Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: K1100RS

"πετώ πάνω σέναν αετό..." Το avatar του/της Lanegan

K1100RS

Γειά σας,

σκέφτομαι για αγορά της K1100RS, μοντέλο 94-95-96. δεν έχει τύχει να την οδηγήσω, όμως μου αρέσει πολύ. Την θέλω για δικάβαλα ταξίδια. Ενδιαφέρομαι να μάθω πληροφορίες για την εν λόγω μοτοσικλέτα σε ότι αφορά αξιοπιστία κυρίως.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    V11 Le Mans Rosso Corsa 2003
    850 Le Mans 1978
    V50 Monza II 1983
    Ducati 999
    Moto Guzzi World Club

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lanegan Προβολή μηνύματος
    Γειά σας,

σκέφτομαι για αγορά της K1100RS, μοντέλο 94-95-96. δεν έχει τύχει να την οδηγήσω, όμως μου αρέσει πολύ. Την θέλω για δικάβαλα ταξίδια. Ενδιαφέρομαι να μάθω πληροφορίες για την εν λόγω μοτοσικλέτα σε ότι αφορά αξιοπιστία κυρίως.

Ωχ αμαν αμαν!

Ειχα το K100 once upon a time....

Αρχαιο μηχανακι, καλουτσικο στην εποχη του, μουτσο ντηναριο ΟΤΑΝ θα αρχισει να στραβωνει, ζητημα αν πουλιεται ενα το χρονο στην ελλαδα.

Θα προτεινα να αναθεωρησεις, εκτος κι αν εισαι συναισθηματικος τυπος! Υπαρχουν υπεροχα sport touring την εποχη μας και τα βρισκεις με λιγα χρηματα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Θα προτεινα να αναθεωρησεις, εκτος κι αν εισαι συναισθηματικος τυπος! Υπαρχουν υπεροχα sport touring την εποχη μας και τα βρισκεις με λιγα χρηματα.
    +675

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lanegan Προβολή μηνύματος
    Γειά σας,

Eγω δεν θα σε αποθαρρύνω τελείως, μια και τα μηχανάκια που αναφέρονται στην υπογραφή σου δείχνουν οτι ξέρεις (πανω κατω) τι σημαίνει K100RS.
    Αν βρείς μια που να ειναι σε πραγματικά καλή κατάσταση και οχι λειωμένη, τότε ναι είναι αξιόπιστη. Ομως δεν παυει να ειναι πίσω σε πολλούς τομείς.
    Πριν καποιο διάστημα πήρε ενας φίλος μια Κ1100LT σε αρκετά καλή κατάσταση σχεδόν τζάμπα και δεν ειχε προβλήματα, οπότε αν βρείς την κατάλληλη θα εχεις μια καλή touring μοτο με λίγα χρήματα.
    Θελει όμως προσοχή για να μην βρεθείς να πλερώνεις και να μην εχεις μοτοσυκλέτα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •