Στα 18!!!!TDR 250 Japan!Τι μηχανακι θεε μου!!!
Στα 18!!!!TDR 250 Japan!Τι μηχανακι θεε μου!!!
Λέμε αυτόν που έχασε τον πατέρα του ορφανό . Και χήρο , εκείνον που έχασε τη γυναίκα του . Αλλά εκείνον που γνώρισε την τεράστια δυστυχία του να χάσει ένα φίλο , πως τον λέμε ; Εδώ κάθε γλώσσα είναι σιωπηλή και ανίκανη να εκφραστεί .
den sou klepsame emis tin mixani sou![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
dt 125...ωραια χρονια τοτε....
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Φαντάσου......του βάζω πιστονάκι από yz 80 μόνο και μόνο για κόντρα που είχα κανονίσει με ένα kawasaki AR (όλη μέρα στην τσίτα από την αγωνία) και το βράδυ κατεβαίνω εθνική. Ξεκινάμε, ψαρώνω, και ενώ τον είχα σκίσειλίπο πριν το τέλος κολλάει
. Με ξεφτίλησε
. Η μοναδική κόντρα που είχα χάσει!!!!!!
Α ρε εποχές................
ΥΖ 125.......περι τα 15-16, στα 17 DT 125, που συντομα ανταλλαχθηκε με 200cc κ υπαρχει ακομα στο γκαραζ μας κ λειτουργει κανονικοτατα......κατα τα 18 και αφου περασε και ενα CRM 250, χρωματος ασπρο μωβ.........ωραιο μηχανακι......τοτε καπου εκει ηρθε το πρωτο ΚΤΜ, απο τα πρωτα LC4 στους δρομους!!!! Η συνεχεια εξελισεται, αναπτυσεται, πληθύνεται, μεγαλωνει, ομορφαινει κ ευτυχως ειναι πλουσιες οι μνημες μου...........κ η ορεξη μου αχορταγη για μοτοσυκλετα!!!!!
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
CRM 50 με δισκόφρενο μπροστά και πίσω στα χρώματα του 250 Άσπρο/Ροζ
Το είχα πουλήσει σε ένα παιδί απο Νεα Σμύρνη, το έψαχνα κάποια στιγμή μπας και υπάρχει ακόμα αλλά μάλλον δεν θα έχει μείνει τίποτα από αυτό πλέον.
δεν έπαιζε χρήμα για μηχανάκι...μέχρι πολύ αργότερα :P
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics