Σελίδα 45 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 3540414243444546474849505595 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σε ειδα πριν απο λιγο ρε τυπα με το fazer, δικαβαλο, με δερματινο μπουφανακι και τυπικο ξεκωλο με ψηλο τακουνι απο πισω, να κανεις τη βολτα σου με 10χλμ/ω στη Βουλιαγμενης, πασας στην αριστερη λωριδα. Κρανος, ουτε λογος. Νταξ ως εδω, αλλα ρε φιλε, fazer του 07 με αλυσιδα να σερνεται στο πατωμα, και μαλιστα σε δικαβαλο; Οταν λενε "πιο βλακας πεθαινεις", μαλλον εσενα εννοουν...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

σας είδα πρώτα κάτασπρα κωλ@ράκια της σεζόν στην αλίμου που κατεβαίνατε μέρα μεσημέρι με τα αέρινα φουστανάκια.....

είτε δεν πήρατε χαμπάρι οτι φύσαγε είτε θέλατε να μας τα δείξετε.....

Σας είδα με τη σημερινή λιάκαδα να έχετε βγεί βόλτα πρός ορεινή Χαλκιδική και σχεδόν όλοι να χαιρετάτε .

Καλούς δρόμους σε όλους.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα ρε κούκλε (καλά όχι και τόσο κούκλος) ακράνοβιτς πρωινιάτικα στον Κηφισσό με μαυρό ΤDM,μετο ένα κράνος στην spidi θήκη πλάτης και το δευτερό περασμένο στον ώμο με την μαλακή θήκη του motogp.Tόσα κράνη πέρασες χιαστί και στην πλάτη,το ένα δεν μπορόυσες να το βάλεις στην κεφάλα σου?Πιό εύκολο και πιό ασφαλές είναι.....
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Με είδα στο Φρατζέλικο...εε....στη ΜΠίστα ήθελα να πω και αναφωναζα "πωπω ενα κουλαδι"!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    επισης, ΣΕ ΕΙΔΑ παλιογερε να κανεις παρανομη αναστοφη στην ανοδο της Κηφισιας (εσυ) στο εσάκι πριν το ΚΑΤ και εγω δικαβαλος να κατεβαινω πλαγιασμενος και ευτυχως με λιγα...προλαβα και το σωσα!
    δουλεψε η ψυχραιμια, τα λαστιχα, η Χαρα δεν εκανε την παραμικρη κινηση...όλα! Αν βεβαια ήμουν με περισσοτερα ή 10 μετρα πιο μπροστα δε θα ειχαμε καλη καταληξη
    Μ αυτα και μ αυτα θυμηθηκα ποσο ευαλωτοι ειμαστε ακομη κι οταν δε φταιμε!
    Εφαγες καμια δεκαρια απανωτες βασιλικες αλλα σιγα μη καταλαβες τι μλκια εκανες!

Σιχτιρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σε είδα χθες στην Εθν. Αντιστάσεως με το πανέμορφο μαύρο Brosάκι σου, πρόσφατα ανακατασκευασμένο και άψογο στις λεπτομέρειες.
    Αν δεν είχες παλιά πινακίδα θα έπαιρνα όρκο πως βρήκες stock σε αποθήκη!

Κουκλί πραγματικά, σ' έφτυνα μη σ' το ματιάσω μέχρι που χώρισαν οι διαδρομές μας...

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Έχω πράμα λέμε...

- Κυριακή: Σας είδα στον δρόμο απο Καρύταινα για Στεμνίτσα-Δημητσάνα, εγώ να ανεβαίνω και εσείς να κατεβαίνετε, 1 Varadero, 1 TDM και άλλα δύο, χαιρετηθήκαμε, εγώ TDM δικάβαλο+τριβάλιτσο.

- Μετά τη Δημητσάνα, σας είδα να με προσπερνάτε, 1 Multistrada, 1 BMW F800ST και άλλο ένα, αλληλοχαιρετηθήκαμε!!

- Στην επιστροφή για Αθήνα, σας είδα 2 με τα supersport και τα κουκλάκια στη θέση του συνεπιβάτη και οι δύο, κάποια στιγμή ο ένας μας πέρασε ( κομβόι 8 TDM) με +100/120 χλμ...

- Σε είδα φίλε με το κόκκινο παπί Yamaha, να σφάζεις ΟΛΑ - όταν λεώ όλα, εννοώ ΟΛΑ - τα κόκκινα φανάρια, απο Φάληρο(Τροκαντερό) μέχρι και Γλυφάδα!!!! ΑΞΙΟΣ (της μοίρας σου, που δεν προδιαγράφεται ούτε ρόδινη, ούτε με μέλλον...)

- Σε είδα μωρή, να περνάς το STOP σαν την Ελληνική Επανάσταση, δηλ ΑΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ!!!!!!... Σε πρόλαβα στο τσακ, σε χαιρέτησα Με όλη την παλάμη αλλά έφυγες χωρίς καν να καταλάβεις....Δυστυχώς για εσένα, πάρκαρες έξω απο την δουλειά μου!!!
    Ήρθα στο τζάμι σου, στο χτύπησα και χέστηκες πάνω σου.. Οταν σου ανακοίνωσα ευγενικά " Το STOP δεν το είδες μωρή κ@ριόλ@? Τελείως στα @@ σου" , μου απάντησες με μία απο τις απαντήσεις που με τρελλαίνουν..."Έχεις δίκιο...αλλά να σου εξηγήσω..." " Δεν θέλω να μου εξηγήσεις τίποτα!!!"

Όταν βγήκες έξω , μου είπες και το άλλο θεϊκό!!!!
    - Έχεις δίκιο, έκανα ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!
    - Λάθος μωρή είναι να βάλεις πιο πολύ αλάτι στο φαϊ, ή να βγείς στην έξοδο 18 αντί για την 8 που ήθελες να πας Πειραιά!!!
    - .....( στήλη άλατος για 4 δευτερα..) Αααα, Καλά...

και σηκώθηκες και έφυγες......

μωρή......

Κ@ριόλ@....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος

- Λάθος μωρή είναι να βάλεις πιο πολύ αλάτι στο φαϊ, ή να βγείς στην έξοδο 18 αντί για την 8 που ήθελες να πας Πειραιά!!!

περαν της μλκ της θειας

θεος!!!!

σε ειδα παλικαρε με το GSXR και το φιμε κρανος, ανοιξαμε απο το Μακεδονια Παλλας, οχι για να σου βγω, το ξερω οτι δε σε εχω, ειχα και το μωρο απο πισω,
    αλλα για το γουστο, να τα ακουσουμε λιγο να στριγγλιζουν....
    ωραιος!

παντα ορθιος!!!
    Τελευταία τροποποίηση από blackhornet78; 10/04/2012 στις 10:55.
    cb 600 hornet '05

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Οσο σκέφτομαι οτι εκείνος ο τύπος, κατά τον ελιγμό του, παραλίγο να με χτυπήσει και δεν ζήτησε καν μια τυπική συγνώμη, εκνευρίζομαι.
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα ταρίφα να μην σταματάς ενώ έχω ανάψει αλαρμ να παρκάρω και προσπάθησες με το έτσι θέλω να περάσεις, καθως έκανα όπισθεν έκοψα αφού είδα ότι είσαι παπαρας και συνέχισες μέχρι που ήρθες δίπλα μου και άφησα τον συμπλέκτη στιγμιαία, παραδεξου το σου φθάσε στην κάλτσα ε?
    Ήρθες και δίπλα μου, με κοιταξες και μόλις είδες άντρα στο τιμόνι την έκανες με ελαφρά....όταν σταματάτε κυκλοφορίες ολοκληρες είναι καλά μ@λακισμενα...ήσουν ελεύθερος που θα πήγαινες ρε και βιαζόσουν?
    Keep spamming!!!:a13:

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα χθες στην λεωφόρο ακαδημίας στο ύψος της νομικής εσένα τυπά με το diavel και το γκομενάκι πάνω να τραβάς γκάζια σε ώρα με full κινηση και εννοειται χωρίς κράνος για να μη χαλάσει το μαλί,πάντως ωραιο ήχο έχει το ατιμο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

den sas vlepo pia synadelfi mixanovioi/kontrovioi ...ligo i anergia ligo h venzina sta ypsi ....xathikate kai eseis...palia olo kai kapion apo esas evlepa se kathe fanari kai anigame ...ax makari na pianame oloi to joker .....kalous dromous
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα να βγαινεις απο θηβων στην π.ραλλη με κατευθυνση προς αθηνα το πρωι,πολυ σβελτα αλλα χωρις καθρεφτες ανοιχτηκες στην τερμα αριστερη.σε ελεγχα και επεσα στα φρενα.γρηγορος και σιγουρος για οτι εκανες με το κρυπτον το 135 αλλα σε προλαβα ενα φαναρι πριν το μπαζαρ του παπασταυρου (που σταματησες) οπου σου ειπα οτι καλο θα ητανε να γυρνας κεφαλι αφου δεν εχεις καθρεφτες.εδειξες να καταλαβαινεις και απαντησες με ενα ''οκ'' οταν σου εξηγησα που με προβληματισες.μαυρο κρανος χωρις ζελατινα με το πρασινο m της monster πισω,γυαλια και φουλ εξαρτηση.καλους δρομους παλικαρε.

μετα απο λιγο σε ειδα μαλακα με το φορτηγο της ιον να αποφευγω τελευταια στιγμη να με κανεις πιστα ναπολιτανα οταν αποφασισες απο τερμα δεξια στο φαναρι της π.ραλλη και πειραιως (οπου επιτρεπεται μονο δεξια να κανεις) να αποφασιζεις τσαμπουκα να πας ευθεια αδιαφοροντας για μενα.δε σε χαλασε το φασκελο.

αλλα αυτο που εγινε λιγο αργοτερα δε μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου!!!πειραιως στριβω αριστερα και πιανω π.ραλλη με κατευθυνση προς ποταμι.ανεβαινω τη γεφυρα,την κατεβαινω κι εχω πρασινο.ταυτοχρονα εχουν παλλομενο οσοι ερχονται στο τελειωμα της γεφυρας απο δεξια μου (ειναι ενας μικρος κομβος που σε βγαζει απο τον σταθμο του τραινου στην π.ραλλη).αυτος ο δρομος εχει 2 λωριδες και βγαζουνε στην δεξια και τη μεσαια της π.ραλλη.
    και ενω εγω κατεβαινω με ολο το γκαζι (του παπιου) απο τη γεφυρα βλεπω τον (ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) επιδοξο δολοφονο μου!βγαινει απο αυτον τον κομβο χωρις να ελεγξει με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (σε φαση που σκεφτηκα οτι δεν τον παιρνει να στριψει) και σκαει στην τερμα αριστερη λωριδα που ερχομουνα εγω.φρενα,κορνα,βλεμμα στην εξοδο διαφυγης και βρισκομαι διπλα και δεξια του.ακουει το μπινελικι του και ενω εγω συνεχιζω ευθεια δεν εχω παρει χαμπαρι τι γινεται πισω μου.ο μουλος εχει κολησει το λευκο renault kangoo στο χιλιοστο πισω μου και τραβαει ξαφνικα χειροφρενο με αποτελεσμα να στριγγλιξουν οι τροχοι του σε αποσταση αναπνοης απο μενα!!!δεν το περιμενα με αποτελεσμα να τρομαξω και ομολογω οτι καποιος αλλος πιο απειρος οδηγος ισως να επεφτε (διοτι απο το ξαφνιασμα τιναχτηκα ολοκληρος και το παπι χορεψε κασιλαμα).
    απο τη στιγμη που ακουσα το φρεναρισμα και μεχρι να δω καθρεφτη,να συνειδητοποιησω τι εγινε,να κρατησω το παπι και να ξαναβαλω τα ματια στο δρομο εχω φαναρι πορτοκαλι στο οποιο δεν προλαβαινω να σταματησω και το περναω τερμα γκαζι.
    το @ ομως σταματαει και δε συνεχιζει.σκεφτηκα να σταματησω αλλα ηδη ειχα διανυσει καμια 200αρια μετρα μετα το φαναρι και μεχρι να γυρναγα θα εφευγε αυτος με πρασινο.τελικα συνεχισα.ακομα δεν πιστευω οτι πηγε εσκεμμενα να με σκοτωσει ο μπασταρδος!!!!

αυτα.ακομα ζωντανοι λοιπον.

προσοχη κυριες και κυριοι
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Trooper ?
    Αν σου εδινε καποιο καναλι εκπομπή , ανετα θα γεμιζες ωριαια καθημερινη εκπομπή με τα ευτραπελα στους δρομους.
    Δεν βαζεις καμια μικρη καμερουλα να τα καταγραφεις καθημερινα ?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF