Σελίδα 46 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Trooper ?
    Αν σου εδινε καποιο καναλι εκπομπή , ανετα θα γεμιζες ωριαια καθημερινη εκπομπή με τα ευτραπελα στους δρομους.
    Δεν βαζεις καμια μικρη καμερουλα να τα καταγραφεις καθημερινα ?
    To κακό είναι ότι τέτοια κινηματογραφικά τα έβαζε κι άλλος αλλά δεν βγήκε σε καλό..

@Trooper : Όταν λεει ο Καρατζαφέρης να οπλοφορούμε, εσύ διαφωνείς ε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Εγώ πάλι είδα σήμερα δικάβαλο σεμπε-έφ (μάλλον) 250 (σίγουρα), ο οδηγός moto.gr sticker στο κράνος, ο συνεπιβάτης το ίδιο, συν αυτοκόλλητο moto-remalia, συν αυτοκόλλητο sniper...κάπου στην αρχή της Αλεξάνδρας, ήμουν με κουτί δυστυχώς...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jo.Da. Προβολή μηνύματος
    ... συν αυτοκόλλητο sniper.... ...
    Σιγά μην είδες και τον Ιησού Χριστό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κι εγώ αυτό είπα...

Πάντως το αυτοκόλλητο στο κράνος υφίσταται (κόκκινο - μαύρΟ)...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jo.Da. Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι είδα σήμερα δικάβαλο σεμπε-έφ (μάλλον) 250 (σίγουρα), ο οδηγός moto.gr sticker στο κράνος, ο συνεπιβάτης το ίδιο, συν αυτοκόλλητο moto-remalia, συν αυτοκόλλητο sniper...κάπου στην αρχή της Αλεξάνδρας, ήμουν με κουτί δυστυχώς...
    το μηχανακι ηταν YBR 250!! εγω ημουν, με συνεπιβατη τον πατερα μου!!

συγνωμη sniper!! οταν ειχα αγορασει το κρανος δεν γνωριζα οτι κατεχεις τα δικαιωματα!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P110412_18.07.jpg 
Προβολές:	1061 
Μέγεθος:	84,0 KB 
ID:	253104
    Τελευταία τροποποίηση από mikes; 11/04/2012 στις 17:13.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Είδα να έχει κλείσει όλο το ρεύμα της Κορίνθου Πατρών με κατεύθυνση προς Πάτρα, επειδή νταλίκα έμεινε απο λάστιχο...Τα ρημάδια τα κολονάκια δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια βλέπεις...Επίσης βλέπω πολλά μα πολλά scooter πλέον στις Εθνικές οδούς...Ακριβά πλέον τα ελικοφόρα Μαστόδοντα έτσι;
    San Francisco Bay Area member......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    και ενω εγω κατεβαινω με ολο το γκαζι (του παπιου) απο τη γεφυρα βλεπω τον (ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) επιδοξο δολοφονο μου!βγαινει απο αυτον τον κομβο χωρις να ελεγξει με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (σε φαση που σκεφτηκα οτι δεν τον παιρνει να στριψει) και σκαει στην τερμα αριστερη λωριδα
    συμβαίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ....έχουν παλλόμενο πορτοκαλί και νομιζουν ότι έχουν πράσινο...
    έχω 2 τέτοια παρόμοια σκηνικά, στο δεύτερο σταμάτησα στο φανάρι να τον κράξω και μου την είπε γτ πέρασα με κοκκινο λέει αφου αυτός είχε πορτοκαλί
    όταν προσπάθησα να του εξηγήσω πως λειτουργεί η διασταύρωση δεν με πίστευε και με κοιτούσε σαν χαζός!!

(έχω δει και σοβαρό τροχαίο στο σημείο που έστειλε το συνοδηγο στο απέναντι ρεύμα)

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΛΑΝΙΑ......

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    για την ακριβεια σε ακουσα να καταφτανεις χτες το μεσημερακι στο περιπτερο με το εργαλειο να βρονταει.

γυρισα και μπορουσα να διακρινω το χαμογελο μεσα απο το κρανος!!!

καλοστριφτος λοιπον...!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σε ειδα μικρο μπλε κομματακι (απο το φτερο?απο το φερινγκ?δε ξερω)να πεφτεις μεσα απο το σπασμενο μου κρανος οταν το εδινα και αυτο (το κρανος) στο συνεργειο που θα ερχωταν ο τυπος απο την ασφαλιστικη να βγαλει φωτο το κουκλι μου . Τουλαχιστον ολοι ειναι καλα πια!!!!!

σε ειδα σκυλι μαυρο διχρονο που σε οδηγω απο τα 20 μου χρονια (100.000 χιλιομετρα μαζι περιπου) να μπαινεις συνεργειο (παλι) μετα απο μηνες ακινησιας για να ξαναπατησεις της ηρωικες σου ροδες στην ασφαλτο παλι...υπομονη και το μεγαλο σου αδελφακι θα ξαναζωντανεψει!!!!!!
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

se eidame sto ferry gia salamina to savato ...full exoplismeni ....na mas vazis ta gialia otan piani vroxi kai na foras ta adiavroxasou eno emeis ta afisame spiti ...panta etsi organomeni na eisai
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Σήμερα το πρωί ήμουν Αττική οδό από Παιανία. Πηγαίνοντας, μετά από λίγα λεπτά κοιτάω να αλλάξω λωρίδα, βλέπω ερημιά και πάω να μπω, ξανακοιτώντας μετά από ένα δευτερόλεπτο όμως, σε βλέπω, μια Ferrari 458! Σταματώ την κίνηση μου και μόλις περνάς τότε μπαίνω και σε ακολουθώ, σου έρχομαι κοντά και σε θαυμάζω. Μέσα στο τούνελ τα έχασα περισσότερο με την ομορφιά σου. Σε πήγα μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας όπου και βγήκα δεξιά για να σε δω καλά από μπροστά και να ακούσω και τις τουρμπίνες σου με τις οποίες ήσουν εξαιρετικά αφειδής σε όλη τη διαδρομή. Καλό ταξίδι.

Σε είδα κι εσένα στην παραλιακή με το πορτοκαλί Τriumph που ξεκινούσες με σούζες και σταματούσες με έντο. ʽσʼ ωραίος.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Σε είδα z armaggedon στην Αλεξάνδρας; Ή ήταν κανας άλλος ;
    Give me fuel, Give me fire

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε είδα οδόστρωμα επί της 28ης Οκτωβρίου στο Ψυχικό να αρχίσεις να ραγίζεις πάλι σιγά σιγά λόγω βαρέων οχημάτων! Πολύ καλό για να ναι αληθινό, και έχει και ωραία πρόσφυση η μικρή πλατεία ρε γμτ... προς το παρόν!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σε ειδα φιλε εχθες πρωι-πρωι στην λεωφορο φυλης στο καματερο με το διδυμο αδερφακι μου (smr 990) να με κοιτας και να με δειχνεις στην συνεπιβατιδα σου, σε χαιρετισα με την κορνα μου ..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ευχαριστω τους εκπαιδευτες μου στα css!!

τεσσερις φορες σημερα σας ειδα να με βαζετε σημαδι και 4 φορες να γλιτωνω !!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF