ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ λησταναβάτες,αφου η εγγυηση στο κ8 650κκ εληξε ηρθε η ωρα για να γλυτωσω κανα φραγκο και να ασχοληθω με μεράκι για τη συντηρηση του εργαλειου!
εχω θεματα και ζητω τις συμβουλες σας!
1)αλλαξα μπρος πισω τακακια μονος με αλλαγη υγρων φρενων!ολα καλα μ αυτο!
2)θελω να αλλαξω φιλτρο αερος και θελω να μου πειτε αν βγαλω το ντεποζιτο τι να προσεξω..(βενζινες αν χυθουν κτλ)
3)θελω να αλλαξω αντιψυκτικο,δε ξερω που ειναι η ταπα που φευγουν τα υγρα,και πως οταν το ξαναγεμισω φευγει ο αερας μεσα απ το συστημα...
4 ον και μπελαλιδικο)σε κανα 2 μηνες θα αλλαξω αλυσιδογράναζα ,ολα καλα εχω δει σχετικα βιντεακια αλλα φοβαμαι μηπως θελει ειδικο εργαλειο για το o-ring
5)σε κανα μηνα αλλαζω λαστιχα,metzeler m5 λεω,εχω ακουσει τα καλύτερα!γιατι στρίβω και λίγο
δεν ξερω αν υπαρχει ιδιο θεμα στο φορουμ μας αλλα οποιος θελει ας μοιραστει τροπους προβληματα και λυσεις για τον ληστη του εδω γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και 50 ευρα(το λιγοτερο) για πεταμα δεν εχουμε,
ααααα οσο για το 1) εβαλα goldfren hh τακακια και ειδα αρκετη διαφορα στο φρεναρισμα,60 ευρω απο ε-μπει και ο μαστορας μ ζητουσε 120 για ebc,αντε γεια ρε![]()