Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 94

Θέμα: Aφιερωμενο σε οσους ειναι γεννημενοι απο 1950-1980

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

ΟΥΦ..........ΕΥΤΥΧΩΣ

Μόλις είχα άρχίσει νά άνησυχώ.
    Οί παρεμβάσεις σου πάντα είναι καταλυτικές,έγκαιρες
    καί μέ περιεχόμενο.........

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΟΥΦ..........ΕΥΤΥΧΩΣ
    Μόλις είχα άρχίσει νά άνησυχώ.
    Οί παρεμβάσεις σου πάντα είναι καταλυτικές,έγκαιρες
    καί μέ περιεχόμενο.........
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    Κοιτα, ειπα να το αφησω και να κανω πλακα καλοπροαίρετη αλλα αφου θες παρέμβαση...

[...]Όταν 18χρονοι βλέποντας τή λέξη π.χ. άμιλλα μάς γράφουν γιά τό άμυλο τής πατάτας
    στήν έκθεση....??[...]
    Θυμάσαι μηπως ποια χρονια έγινε το συγκεκριμένο (εαν δεν ειναι αστικός μυθος). Γιατι εγω το είχα ακουσει μικρός πριν το διδυμο αρωγη-ευδοκιμηση το οποίο ήταν στα μέσα του '80, αρα αφορουσε παιδια που γεννηθηκαν τη δεκαετία του '60 την οποία υμνολογείτε.

Και ειμαι σιγουρος για τις χρονολογίες γιατι το αρωγη-ευδοκιμηση ήταν πριν το "ειχα δυο αγαλματα" του Μακρυγιαννη που ήταν θεμα στις Πανελληνιες του '87 που έδωσα εγω (γεννηθεις το '69...)

Καλοι οι αφορισμοι αλλα αμα τα μπλέκουμε, βραστα.
    Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 11/04/2012 στις 15:24.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

NΟΜΙΖΩ 80 ΚΑΙ ΚΑΤΙ...............

Έγώ ήδη δίδασκα.
    γιά τή δική μου γενιά ήταν άδιανόητο,ήμουν πάνω άπό 25 έτών όταν έγινε.
    Θές όμως νά σού παραθέσω περσινά ή προπέρσινα μαργαριτάρια...??
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.................
    Άπλά θυμίζω ότι τά 2-3 τελευταία χρόνια πέρασαν μαθητές στό πανεπιστήμιο
    σέ ΑΝΩΤΑΤΕΣ παρακαλώ σχολές μέ 3 καί 4 βαθμό...!!
    ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...??
    Γιά έξήγησε μου άν θές καί τί μπλέκω.
    Τελείωσα τό σχολείο τό 1973,μή τό ξεχνάς αύτό...!!!
    καί ή πορεία τής παιδείας μας άπό το 70 μέχρι τό Σεπτέμβρη πού έφυγα
    ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ...............ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!
    Τά σχολεία έμειναν τά ίδια παλιά καταθληπτικά κτήρια,οί μαθητές άπλά
    λόγω τής ύπογεννητικότητας λιγόστεψαν άπό 40 στούς 20 περίπου άνά τάξη
    κάποια στιγμή,μετά είχαμε μιά άνάκαμψη έπειδή γεμίσαμε άλλοδαπούς καί τώρα
    γίνεται πλέον τής πουτάνας λόγω κατάργησης θέσεων.
    Τά έποπτικά μέσα ΔΕΝ ύφίστανται,τό προσωπικό οί έκπαιδευτικοί έχουν τά χάλια τους πλέον
    διότι βγαίνουν άπό χάλια πανεπιστήμια πιά όπου οί άξίες έχουν πάει γιά γρούβες,
    π.χ. άκούς φιλόλογο νά λέει (α....έγώ δέν διδάσκω άρχαία γιατί είμαι τού Νεοελληνικού τμήματος)
    ΧΑ.....ΧΑ......,τά σχολεία δέν κατάφεραν νά γίνουν όλα πρωινά άκόμα,ή δωρεάν παιδεία
    μάς άφησε χρόνους,74 άποφοιτήσαμε 74 περάσαμε πανεπιστήμιο χωρίς φροντιστήρια παρακαλώ,
    κ.λ.π.....κ.λ.π....κ.λ.π......
    Βλέπεις πλέον σημαιοφόρους νά μήν περνούν ούτε στά ΤΕΙ,διότι τό είκοσάρι πάει σύννεφο.
    ή άμορφωσιά στά σχολεία μας είναι τεράστια πιά ,χαλάρωσαν οί δάσκαλοι χαλάρωσαν κι οί μαθητές.
    ΑΥΤΑ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...................
    Πές μου λοιπόν .............
    ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑ..??

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    NΟΜΙΖΩ 80 ΚΑΙ ΚΑΤΙ...............

Έγώ ήδη δίδασκα.
    γιά τή δική μου γενιά ήταν άδιανόητο,ήμουν πάνω άπό 25 έτών όταν έγινε.
    Θές όμως νά σού παραθέσω περσινά ή προπέρσινα μαργαριτάρια...??
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.................
    Άπλά θυμίζω ότι τά 2-3 τελευταία χρόνια πέρασαν μαθητές στό πανεπιστήμιο
    σέ ΑΝΩΤΑΤΕΣ παρακαλώ σχολές μέ 3 καί 4 βαθμό...!!
    ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...??
    Γιά έξήγησε μου άν θές καί τί μπλέκω.
    Τελείωσα τό σχολείο τό 1973,μή τό ξεχνάς αύτό...!!!
    καί ή πορεία τής παιδείας μας άπό το 70 μέχρι τό Σεπτέμβρη πού έφυγα
    ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ...............ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!
    Τά σχολεία έμειναν τά ίδια παλιά καταθληπτικά κτήρια,οί μαθητές άπλά
    λόγω τής ύπογεννητικότητας λιγόστεψαν άπό 40 στούς 20 περίπου άνά τάξη
    κάποια στιγμή,μετά είχαμε μιά άνάκαμψη έπειδή γεμίσαμε άλλοδαπούς καί τώρα
    γίνεται πλέον τής πουτάνας λόγω κατάργησης θέσεων.
    Τά έποπτικά μέσα ΔΕΝ ύφίστανται,τό προσωπικό οί έκπαιδευτικοί έχουν τά χάλια τους πλέον
    διότι βγαίνουν άπό χάλια πανεπιστήμια πιά όπου οί άξίες έχουν πάει γιά γρούβες,
    π.χ. άκούς φιλόλογο νά λέει (α....έγώ δέν διδάσκω άρχαία γιατί είμαι τού Νεοελληνικού τμήματος)
    ΧΑ.....ΧΑ......,τά σχολεία δέν κατάφεραν νά γίνουν όλα πρωινά άκόμα,ή δωρεάν παιδεία
    μάς άφησε χρόνους,74 άποφοιτήσαμε 74 περάσαμε πανεπιστήμιο χωρίς φροντιστήρια παρακαλώ,
    κ.λ.π.....κ.λ.π....κ.λ.π......
    Βλέπεις πλέον σημαιοφόρους νά μήν περνούν ούτε στά ΤΕΙ,διότι τό είκοσάρι πάει σύννεφο.
    ή άμορφωσιά στά σχολεία μας είναι τεράστια πιά ,χαλάρωσαν οί δάσκαλοι χαλάρωσαν κι οί μαθητές.
    ΑΥΤΑ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...................
    Πές μου λοιπόν .............
    ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑ..??
    Εγώ βλέπω το κείμενο αυτό γραμμένο απο καθηγητή με 30 χρόνια εμπειρία και δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που λες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

[...]Άπλά θυμίζω ότι τά 2-3 τελευταία χρόνια πέρασαν μαθητές στό πανεπιστήμιο
    σέ ΑΝΩΤΑΤΕΣ παρακαλώ σχολές μέ 3 καί 4 βαθμό...!![...]

[...]Βλέπεις πλέον σημαιοφόρους νά μήν περνούν ούτε στά ΤΕΙ,διότι τό είκοσάρι πάει σύννεφο.
    [...]

[...][...]ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑ..??
    Τα δυο παραπανω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τα δυο παραπανω
    Προχθές είπε το καλύτερο ο γιός μου: "Αφού πάμε φροντιστήριο και μας τα λένε καλύτερα, σχολείο γιατί πάμε;"

Άντε απάντησέ του τώρα..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Προχθές είπε το καλύτερο ο γιός μου: "Αφού πάμε φροντιστήριο και μας τα λένε καλύτερα, σχολείο γιατί πάμε;"

Άντε απάντησέ του τώρα..

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..............

Διότι όπως είπε καί ό δικός μου..............
    άφού έκεί θά μού τά μάθουν μιά καί πληρώνω
    γιατί νά παιδεύομαι στό σχολείο..??
    Αύτό πέρασε δυστυχώς στά παιδιά πλέον
    ότι μέ τόν παρά μου ΓΑΜΩ καί τήν κυρά μου.

Κοιτα, ειπα να το αφησω και να κανω πλακα καλοπροαίρετη αλλα αφου θες παρέμβαση...

Θυμάσαι μηπως ποια χρονια έγινε το συγκεκριμένο (εαν δεν ειναι αστικός μυθος). Γιατι εγω το είχα ακουσει μικρός πριν το διδυμο αρωγη-ευδοκιμηση το οποίο ήταν στα μέσα του '80, αρα αφορουσε παιδια που γεννηθηκαν τη δεκαετία του '60 την οποία υμνολογείτε.

Και ειμαι σιγουρος για τις χρονολογίες γιατι το αρωγη-ευδοκιμηση ήταν πριν το "ειχα δυο αγαλματα" του Μακρυγιαννη που ήταν θεμα στις Πανελληνιες του '87 που έδωσα εγω (γεννηθεις το '69...)

Καλοι οι αφορισμοι αλλα αμα τα μπλέκουμε, βραστα.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙ................

Κατ'άρχήν θά πώ ότι γιατί έσύ νά κάνεις χιούμορ χαλαρός καί έγώ όχι...??
    Εύχήθηκα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ............
    Τό θέμα όμως δέν είναι τό χιούμορ,άλλά τό άν κάποιος άπαντάει μόνο μέ αύτό
    χωρίς νά παραθέσει κάτι άλλο.
    Έκτός άν θεωρείς βαρετό ή άπαξιώνεις νά άπαντήσεις σέ κάποιον άσχετο κατά τή γνώμη σου
    πού γράφει σαχλαμάρες μετά άπό 30 χρόνια στήν έκπαίδευση μιά καί έσύ τό κατέχεις
    πλήρως τό θέμα.
    Τό θέμα μέ τήν άμιλλα καί τό άμυλο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ,ήταν θέμα
    Πανελληνίων 2-3 χρόνια πρίν τήν άρωγή στίς άρχές τού 1980.
    ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ.
    Έγώ όπως σού έγραψα τελείωσα τό 73 καί τό 80 δίδασκα.
    Όταν άρχισαν αύτά σέ μαζικό έπίπεδο πάντα ήμουν ήδη 27-28
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΙΑ,ήμουν ήδη 10 χρόνια μεγαλύτερος...!!
    Τό ότι κάποιοι μαθητές στίς άρχές τής δεκαετίας τού 80 άρχισαν νά γράφουν αύτά τά μαργαριτάρια
    ήταν ένδεικτικο στοιχείο τού τί θά άκολουθούσε.
    Αύτή όμως ήταν άπλά ή άρχή.
    ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΟΥ 2011
    Καί έλα έσύ νά μού έξηγήσεις πώς άπό τούς 80000 περίπου είσακτέους,οί μισοί
    έχουν κάτω άπό τή βάση βαθμό είσαγωγής.
    ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΕ 4,5,6...??
    ΤΕΙ ΜΕ 1,2, ΚΑΙ 3....??
    Άν θές νά κάνεις είλικρινή κουβέντα,καί όχι νά πετάξεις κάτι έτσι γιά νά τό πείς
    περιμένω τήν άπάντηση σου.
    Τό 1975 μέ τή βαθμολογία πολύ αύστηρότερη.............
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ....!!!
    Ή άναλογία τή χρονιά πού έδωσα ήταν περίπου ένας στούς 10 καί όχι άιντε όλοι μέσα καί όπου νάναι.
    Έχουν δημιουργήσει άπειρα ΤΕΙ μόνο καί μόνο γιά νά δώσουν μιά παράταση στόν άνεργο νέο γιά 4-5
    χρόνια νά έχει δήθεν στόχο.
    Όλα αύτά είναι ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΕΣ...............διάβασε τούς βαθμούς είσαγωγής, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...!!!!
    Τά πρώτα σημάδια λοιπόν ήταν στίς άρχές τής δεκαετίας τού 80,τό καμπανάκι χτύπησε,άλλα τό τραίνο πήγαινε
    πολύ γρήγορα.
    Τό ότι έσύ θές αύτό νά τό κάνεις σημαία σέ μιά τόσο σημαντική κουβέντα ,τί νά πώ,δέν είμαι σαραντάρης.
    Άλλού είναι ή ούσία,στό ότι σήμερα παρά τό ότι έχει πάει ψηλά τό έπίπεδο γιά τούς λίγους,φυσικό αύτό
    οί κοινωνίες πάνε μπροστά είδικά στήν τεχνολογία,άντίθετα στερούμαστε άπό μυαλά στίς τέχνες ,τά γράμματα
    καί τίς έπιστήμες γιατί όλα είναι FAST πλέον,τυποποιημένα,προκάτ καί τό σύστημα φροντίζει πρίν άπό μάς γιά μάς
    φροντίζοντας νά μάς άπαλλάσσει άπό κάτι πολύ σημαντικό............
    ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ....!!! προσφέροντας αύτά πού θέλει μέ τήν πιό άξιόπιστη μέθοδο έφαρμοσμένη χρόνια πρίν
    στό πρώην άνατολικό μπλόκ,πώς άν κάθε μέρα τόν μπουκώνω μέ αύτά πού θέλω στό τέλος θά τό πιστέψει...!!
    Κάπως έτσι κατάντησαν κάποιοι νά πιστεύουν π.χ. ότι είναι καλύτερο τό νά πηγαίνουμε όλοι μέ τό λεωφορείο
    άπό τό νά έχουμε ίδιωτικό αύτοκίνητο,έμείς ή μάζα,άλλά τά μέλη τού κόμματος ΟΧΙ....!!!
    πού θέλω νά καταλήξω...??
    Ότι είναι πολύ εύκολο νά προσφέρεις άρτον έλάχιστον,οίνον καί θεάματα σέ έναν λαό ,νά τού κρατήσεις χαμηλά τήν παιδεία
    καί νά τόν άγεις καί νά τόν φέρεις όπου θές μέ τήν καθημερινή πλύση έγκεφάλου άπό τούς μισθοφόρους τής TV.
    Ένας σημαντικός λόγος πού οί νέοι σήμερα ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΑΝ καί δέν άντέδρασαν στό ότι ή χώρα ξαναπάει
    στό 50 στά σκλαβοπάζαρα.
    Γίνονται έκπληκτικά πράμματα,άλλά συνεχίζω νά βλέπω τά καφέ γεμάτα μέχρι τελικής πτώσεως,μέ τά μπουτάκια καί
    τά βυζάκια έξω...!!
    Μού δίνουν τήν έντύπωση οί νέοι ότι καί μέ 2-3 εύρώ τή μέρα νά τούς άφήσουν ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...!!
    Είδα τά λακόστ,καί τά φρέντ-πέρρυ νά μαζεύονται στό Λευκό Πύργο καί άναρωτιόμουν τότε μέ τό κίνημα.
    Ε..........μού λύθηκε ή άπορία δυστυχώς όπως τό περίμενα.......
    Τέλος πάντων άν έχεις καμμιά άμφιβολία γιά τήν πορεία τής έκπαίδευσης ότι πάει ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ,άπό τό κακό
    στό χειρότερο και όχι τυχαία,άλλά έντεχνα γιά νά είναι προφανώς σέ λίγο καί προνόμιο αύτών πού έχουν,
    τά δείγματα τά είδαμε φέτος, ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΟΚ, στό πανεπιστήμιο πλέον ΤΑ ΙΔΙΑ,τελειώνει τό μάθημα καί τή βγάζουν
    μέ σημειώσεις..........
    ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, μιά καί έσύ τά βλέπεις ότι είναι καλύτερα....??
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 12/04/2012 στις 07:06.

Κάλά όλα αυτά, αλλά και οι νέοι αυτοί δεν έχουν γονείς από τη παλαιότερη γενιά;
    Δεν οφείλεται η "κατάντια" τους σε βάσεις που ΔΕΝ πήραν από το σπίτι τους;
    Μόνοι τους μεγαλώνουν;

Aυτό που απουσιάζει δεν είναι οι "μορφωμένοι" νέοι, αλλά οι νέοι με όρεξη να ζήσουν!
    Εντέχνως αυτό τους αφαιρέθηκε από τη στιγμή που πάτησαν στο σχολείο...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Μόνοι τους μεγαλώνουν;
    Βλέπουμε τα κοπέλια μισή ώρα στα πεταχτά το πρωί (ενώ ετοιμαζόμαστε όλοι, ξεσκατώνουμε, σιγυρίζουμε κτλ) και άλο ένα δίωρο πάλι στα πεταχτά το βράδυ (ενώ πάλι τα κυνηγάμε να φάνε, ξεντυθούνε, ξεσκατώνουμε, μαγειρεύουμε κτλ κτλ).
    Τα μεγαλώνουν το σχολείο, το φροντιστήριο και οι φίλοι τους.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Μού δίνουν τήν έντύπωση οί νέοι ότι καί μέ 2-3 εύρώ τή μέρα νά τούς άφήσουν ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...
    (ΙΣΩΣ) Δηλαδή την αναζήτηση της παρέας, της συντροφιάς, τη διέξοδο στη μοναξιά που εμπνέει η μη προσωπική αναζήτηση και δίψα για ζωή.
    Αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να σου ενστερνιστεί, η δίψα, το πάθος για τη ζωή!
    Και εκεί έχει αποτύχει παταγωδώς το σχολείο. Δεν εμπνέει!
    Ίσως...

(ντε διάολο με έπιασε πρωινιάτικα ; )

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Κάλά όλα αυτά, αλλά και οι νέοι αυτοί δεν έχουν γονείς από τη παλαιότερη γενιά;
    Δεν οφείλεται η "κατάντια" τους σε βάσεις που ΔΕΝ πήραν από το σπίτι τους;
    Μόνοι τους μεγαλώνουν;

Εχουν και παραέχουν γονείς. Απλώς αυτοί οι τελευταίοι ασχολούνται περισσότερο
    με το δάνειο (η τα δάνεια) και δυστυχώς τίποτα δεν εξασφαλίζει πως ο κάθε
    γονιός θα είναι και καλός γονιός.

Βλέπεις ''γονιός'' δεν σπουδάζεται κάπου, ούτε μαθαίνεις να εισαι γονιός σε φροντιστήρια
    αλλά γίνεσαι μαζί με το παιδί (η τα παιδιά) που μεγαλώνεις αρκει να έχεις την διάθεση
    να ''ακούσεις'' τον παλμό τους και να ''ζήσεις'' πραγματικά δίπλα τους
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2008, 15:07
  2. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2006, 23:26
  3. Χρόνια Πολλά σε όσους.....
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 00:43