Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: ΤΕΛΙΚΑ Αkrapovic ΓΙΑ ΚΤΜ950 ?

Νέο μέλος

ΤΕΛΙΚΑ Αkrapovic ΓΙΑ ΚΤΜ950 ?

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ 950 Κ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝΕ Κ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑΚΙ..ΑΝ ΒΑΛΩ ΑΚΡΑΜΠΟΒΙΤΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ CAR.GR ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Από ότι καταλαβαίνω είτε δεν στηρίζεις καλά τα σαμάρια είτε τα παραφορτώνεις. Μια λύση θα ήταν να βάλεις τα πίσω κάγκελα ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τα τελικά. Οι akrapovic όντως ζεσταίνονται πολύ λιγότερο από ότι οι μαμά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η λύση στο πρόβλημα σου.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DIM XAM Προβολή μηνύματος
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ 950 Κ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑ Κ ΟΛΑ
    ΚΑΛΑ.. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝΕ Κ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑΚΙ..ΑΝ ΒΑΛΩ ΑΚΡΑΜΠΟΒΙΤΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ CAR.GR ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
    Παρακαλώ να μη γράφουμε με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζουμε.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ 950 Κ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝΕ Κ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑΚΙ..ΑΝ ΒΑΛΩ ΑΚΡΑΜΠΟΒΙΤΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ CAR.GR ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
    Το θεμα θα λυθει και αν βαλεις πισω καγκελα ωστε να κραταει τις τσαντες σε αποσταση απο τις εξατμισεις. Παντως τα αφτερμαρκετ τελικα βγαζουν πολυ λιγοτερη ζεστη απο τα μαμα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Το θεμα θα λυθει και αν βαλεις πισω καγκελα ωστε να κραταει τις τσαντες σε αποσταση απο τις εξατμισεις. Παντως τα αφτερμαρκετ τελικα βγαζουν πολυ λιγοτερη ζεστη απο τα μαμα.
    +950....
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Περα απο την πλακα οι aftermarket οποιασδηποτε μαρκας θα κανουνε δουλεια...
    Αν σε παιρνει οικονομικα για "Ακραποβιτς" αλλιως κοιτα για τις Wings καινουργιες.
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Νέο μέλος
    Το ειχα σκεφτει για τα καγκελα απλα με απωθησανε καποιοι φιλοι λεγοντας μου οτι θα χαλασει εμφανησιακα..παντως αν εχει καποιος μεταχειρησμενες aftermarket ας μου πει κ ισως κανω κ τις 2 λυσεις να χω το κεφαλι μου ησυχο!Ευχαριστω πολυ..

πας και αγοραζεις ακραπες μεταχειρισμενς απο ΚΤΜ-ΤDM-V-STORM πας σε εξατμισα και τις βαζει με μικρη μετατροπη στο διχαλο
    οποτε σχετικα οικονομικα εχεισ εξατμισεισ τιτανιου αγοραζεις και τα καγκελακια ή πας και ντυνεισ τα σαμαρια απο την εσωτερικη πλευρα
    με δερμα, ανθρακονημα γενικα οτιδηποτε αντεχει στησ θερμοκρασιες και εισαι ετοιμος (τα καγκελακια ειναι καλυτερη λυση)

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikolas1709 Προβολή μηνύματος
    πας και αγοραζεις ακραπες μεταχειρισμενς απο ΚΤΜ-ΤDM-V-STORM πας σε εξατμισα και τις βαζει με μικρη μετατροπη στο διχαλο
    οποτε σχετικα οικονομικα εχεισ εξατμισεισ τιτανιου αγοραζεις και τα καγκελακια ή πας και ντυνεισ τα σαμαρια απο την εσωτερικη πλευρα
    με δερμα, ανθρακονημα γενικα οτιδηποτε αντεχει στησ θερμοκρασιες και εισαι ετοιμος (τα καγκελακια ειναι καλυτερη λυση)
    ευχαριστω φιλε..καγκελακια θα βαλω σιγουρα κ βρηκα κ κατι μιβ εξατμισεις τιτανιου !624ευρω καινουριες (τα τελικα)κ το σκεφτομαι να βαλω αυτες ,εχω ακουσει οτι ειναι καλες!τι λετε?

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    ευχαριστω φιλε..καγκελακια θα βαλω σιγουρα κ βρηκα κ κατι μιβ εξατμισεις τιτανιου !624ευρω καινουριες (τα τελικα)κ το σκεφτομαι να βαλω αυτες ,εχω ακουσει οτι ειναι καλες!τι λετε?
    καλες ειναι οι mivv,που τις βρηκες?
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος
    αν δεν εχεις βρει καγκελακια για σαμαρια πουλαει ο ktm prestige ενα ζευγαρι,καντου μια ερωτηση και βλεπεις.οσον αφορα το look προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο με τα καγκελα το 950/990,τωρα το ιδανικο(για εμενα) ειναι και εξατμισεις και καγκελα,φιλικα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    αν δεν εχεις βρει καγκελακια για σαμαρια πουλαει ο ktm prestige ενα ζευγαρι,καντου μια ερωτηση και βλεπεις.οσον αφορα το look προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο με τα καγκελα το 950/990,τωρα το ιδανικο(για εμενα) ειναι και εξατμισεις και καγκελα,φιλικα
    συμφωνω!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    καλες ειναι οι mivv,που τις βρηκες?
    στο σκρουτζ οπως χαζευα τις βρηκα απο ενα μαγαζι στη ν.ερυθραια !

O ktm.prestige πουλαει καγκελα για σαμαρια δοκιμασμενα και σε καλη τιμη.Μπαίνουν-βγαίνουν πανεύκολα .

Aυτά είναι
    http://www.car.gr/parts/view/2294814/
    Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 14/04/2012 στις 22:07.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    O ktm.prestige πουλαει καγκελα για σαμαρια δοκιμασμενα και σε καλη τιμη.Μπαίνουν-βγαίνουν πανεύκολα .

Aυτά είναι
    http://www.car.gr/parts/view/2294814/
    ευχαριστω!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σαμαρια για ΚΤΜ950;;;
    από taxydromos στο forum KTM
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 16:40
  2. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF