πολύ ωραίο το RC8.καλορίζικο και καλόστριφτο και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σου εύχομαι...![]()
πολύ ωραίο το RC8.καλορίζικο και καλόστριφτο και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σου εύχομαι...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το λοιπον... το τερατακι μπηκε χθες Μεγαρα με σκοπο να το μαθω και να με μαθει. Περιττο να πω πως το γυρολογιο ηταν αναγνωριστικο και πως δεν πιεσα σε κανενα σημειο. Στο πρωτο session τα ειδα ΟΛΑ. Προφανως λογω δικης μου ανασφαλειας εκανα οτι ηταν δυνατο για να σπαω τα @@ στο μηχανακι και στη συνεχεια αυτο τα δικα μου. Εσφιγγα κλιπον με αποτελεσμα σε καθε εξοδο να παιζω σφαλιαρες με το μπροστινο. Στα επομενα session η κατασταση διορθωθηκε κατα πολυ, απεκτησα ροη, οδηγησα πολυ πιο χαλαρος και αρχισα να συνηθιζω το μηχανακι.
Στο ρεζουμε της ημερας να πω πως η ροπη του ειναι ολα τα λεφτα, με τον μπροστινο τροχο να κοιταει ουρανο σε καθε εξοδο με γερο ανοιγμα γκαζιου και πως τα φρενα του ειναι απλα απαιχτα με δυνατο αρχικο δαγκωμα και χωρις ιχνος κουρασης. Αντε και την απομενη πιο γρηγορα...![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Καλόστριφτο να είναι![]()
![]()
![]()
![]()
περιμένουμε φωτογραφίες......
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Το είχα κάνει τεστ πριν κανά δυο χρονια και ένα θα σου πω..........ακόμα και σήμερα που μιλάμε κα€&@&ος είμαι .
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ !!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ
τι να βαλεις ρε συ! Εχεις τοσα αυτοκόλλητα επανω που δε θα φαινεται!
Μ00ναρα το εργαλειο και το χαζευαμε! Και ο ηχος του...
αλλα κι εσυ ρε παιδακι μου, μη σε ματιασω... πολυ καλα το πηγαινες!!
Εγω ποιος ημουν δε σου λεω γιατι θα μας παρουν με τις πετρες μεχρι και οι χελωνες γιατι τις καθυστερουσα λεει
![]()
Την επομενη πριν το TD θα το ποσταρω μπας και βρεθουμε παρεακι και πουμε και καμια λαλακια. Ε ρε ολος ο καλος ο κοσμος εκει και να μην παρω γραμμη...
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125