθειαν Judge Dread και τα καλυτερα παιδια ....

σε ποιον ακριβως τομεα του ευρυτερου ΔΗμοσιου ειστε ευχαριστημενοι οτι επιτελειται εργο και αφου ολα λειτουργουν ρολο'ι' , κρινατε οτι ηρθε η ωρα να "στρωσουμε" και τους ΔΙΑΣ?

Δεν είπα κάτι για το οποίο τους κατακρίνω. Έχω μηχανάκι στην Αθήνα από Νοέμβριο και με έχουν σταματήσει 10 φορές συγκεκριμένα μόνο το τελευταίο δίμηνο. Από συμπεριφορά απέναντι τους δεν με πέρνει να λέω και πολλά καθώς το μισό μου σόι είναι στην Αστυνομία και δεν θέλω να έχω θέμα. Παντού υπάρχουν και οι ¨μαλάκες" δεν λέω ούτε τα ισοπεδώνω όλα. Απλά σχολιασμό είπα να ανοίξω για ένα θέμα που δεν έχει ανοιχτή ποτέ.. Στο κάτω κάτω οι απόψεις σωστό έιναι να ακούγονται. Γι αυτό έιναι και το φορουμ. Κάνω λάθος?
    Braaaaaaaaaaaaaaaaaapppp Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!!! Ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργεί σε MODE 010001110001

λαθος θεμα ανηξες......

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2011, 19:49
  2. Εξακρίβωση στοιχείων - ΔΙΑΣ
    από ares_tz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 83
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2010, 08:18
  3. ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ
    από maria0000 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 104