Καλημέρα σε όλους.
Έχω το μεγάλο ληστή, και αρχικά δοκίμασα την MRA. Με 1.78 ύψος υπήρξε μεγάλη βελτίωση αλλά πάνω από τα 150 υπήρχαν περιθώρια για βελτίωση. Η επόμενη λύση ήταν η Zero Gravity Sport Touring, η οποία είναι σαφώς καλύτερη με λιγότερη πίεση και αναταράξεις και οπτικά δένει με το bandit και του δίνει ένα τουριστικό ύφος.
Υπάρχουν και χειρότερα! (από Αγγλικό site)
(εννοείται ότι ξαναγύρισα στην παλιά - μια δοκιμή ήταν..)
suzuki bandit K8 650s ABS
Από http://www.zerogravity-racing.com/pr...age.php?pn=172, οπου εχει και τις προτεινομενες τιμες.
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου...
το bandit επέλεξα εδώ και δυόμισι χρόνια για να έχω ένα απροβλημάτιστο μηχανάκι, να κυκλοφορώ εντός Αττικής αλλά και σε ταξίδια μόνος ή με συνεπιβάτη και να μη φοβάμαι άμα θα φέρει εις πέρας το δρομολόγιο και μέχρι στιγμής με έχει δικαιώσει. Το κόστος αγοράς και συντήρησης αλλά και ο χρόνος που αφιερώνω είναι ικανοποιητικότατα. Βέβαια, πέρασα αρκετά χρόνια που γούσταρα να ασχολούμαι και να "παίζω" με άλλες μηχανές. Το θέμα του αέρα δεν με απασχόλησε καθόλου, (προέρχομαι από γυμνά) παρότι είμαι με τη μαμά ζελατίνα και με ύψος 1.75, καστανά μαλλιά, γυμνασμέν... εεε, sorry αυτό είναι για άλλο site.... Το θέμα θόρυβος το έλυσα με ωτασπίδες σα μαξιλαράκια που τις χρησιμοποιώ μόνο για διαδρομές άνω της ώρας και είναι φανταστικές!!!
Αυτά τα γράφω sakiskoz για να σου πω ότι αφού έχεις bandit, παύεις να ασχολείσαι με τη μηχανή σου και στρέφεις το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου σε άλλους τομείς, όπως πολιτική, λαθρομετανάστευση, κρίση στη Μ. Ανατολή, παντρειά κτλ.... :rotflmao: