Μπορούμε με το γράσο χαλκού να λιπάνουμε τα έμβολα στις γλύστρες της δαγκάνας...;
Επηρεάζει τα ελαστικά μέρη;
Τι να πάρω γιατρέ μου...; Πάστα ή σπρέι;
Μπορούμε με το γράσο χαλκού να λιπάνουμε τα έμβολα στις γλύστρες της δαγκάνας...;
Επηρεάζει τα ελαστικά μέρη;
Τι να πάρω γιατρέ μου...; Πάστα ή σπρέι;
Νομίζω ότι γράσσο χαλκού βάζουμε στην πίσω πλευρά των τακακιών για να μην τρίζουν όταν φρενάρεις. Δεν ξέρω να μπαίνει κάτι στα εμβολάκια της δαγκάνας.
το χαλκου δεν μπαινει στο πλαι του εμβολου στις τσιμουχες αλλα αναμεσα στο εμβολο και στο τακαι για να μειωνει σφυριγματα και να απαγει θερμοτητα
για τις γλυστρες εχουν οι φρεναδες κατι ειδικες παστες που δεν ξεραινονται απο τις θερμοκρασιες αλλα και το λιθιου κανει δουλεια
Φοβάμαι ότι το γράσσο δεν θα κάνει καλό στις τσιμούχες όπως ήδη ανέφερε ο sotpag και όπως υποψιάζεσαι άλλωστε.
Anyway εάν βρεις κάτι ενημέρωσε το post γιατί έχει ενδιαφέρον.
τι γινεται ομως? το γρασο δεν ειναι μονο για την ευκολη παλινδρομηση του κυλινδρου οσο για την προστασια τους απο την πολυ βλαβερη σκονη απο την παστα των τακακΙων (το λεω γιατι εχω χασει brembo απο ανεπροκοπο πρωην ιδιοκτητη που αλλαζε μονο τακακια ΧΩΡΙΣ καθαρισμο /λιπανση εμβολων )
ΥΓ .εννοειται πως τα εμβολα δεν τα βγαζουμε για τον καθαρισμο τους
Accipere quam facere praestat injuriam
τα εμβολα τα καθαριζεις με υδραυλικο υγρο πριν τα πρεσσαρεις μεσα για να αλλαξεις τακκακια
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Δες το βίντεο ειδικά το τέλος
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Καλό θα είναι μετα το 1:48 να μην πλησιάσει την μανέτα κανένας περίεργος...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"