θα φέρει η σερβιτόρα
Ase tis eksypnades esy...kai pouse...an ypopsiasto oti tha pas sti synantisi (anti gia kapou allou) tha pesei poly ksylo to Savvato![]()
:rotflmao: :rotflmao:
θα φέρει η σερβιτόρα
Ase tis eksypnades esy...kai pouse...an ypopsiasto oti tha pas sti synantisi (anti gia kapou allou) tha pesei poly ksylo to Savvato![]()
:rotflmao: :rotflmao:
κάτσε να ξεκολλήσουμε πρώτα από το γραφείο....Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
:rotflmao: :rotflmao:![]()
και όσο ξύλο και αν φάω δεν ομολογώ
Εδώ τόσο ξύλο έφαγε η Λάσκαρη από τους Γερμανούς και άντεξε...εγώ δεν θα αντέξω;;
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω που οθτε προσκληση ελαβα και ουτε BMW εχω
θα ερθω να σας σπασω τα νευρα
CU THERE
ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ!!!
τελευταίες στιγμές το χετε ταμένο να το ανακοινώνετε?
εεεΕ?
αααα έτσι και αλλιώς και νωρίτερα να το μάθενα δεν μπορούσα να έρθω.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: χαχαχαχαχα
Φιλε μου καλε,καλε μου φιλε εεε Μητσο.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εγω που οθτε προσκληση ελαβα και ουτε BMW εχω
θα ερθω να σας σπασω τα νευρα
CU THERE
Πρωτα απ'ολα δεν εχουμε καμμια απολυτως σχεση, με την Βαυαρικη φιρμα.
Αν ησουνα καλο παιδι και διαβαζες ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα ποστ στις Συναντησεις, θα ηξερες τι εστι BWMF club.![]()
Δευτερον δεν ηρθες, αλλα το επιτελειο του BWMF ολοσωμο,(Me,SF,IDI,TAI-Sama) ελπιζει οτι θα επανορθωσεις το Σαββατο, στον Μαραθωνα.
Αυτα![]()
Ρε λετε να ηρθε το παιδι και να ειχαμε φυγει;![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
το οτι δεν εχετε σχεση με την συμπαθη βαυαρικη κατασκευαστρια οχηματων εταιρεια το καταλαβα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΟΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φιλε μου καλε,καλε μου φιλε εεε Μητσο.
Πρωτα απ'ολα δεν εχουμε καμμια απολυτως σχεση, με την Βαυαρικη φιρμα.
Αν ησουνα καλο παιδι και διαβαζες ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα ποστ στις Συναντησεις, θα ηξερες τι εστι BWMF club.![]()
Δευτερον δεν ηρθες, αλλα το επιτελειο του BWMF ολοσωμο,(Me,SF,IDI,TAI-Sama) ελπιζει οτι θα επανορθωσεις το Σαββατο, στον Μαραθωνα.
Αυτα![]()
Ρε λετε να ηρθε το παιδι και να ειχαμε φυγει;![]()
![]()
![]()
![]()
κατα δευτερον ναι ομολογο οτι δεν εχω διαβασει οοοοοοοοοολα τα ποστ των συναντησεων αλλα απο την αλλη ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!![]()
κατα τριτων οντως ηρθα κατα τις 19:15 (απευθειας απο το γραφειο) περιπου αλλα δεν ειδα καμια γνωριμη φατσα, λεω θα φυγανε μιας και αρχισε και εβρεχε εκεινη την ωρα οποτε την εκανα για μαμ!
αληθεια που καθησατε ρε gcrook????
κατα τριτων αν καταφερω και μεταθεσω το σερβις του diversion για την κυριακη (θα το κανω παρεα με τους κολλητους για να πιασουμε και τα δικα τους μηχανακια) το σαββατο θα ερθω
αυτα
Αν θα έρθεις το Σάββατο να έρθεις με το SV.... εντάξει????
![]()
![]()
![]()
Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον προεδρο.
Κορίτσια δέχεστε στο cluB??
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αν δέχονταν, θα σου έστελναν πρόσκληση με pm...Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον προεδρο.
Κορίτσια δέχεστε στο cluB??
:rotflmao:
![]()
.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αν δέχονταν, θα σου έστελναν πρόσκληση με pm...
![]()
![]()
![]()
εμένα δεν με θέλει κανείς!
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα, σώπα...
Μην κλαις...
Θα φτιάξεις κι εσύ δικό σου club
WLHC (Women Loving Honda CBF's)...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αν θα έρθεις το Σάββατο να έρθεις με το SV.... εντάξει????
![]()
![]()
![]()
of course!![]()
Αφού δεν εμφανίζεται στις κόντρες, θέλει να πάρει και πρόσκληση? χεχεχε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
.
![]()
![]()
![]()
.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
το οτι δεν εχετε σχεση με την συμπαθη βαυαρικη κατασκευαστρια οχηματων εταιρεια το καταλαβα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΟΣ!!!![]()
κατα δευτερον ναι ομολογο οτι δεν εχω διαβασει οοοοοοοοοολα τα ποστ των συναντησεων αλλα απο την αλλη ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!![]()
κατα τριτων οντως ηρθα κατα τις 19:15 (απευθειας απο το γραφειο) περιπου αλλα δεν ειδα καμια γνωριμη φατσα, λεω θα φυγανε μιας και αρχισε και εβρεχε εκεινη την ωρα οποτε την εκανα για μαμ!
αληθεια που καθησατε ρε gcrook????
κατα τριτων αν καταφερω και μεταθεσω το σερβις του diversion για την κυριακη (θα το κανω παρεα με τους κολλητους για να πιασουμε και τα δικα τους μηχανακια) το σαββατο θα ερθω
αυτα
![]()
![]()
![]()
Καλα ρε δεν πιστευω να θυμωσες.
Χθες ειμασταν στον δευτερο οροφο, και την καναμε 20 λεπτα αφ'οτου ηρθες μαλλον.
Κυριακη με το SV, αιντε![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?