Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Βοηθεια για επιλογη!

Βοηθεια για επιλογη!

Καλημερα παιδια και Καλη Ανασταση!Εχω καιρο να μπω και επανερχομαι με μεγαλη ερωτηση!Μετα απο 1 και χρονο χωρις μηχανη μαλλον ηρθε η ωρα για καινουριες περιπετειες!Λοιπον επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενοςθα ηθελα την βοηθεια σας!Τα μηχανακια στα οποια εχω καταληξη ειναι τα εξης:
    1)Honda Varadero
    2)Aprilia Caponord
    3)Honda CBRXX
    4)Suzuki Hayabussa
    5)Yamaha FZR 1000 Fazer
    6)Suzuki GSF 1200 Bandit S
    Ξερω οτι οδηγικα ολα ειναι διαφορετικα το ενα απο το αλλο.Αυτα ειναι τα μηχανακια ομως τα οποια μου αρεσουνε στα 1000 κυβικα και πανω και σε τιμες μεχρι 3.000-3.500 ευρω και σχετικα λιγα χιλιομετρα.Οι πληροφοριες που θελω ειναι η αξιοπιστια του καθενος,το κοστος χρησης και συντηρησης και φυσικα η καταναλωση τους.Η χρηση για την οποια προοριζεται ειναι μονο για εκδρομες και οχι για αστικες μετακινησεις.Αυτα απο εμενα!Καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από Anubis; 14/04/2012 στις 10:13.
    Λέμε αυτόν που έχασε τον πατέρα του ορφανό . Και χήρο , εκείνον που έχασε τη γυναίκα του . Αλλά εκείνον που γνώρισε την τεράστια δυστυχία του να χάσει ένα φίλο , πως τον λέμε ; Εδώ κάθε γλώσσα είναι σιωπηλή και ανίκανη να εκφραστεί .

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anubis Προβολή μηνύματος
    Καλημερα παιδια και Καλη Ανασταση!Εχω καιρο να μπω και επανερχομαι με μεγαλη ερωτηση!Μετα απο 1 και χρονο χωρις μηχανη μαλλον ηρθε η ωρα για καινουριες περιπετειες!Λοιπον επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενοςθα ηθελα την βοηθεια σας!Τα μηχανακια στα οποια εχω καταληξη ειναι τα εξης:
    1)Honda Varadero
    2)Aprilia Caponord
    3)Honda CBRXX
    4)Suzuki Hayabussa
    5)Yamaha FZR 1000 Fazer
    Ξερω οτι οδηγικα ολα ειναι διαφορετικα το ενα απο το αλλο.Αυτα ειναι τα μηχανακια ομως τα οποια μου αρεσουνε στα 1000 κυβικα και πανω και σε τιμες μεχρι 3.000-3.500 ευρω και σχετικα λιγα χιλιομετρα.Οι πληροφοριες που θελω ειναι η αξιοπιστια του καθενος,το κοστος χρησης και συντηρησης,η αξιοπιστια τους και φυσικα η καταναλωση τους.Η χρηση για την οποια προοριζεται ειναι μονο για εκδρομες και οχι για αστικες μετακινησεις.Αυτα απο εμενα!Καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη!!!!
    3000-3500 ευρω και σχετικα λιγα χλμ ε?,μαλιστα,ε καλη Ανασταση να χεις φιλε μου και καλη τυχη:P.Καταρχας αμα οι εκδρομες σου ειναι καθαρα ασφαλτινες,κοιτας 3,4,5,6,αν εχουν και μερικα σκαμπανεβασματα κοιτας 1,2.
    Αν εισαι λοιπον στην πρωτη κατηγορια στα λεφτα που λες(για χλμ δεν ξερω),σε βλεπω για ληστη,απροβληματιστο μοτερ,ξεκουραστο μηχανακι,ρουφαει το κατι τις του αλλα ειναι και 1200 κυβικα ετσι?,(βασικα ολα 3,4,5,6 που αναφερεις ρουφανε,εκτος αμα εισαι συνεχεια με 6η και 150χλμ),για τα υπολοιπα δεν ξερω να σου πω κατι,αλλα προσωπικα θα επαιρνα ειτε τον ληστη ειτε το 1100χχ(δινωντας κατι παραπανω).
    Για τα αλλα 2 δεν μπορω να σου πω κατι,δεν ξερω,αλλα το ενα ειναι χοντα και το αλλο απριλιος:PPPPPP

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    1)Honda Varadero
    2)Aprilia Caponord
    3)Honda CBRXX
    4)Suzuki Hayabussa
    5)Yamaha FZR 1000 Fazer
    To (6) ειναι το μονο που θα ελεγα οχι, διοτι ειναι σπανιο, εχει ελλειψεις στο θεμα αναρτηση/πλαισιο και γιατι υπαρχει το (5) που τα κανει ολα καλλιτερα και το βρισκω και πολυ πιο ομορφο.
    Το (1) ειναι διαχρονικη αξια, απιστευτα ανετο για ταξιδι, μια χαρα γκαζι, το μονο αρνητικο που του βρισκω ειναι το μεγαλο βαρος και το ψηλο κεντρο αυτου. Το (2) δεν το εχω οδηγησει ποτε.
    Τα (3) και (4) ειναι υπεροχες μηχανες αλλα δεν βρισκεις με λιγα χιλιομετρα και καλη κατασταση στα χρηματα που διαθετεις. Το δε μπουσα εχει την μικροτερη καταναλωση απ'ολα τα υπολοιπα και μαζι με το cbrxx ειναι το πιο αξιοπιστο. Αλλα κοιτας για μοντελο 02-03+ με την 32bit ecu.

Εν ολιγοις
    -Αν θελεις ανετο ταξιδι, τοτε βαραντερο.
    -Αν θελεις 'σκυφτο' γκαζι και σχετικα χαμηλη καταναλωση στα πολλα, τοτε cbr και busa. Και τα δυο ειναι ανετα σε ταξιδι και ειδικα το τελευταιο εχει καλλιτερη θεση για τον συνεπιβατη και τον απολυτα καλλιτερο Ι4 κινητηρα σε αισθηση απο οποιαδηποτε μηχανη εχω οδηγησει. Μη κανεις μονο το λαθος αν το παρεις και γ@μησεις αυτην την αισθηση με φιλτρα εξατμισεις και λοιπα!
    -Aν θελεις allrounder τοτε fazer.

Τα προφανη οπως πχ οσο πιο ορθια η θεση οδηγησης τοσο περισσοτερο το φχαριστιεσαι στα λιγα και κλειστα δεν τα αναφερω!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    γιατι υπαρχει το (5) που τα κανει ολα καλλιτερα και το βρισκω και πολυ πιο ομορφο.
    Το θέμα είναι πως ακόμη και με 4 χιλιάρικα το πρώτης γενειάς Fazer 1000 πέρνει...το οποίο είναι επίσης σπάνιο και έχει ελλείψεις...

Παλαιό μέλος
    Δωκτορ θα συμφωνησω οτι ο ληστης εχει θεμα σε αναρτηση-πλαισιο,αλλα ο φιλος μας εκδρομες θελει να πηγαινει(οχι να πλακωνεται σε κλειστα κομματια,και το μπαντιντ μια χαρα θα περασει απο κει απλα με χαλαρους ρυθμους),ασε που θελει να δωσει 3 με 3500 χιλιαρικα,για ολα τα υπολοιπα αναγκαστικα θα ανεβει το μπαντζετ του,ασε που επειδη ειναι το πιο ηπιο απο τα 3,4,5,6,παιζει και να το βρει σε πιο νορμαλ και καλη κατασταση απο τα αλλα.Τωρα οσο αφορα την εμφανιση προφανως και δεν πρεπει να τον ενδιαφερει(απλα κοιτα την λιστα του).

Η εννοια "εκδρομες" ειναι κατι σχετικό παντα

Ανουμπι, φοβαμαι οτι στα λεφτα που δινεις μονο κανενα βαραΔερο παιρνεις. Τεινω παντως να συμφωνησω με τον Δοκτορα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια!Οσον αφορα το οικονομικο κομματι δυστηχως αυτο που λεμε κριση χτυπησε και εδω.Παρακατω σας παραθετω ενα ενα τα λινκ απο μια πρωτη ερευνα που εκανα για το καθε μηχανακι.Θα δειτε τιμες,χιλιομετρα και κατασταση που απλα παλαιοτερα θεωρουνταν ονειρο θερινης νυκτος.

1)Varadero 2002 24.000km 2.500 euro! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2158219/
    2)Honda CBR 1100 XX Super Blackbird 1998 28.000km 3.000 euro! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2330655/
    3)Suzuki GSF 1200 Bandit 2004 25.000κμ 3.300 euro! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2238563/
    4)Suzuki GSXR 1300 Hayabusa 2005 34.000km 3.500euro http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2360832/
    5)Yamaha FZR Fazer 1000 2004 28.000km 3.000euro. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2299032/
    Σε Ληστες και Fazer εχει παρα πολλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα και με αυτα τα χιλιομετρα πανω κατω.Το ζητουμενο ειναι οτι θελω ενα μηχανακι το οποιο να μην με προδωσει σε κανεναν τομεα.Τα μηχανακια που ειχα μεχρι τωρα για να παρετε μια γευση των επιρροων μου ηταν KLR650,TDR250,Bandit400,TDM850,VFR800.Με ολα εκανα το ιδιο πραγμα.Κοντινα ταξιδακια.Ταχυτητες στις οποιες κινουμε 130-160.Το κοστος χρησης ειναι αυτο που με απασχολει περρισοτερο χωρις ομως μια διαφορα 10%-15% αναμεσα πχ στο Varadero και στην Bussa να ειναι απαγορευτικο.
    Λέμε αυτόν που έχασε τον πατέρα του ορφανό . Και χήρο , εκείνον που έχασε τη γυναίκα του . Αλλά εκείνον που γνώρισε την τεράστια δυστυχία του να χάσει ένα φίλο , πως τον λέμε ; Εδώ κάθε γλώσσα είναι σιωπηλή και ανίκανη να εκφραστεί .

Παλαιό μέλος
    1)Varadero 2002 24.000km 2.500 euro! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2158219/
    2)Honda CBR 1100 XX Super Blackbird 1998 28.000km 3.000 euro! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2330655/
    3)Suzuki GSF 1200 Bandit 2004 25.000κμ 3.300 euro! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2238563/
    4)Suzuki GSXR 1300 Hayabusa 2005 34.000km 3.500euro http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2360832/
    5)Yamaha FZR Fazer 1000 2004 28.000km 3.000euro. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2299032/
    .
    Μπραβο Ανουβη,μια χαρα φαινονται και τα 5,απλα ξενερωνω με το βαραντερο,μου αρεσουν παρα πολυ και το 1100 και το μπουσα και ο ληστης(ο οποιος by the way εχει ενα καρο φωτογραφιες-σαν να σου λεει ο κατοχος του:δεν φοβαμαι τιποτα το χω στην πενα).

Και εμενα το CBR και η Busa μου αρεσανε περρισοτερο απο ολα.Χρωμα κτλπ δεν με απασχολουνε καθολου.Το μονο που με χαλασε στον ληστη ειναι η φθαρμενη απο τα κλειδια τιμονοπλακα(θα μου πειτε τι ψαχνεις ρε μεγαλε)Θετικο ειναι επισης το οτι ειναι μαμα τα μηχανακια κατι που παντα εψαχνα και θελω και καποια εχουνε και τριβαλιτσο κτλπ.Απο ολα αυτα λοιπον το μοτερ της Bussa λετε ειναι το καλυτερο?Σιγουρα ως πιο συγχρονο θα ειναι το πιο εξελιγμενο ομως καμμια φορα οι "απλες" κατασκευες ειναι και οι πιο σιγουρες!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Το μπουσα δεν ειναι 5αρι

Απο 03 και μετα χρυσο πιρουνι μπροστα

Το βαραντερο δεν ειναι 4αρι επισης (01-02)

Απο 03 και μετα ειναι με ψεκασμο, και αυτο ειναι καρμπς

Νέο μέλος Το avatar του/της GEORGEARILLAS
    Το fazer με 3000 είναι πολυ καλο .

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια!Οσον αφορα το οικονομικο κομματι δυστηχως αυτο που λεμε κριση χτυπησε και εδω.Παρακατω σας παραθετω ενα ενα τα λινκ απο μια πρωτη ερευνα που εκανα για το καθε μηχανακι.Θα δειτε τιμες,χιλιομετρα και κατασταση που απλα παλαιοτερα θεωρουνταν ονειρο θερινης νυκτος.

Σε Ληστες και Fazer εχει παρα πολλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα και με αυτα τα χιλιομετρα πανω κατω.Το ζητουμενο ειναι οτι θελω ενα μηχανακι το οποιο να μην με προδωσει σε κανεναν τομεα.Τα μηχανακια που ειχα μεχρι τωρα για να παρετε μια γευση των επιρροων μου ηταν KLR650,TDR250,Bandit400,TDM850,VFR800.Με ολα εκανα το ιδιο πραγμα.Κοντινα ταξιδακια.Ταχυτητες στις οποιες κινουμε 130-160.Το κοστος χρησης ειναι αυτο που με απασχολει περρισοτερο χωρις ομως μια διαφορα 10%-15% αναμεσα πχ στο Varadero και στην Bussa να ειναι απαγορευτικο.
    Το cbr εχει πλαστικα ιντζεκτιον ενω ειναι καρμπυρατερατο = εχει φαει σουπα, το χαγια ειναι μεχρι το πολυ 02 και το βαραντερο αν ειναι με καρμπυρατερ καιει τον αμπακο.

Τα ματια σου 14, ο κανονας ειναι οτι οι πωλητες ειναι ολοι αλητες μεχρι αποδειξεως του αντιθετου. Ειδικα αν βλεπεις ονοματα του στυλ πχ Κος Α.......λης (μη χεσω). Μη παρεις ουτε βιδα αν δεν την δει μηχανικος που να γνωριζεις και να εμπιστευεσαι. Να εχεις υπ'οψιν οτι ακομα και γατος να ειναι, ενα μισαωρο να την βλεπει και μια βολτα θα πρεπει να την παει για να καταλαβει τι παιζει.
    Μαντραδες ξεχνα τους και γιατι δεν εχεις την δυνατοτητα να δεις τι σοι ανθρωπος ηταν ο ιδιοκτητης και γιατι κατα κανονα δεν στη δινουν να την πας στο μηχανικο σου.

Απο τις μηχανες που εβαλες μονο τα fazer και bandit θα εκανα τον κοπο να δω.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    πάρε κανένα στρόμα με τα λεφτά που έχεις και μην ψάχνεις....
    (πολλά πολλά0

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    πάρε κανένα στρόμα με τα λεφτά που έχεις και μην ψάχνεις....
    (πολλά πολλά0
    Επεσες στην περιπτωση!Σχεδον το σιχαινομαι!Το χιλια βεβαια δεν το ξερω αλλα το 650 δεν μου αρεσε καθολου!Πολυ φτηνιαρικο μου φανηκε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    1)Honda Varadero
    2)Aprilia Caponord
    3)Honda CBRXX
    4)Suzuki Hayabussa
    5)Yamaha FZR 1000 Fazer
    Ξερω οτι οδηγικα ολα ειναι διαφορετικα το ενα απο το αλλο.Αυτα ειναι τα μηχανακια ομως τα οποια μου αρεσουνε στα 1000 κυβικα και πανω και σε τιμες μεχρι 3.000-3.500 ευρω και σχετικα λιγα χιλιομετρα.Οι πληροφοριες που θελω ειναι η αξιοπιστια του καθενος,το κοστος χρησης και συντηρησης και φυσικα η καταναλωση τους.Η χρηση για την οποια προοριζεται ειναι μονο για εκδρομες και οχι για αστικες μετακινησεις.Αυτα απο εμενα!Καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη!!!!

εγώ θα επερνα το 1 οχι οτι μου αρεσει(βαρκαντερο) αλλα ειναι ενα μοτερ δοκιμασμενο στο χρονο κ δεν ζητα τπτ παρα μονο τα αναλώσιμα κ αφου το θες για ταξιδια ε στα ταξιδια σου θα βρεις κ χωμα που θα θες να μπεις,χωρος αρκετο εχει για φόρτωμα

το 3 το ζαχαρωνα κ γω αλλα ειναι κομματάκι δύσκολο ν βρεις κάποιο μη σκισμένο(καπου αναφερόταν εδω μεσα στο moto,gr απο καποιο ενδιαφερόμενο αγοραστή) ειναι κ ενα μηχανακι που θα το παρει ο καγκουρας για να κανει την μοστρα του σκιζοντας το όπως κ 4
    5 δεν ξέρω.... μονό κ μονο που το βλέπω με τα συμβατικά μπροστινά με απωθεί
    6 καλό αλλά δεν έχω αποψη

οτι κ να παρεις παντος καλα θα ηταν να το ψαξεις καλα μαζι με καποιο καλο γνωστη

καλες αγορες!!!!

φαντάζομαι ψεκαστώ θα είναι οποίο κ να είναι
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βοηθεια Για Επιλογη Service
    από slaybas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2007, 10:57
  2. Βοηθεια για επιλογη μοτοσυκλετας
    από ^Deadly_Sin^ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2007, 00:16
  3. Βοηθεια για επιλογη
    από symplektis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2007, 11:58
  4. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ