Αυτό:
http://imageshack.us/photo/my-images/9/199495.jpg/
είχε αγοραστεί καινούριο με μίζα! 570.000δρχ.
Εντελώς μαμά με χρυσοτάμπελη sebring
πλέον ξεκουράζεται στο υπόγειο του πατρικού μου...
«Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο
και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..»
Μηχανή στα 18;;;
Νά' ναι καλά το μοτοσακό του πατέρα...
(Φωτό από net)
Η πρώτη μου μηχανή αγοράστηκε στα 21, το 1993, και ήταν μοντέλο '83-'84.
(Φωτό από net, το δικό μου ήταν λευκό - κόκκινο)
:a07:
Πάλι καλά που η τιμή της βενζίνης τότε δεν σε πολυέβαζε στο σκεπτικό της κατανάλωσης...
Καθαρά εγκυκλοπαιδικά, έκαιγε το ρημάδι όσο ένα πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ κουτί...!!
Με κολλημένο μοτέρ κάπου το '98-'99 (κόλλησε η αντλία λαδιού), πήρε τελικά το δρόμο της "ανακύκλωσης" για πολλούς λόγους.
Στα 18 μου ειχα τα αρ#$$%^ια μου τα 2 και 2 σακουλες αρακα,μου πεφτανε τα σαλια μολις εβλεπα στο δρομο χαγιαμπουσα,και φυσικα 10 χρονια μετα που πηρα την πρωτη μου μηχανη,σταματησαν και τα σαλια να μου πεφτουν και ολα κομπλε γιατι μου φυγε η μαγκια:PPPPPPPPPPPPPPP
α ρε μεγαλε εποχες που θυμηθικες τωρα
εγω ειχα f1-zr 57mm k cbr 400 gull arm
Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 200
Honda Lead 80ss, και όχι δεν ήταν αθάνατο..
Ήταν, ήταν. Του κολλητού μου (μεταχειρώ εισαγωγή από Japan) είχε μηδενίσει ήδη μια φορά και τότε το πούλησε σε κάποιον. Το προηγούμενο βράδυ αποφασίσαμε να το σπάσουμε πριν το δώσει (ξέρω, ξέρω...) και ανεβαίναμε πάνω τρεις-τρεις και το πηγαίναμε σε όλες τις ανηφόρες τις πόλης. Όλο το δράδυ κράτησε το μαρτύριό του, όλο το βράδυ. Στα ενδιάμεσα, στο πλάι μιας πολυκατοικίας που χτιζότανε, είχανε ανοίξει μονάχα με σφύρα πάνω στο βράχο ένα δρόμο 2 χλμ. Επίσης εκεί πάνω τρικαβαλιές μπρος-πίσω. Και ξανά στις ανηφόρες. Κατά τις 9 το πρωί τελείωσε το μαρτύριό του και άλλαξε χέρια.
Αυτά προ 20ετίας πια...
Πριν κάνα εξάμηνο το ξανα-αγόρασε ( ! ) ο πατέρας του φίλου μου από τον άνθρωπο που το είχε πουλήσει το 1992, και αν εξαιρέσεις τα σπασμένα πλαστικά, το βλέπω ακόμη να καπνίζει όπως και τότε.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
πολυ τρικάβαλο, όντως.. και γαμώ τις σέλες.. τεραστια! από ένα σημείο και μετά είχα βαρεθεί να του αλλάζω πιστόνια (κολλημένα) και αν το τσίτωνα λιγο πίστευα ότι θα το σκότωνα άνετα.. πλάκα πλάκα ακόμα ζει το εν λόγω.
Μην τα λέτε αυτά ρε!Θα με κάνετε να πάω να το πάρω και να του κάνω το resto-mod που σκέφτομαι από καιρό...
Αρχισα την καριερα μου το 1983 στα 15 με DAX 50 κ συνεχιστικε στα 16 κ κατι με KAWASAKI AR 125 διχρονο κ αφου αχρηστευσα καμμια 10ρια ζευγαρια παπουτσια κ μερικα παντελονια απο διαφορες διαρροες λαδιου απο απιθανα μερη εκανα το αλμα κ δουλευοντας σκληρα στα 17 κ κατι καταφερα να παρω ενα ΧΤ 550 του 1984.Εξαιρετικο για την εποχη του κ καλο σχολειο για μενα.
http://www.thetopbikes.com/Images/K/...i-ar125-12.jpg
http://www.subito.it/moto-e-scooter/...-39794527.htm#