Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 113

Θέμα: Αντλία βενζίνης 990Adv

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Υπερβαλεις. Σκεψου οτι υπαρχουν μηχανες που με το καλημερα σκας 1000 για αναρτηση πισω και αλλα 200 για μπροστα. Στο καημενο το 990 το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να δωσεις ενα κατοσταρικο για μια τρομπουλα συμπλεκτη και αλλα ενα-δυο-τρια για να λυσεις το θεμα με την τρομπα βενζινης και τον ανορθωτη. Δεν ειναι δα και τοσο τρομερο.
    Οι διαφορες ειναι οτι στα 'αλλα' της κατηγοριας και να τα σκασεις παλι θεματα θα εχεις και οτι σε αυτο αναγκαστικα θα τα κανεις μονος σου και οχι καποιος αλλος για σενα. Ας ειναι καλα τα φορα.
    Αντι να χολοσκας λοιπον, απολαυσε αυτο που τοσο τυχερος εισαι να εχεις, γιατι αλλο σα και δαυτο δεν εχει!
    σε αυτο που λες δεν διαφωνω,αλωστε εχω βαλει και oberon και διαφορα αλλα.ομως για τα θεματα τροφοδοσιας πιστευω οτι δεν επιτρεπεται να εχει η συγκεκριμενη μοτο προβληματα.ειναι επαναλβανω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,σκεψου μονο για που προωρηζεται.ενταξει οσο για να το πουλησω ημουνα λιγο υπερβολικος.παντως 468ε για την τρομπα ειναι απαραδεκτα 2.περιμενουμε το project του gerf,με φωτο,σχολια και μπουσουλα,να προχωρησουμε αναλογως αν ευδοκιμησει
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

το εβγαλα βολτα και οταν πιανω τις 6800στρ ολα stop.δεν τις περναει με τιποτα.σε ολες τις ταχυτητες τωρα.ρελαντι κανονικα και μεχρι εκει ολα καλα.πριν που αλλαξα φιλτρα δεν περναγε τις 5000στρ με ταση το οριο να κατεβαινει.φανταστητε γυρισα σπιτι με πρωτη.ρε λες να ειναι τιποτα αλλο(εχω μια κρυφη ελπιδα).αντε gerf τι γινεται με το project
    37.12.07n
    22.47.01.e

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Και άρχισαν τα όργανα και με το που ζέστανε ο καιρός, να κάτι διακοπές και σβησίματα. Τι να φταίει, τι να φταίει, δεν μπορώ να πάω σπίτι. Απελπισία! Πάω στον Τσολερίδη και του το αφήνω με κακές διαθέσεις. Μήπως θέλει καινούργιο χάρτη μανήσιο γιατί εγώ τον έχω γαργαλήσει λίγο, όσον αφορά τις δευτερεύουσες πεταλόυδες στα χαμηλά; μήπως θέλει ρύθμισμα το TPS; Μου λέει οτι κάτσε να δούμε την πίεση που ανεβάζει η αντλία βενζίνας και βλέπουμε. Και έτσι μου τηλεφωνεί και μου λέει τα μαντάτα. Στο ebay βρήκα μεταχείρω από σούπερδούκα αλλά είναι δουλειά αυτή; Ψάχνω στις κινέζικες βιομηχανίες... τίποτα. Βοηθάτε χρηστιανοί. Ιδέα! λές να είναι ινδικής κατασκευής, μιά και έχουν αγοράσει το 10% κάποια ινδική εταιρεία; Τα δεδομένα είναι τα εξής: διάμετρος 38χιλ, μήκος 110χιλ μαζί με το σωληνάκι που εξέχει, πίεση 3,5bar λειτουργεί ενβαπτισμένη σε βενζίνη, στα 12VDC με παροχή > 30λιτ/ώρα.
    μια ερωτηση,απο τη αλλο μοντελο της ΚΤΜ ταιριαζει,στο ebay παιζουν απο super duke 05-06 και απο sm990 09-10,αυτες ταιριαζουν...?
    37.12.07n
    22.47.01.e

Ταιριάζουν αλλά για καλό και για κακό, τοποθέτησε την "καινούργια αντλία" στο δικό σου συνολάκι, για να έχεις τον ερίτζιναλ ρυθμιστή πίεσης. Επίσης έτσι θα αποφύγεις και τον αισθητήρα ρεζέρβας που έχουν τα SD. Και... καλή τύχη με τη μεταχειρισμένη αντλία, γιατί είναι πάντα μιά μεταχειρισμένη.
    Στο διαδίκτυο παίζουν πολλές γιουνιβέρσαλ κινέζικες στα 3.0 bar αλλά οι παραγγελίες ξεκινούν στα 200 κομμάτια. Γιά να δούμε... και από τιμές ούτε τσιμουδιά. Για να δούμε...

MultiS
    Όπως βλέπεις από το ενδιαφέρον που έχει το θέμα είναι κάμποσοι οι παθόντες. Στην Ελλάδα θα σου αναφέρω εμένα και τον Trickster που έτυχε και σε πολύ κοντινό διάστημα. Εμένα τα φίλτρα ήταν πολύ χάλια, αλλά ο Trickster είχε μόλις αλλάξει φίλτρα, αλλά φαίνεται οτι το πρόβλημά του ήταν η αντλία εξ αρχής. Τώρα αν τα βουλωμένα φίλτρα προκάλεσαν την βλάβη στην αντλία, είναι πολύ πιθανό αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Αφού καταλήγουμε να έχουμε χαλασμένη τρόμπα, θα πρέπει να βρούμε εναλλακτική πηγή. Όσο για τα φίλτρα, φαίνεται οτι προχωράμε. Το χάρτινο είναι γεγονός. Πάμε τώρα για το φίλτρο αναρρόφησης.
    Γειά χαρά.

Μαλλον επαναλαμβανωμαι....αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι η καλλιτερη λυση ειναι μια καλη εξωτερικη αντλια με φιλτρο και ρυθμιστη πιεσης. Θα κοστισει λιγοτερο απο μια OEM, τα φιλτρα θα ειναι αρκετα φτηνοτερα, θα ειναι καλλιτερης ποιοτητας και δεν θα χρειαζεται να λυνεις το μισο μηχανακι για να αλλαξεις φιλτρο.

Την συγκεκριμενη που παρεθεσα στην προηγουμενη σελιδα, την βρηκα απο φορουμ μπουσαιων για μετατροπες τουρμπο οπου η μαμα φτανει στα ορια της.
    Για να δούμε και αυτή την εκδοχή:
    Μπορούμε να κρατήσουμε την μανήσια εγκατάσταση για να μην χρειαστούμε ρυθμιστή πίεσης και φίλτρο εξόδου διαφορετικό. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται μόνο φίλτρο πριν την αντλία και αντλία. Περίπου σαν την μετατροπή σε 950. Μμμ εφικτό. Φυσικά η ερώτηση είναι αφού κάνουμε όλη τη μανούρα, γιατί να μην τοποθετηθεί και φίλτρο εξόδου εξωτερικό, ώστε να είναι πιό εύκολα προσβάσιμο. Χμμμ...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Για να δούμε και αυτή την εκδοχή:
    Μπορούμε να κρατήσουμε την μανήσια εγκατάσταση για να μην χρειαστούμε ρυθμιστή πίεσης και φίλτρο εξόδου διαφορετικό. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται μόνο φίλτρο πριν την αντλία και αντλία. Περίπου σαν την μετατροπή σε 950. Μμμ εφικτό. Φυσικά η ερώτηση είναι αφού κάνουμε όλη τη μανούρα, γιατί να μην τοποθετηθεί και φίλτρο εξόδου εξωτερικό, ώστε να είναι πιό εύκολα προσβάσιμο. Χμμμ...
    Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα δεν πρεπει ο ρυθμιστης να ειναι μετα την αντλια και το φιλτρο πριν? Επισης αν βαλεις φιλτρο μετα την αντλια και το ρυθμιστη, δεν θα αλλαξει η πιεση?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ταιριάζουν αλλά για καλό και για κακό, τοποθέτησε την "καινούργια αντλία" στο δικό σου συνολάκι, για να έχεις τον ερίτζιναλ ρυθμιστή πίεσης. Επίσης έτσι θα αποφύγεις και τον αισθητήρα ρεζέρβας που έχουν τα SD. Και... καλή τύχη με τη μεταχειρισμένη αντλία, γιατί είναι πάντα μιά μεταχειρισμένη.
    Στο διαδίκτυο παίζουν πολλές γιουνιβέρσαλ κινέζικες στα 3.0 bar αλλά οι παραγγελίες ξεκινούν στα 200 κομμάτια. Γιά να δούμε... και από τιμές ούτε τσιμουδιά. Για να δούμε...

MultiS
    Όπως βλέπεις από το ενδιαφέρον που έχει το θέμα είναι κάμποσοι οι παθόντες. Στην Ελλάδα θα σου αναφέρω εμένα και τον Trickster που έτυχε και σε πολύ κοντινό διάστημα. Εμένα τα φίλτρα ήταν πολύ χάλια, αλλά ο Trickster είχε μόλις αλλάξει φίλτρα, αλλά φαίνεται οτι το πρόβλημά του ήταν η αντλία εξ αρχής. Τώρα αν τα βουλωμένα φίλτρα προκάλεσαν την βλάβη στην αντλία, είναι πολύ πιθανό αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Αφού καταλήγουμε να έχουμε χαλασμένη τρόμπα, θα πρέπει να βρούμε εναλλακτική πηγή. Όσο για τα φίλτρα, φαίνεται οτι προχωράμε. Το χάρτινο είναι γεγονός. Πάμε τώρα για το φίλτρο αναρρόφησης.
    Γειά χαρά.
    δεν ειπα οτι την πηρα,αλλα πρεπει επειγωντος να βρουμε λυση,η ανοιξη ειναι εδω και τα βουνα με τα λαγκαδια μας περιμενουν.468ε ειναι πολλα τα γα.....α,πρεπει να τα γλυτωσουμε
    37.12.07n
    22.47.01.e

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Όποιος αλλάξει αντλία βενζίνης μπορεί να βάλει και από αυτοκίνητο.Το έχει κάνει φίλος και έβαλε από Audi A4....Θεωρώ το ποσό των 450 ευρώ ή όσο τέλος πάντων ζητάνε αστείο για μία τρόμπα βενζίνης.Όταν μία για εφαρμογές τούρμπο με παροχή 255 λίτρων ανά ώρα κοστίζει 88 ευρώ με μεταφορικά από Αμέρικα.Μάρκα walbro.
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iliasfyntanidis Προβολή μηνύματος
    Όποιος αλλάξει αντλία βενζίνης μπορεί να βάλει και από αυτοκίνητο.Το έχει κάνει φίλος και έβαλε από Audi A4....Θεωρώ το ποσό των 450 ευρώ ή όσο τέλος πάντων ζητάνε αστείο για μία τρόμπα βενζίνης.Όταν μία για εφαρμογές τούρμπο με παροχή 255 λίτρων ανά ώρα κοστίζει 88 ευρώ με μεταφορικά από Αμέρικα.Μάρκα walbro.
    για εξηγησε,ο φιλος εβαλε απο AUDI A4 ΣΕ 990,για δωσε καμια πληροφορια
    37.12.07n
    22.47.01.e

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Οποιαδήποτε τρόμπα βενζίνης μπαίνει από αυτοκίνητο.Απλά αυτός σαν ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα αγόρασε μία bosch για αυτό το μοντέλο αυτοκινήτου.Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι όποιος έχει πρόβλημα ας την βγάλει και ας περάσει από το μαγαζί του να σου πει πως ακριβώς μπαίνει....Μετά ο ένας θα μάθει στον άλλο.....Αν μπορεί κάποιος ας ποστάρει μία φωτό από την περιβόητη τρόμπα ρε παιδιά.Δεν είναι και τόσο δύσκολη η μετατροπή.....Η τιμή πάντως της αντιπροσωπείας είναι αστεία.Αναβάθμισα την δικιά μου σε μετατροπή και λόγω υπερτροφοδότησης άλλαξα και τρόμπα.Την πήρα 88 ευρώ με μεταφορικά από Αμέρικα.
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iliasfyntanidis Προβολή μηνύματος
    Οποιαδήποτε τρόμπα βενζίνης μπαίνει από αυτοκίνητο.Απλά αυτός σαν ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα αγόρασε μία bosch για αυτό το μοντέλο αυτοκινήτου.Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι όποιος έχει πρόβλημα ας την βγάλει και ας περάσει από το μαγαζί του να σου πει πως ακριβώς μπαίνει....Μετά ο ένας θα μάθει στον άλλο.....Αν μπορεί κάποιος ας ποστάρει μία φωτό από την περιβόητη τρόμπα ρε παιδιά.Δεν είναι και τόσο δύσκολη η μετατροπή.....Η τιμή πάντως της αντιπροσωπείας είναι αστεία.Αναβάθμισα την δικιά μου σε μετατροπή και λόγω υπερτροφοδότησης άλλαξα και τρόμπα.Την πήρα 88 ευρώ με μεταφορικά από Αμέρικα.
    big και gefr δωστε τα φωτα,μπας και βγαλουμε ακρη
    37.12.07n
    22.47.01.e

Η έρευνα συνεχίζεται.

Επί του παρόντος πειραματίζομαι με μία ACHR που βρήκα σε τοπικό κατάστημα. Δεν ξέρω τί ακριβώς συμβαίνει αλλά ήρθα από Χαλκιδική με 150 σε σημεία, χωρίς ατροφίες. Νομίζω οτι όταν θερμαίνεται και αυτή η καινούργια, αρχίζει να κομπιάζει.
    Γιά δέστε και εδώ:
    http://www.aliexpress.com/product-fm...olesalers.html
    πίεση λειτουργίας 3.0 bar, πίεση στατική (μηδενική ροή) 6.0bar, μέγιστη παροχή με μηδενική πίεση 160λιτ/ώρα
    τιμή $7,37 για πάνω από 10, $7,87 για κάτω από 10, έξοδα αποστολής $23,08.
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 16/04/2012 στις 20:45.

Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα δεν πρεπει ο ρυθμιστης να ειναι μετα την αντλια και το φιλτρο πριν? Επισης αν βαλεις φιλτρο μετα την αντλια και το ρυθμιστη, δεν θα αλλαξει η πιεση?
    Σκαλίζοντας την εγχειρισμένη αντλία είχα την εξής έμπνευση:
    Το φίλτρο που μπαίνει μετά την αντλία είναι για να παρακρατεί τα ρινίσματα από την τριβή του ρότορα με τα καρβουνάκια.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    big και gefr δωστε τα φωτα,μπας και βγαλουμε ακρη
    Δυστυχως η ευτυχως εγω εχω 950, οποτε δεν ειμαι σε θεση να δοκιμασω να δω αν κατι δουλευει. Αυτο για το οποιο ομως ειμαι σιγουρος, ειναι οτι αυτο που εχω ηδη πει θα δουλεψει και μαλιστα απλα και ευκολα. Θα πρεπει να βρεθουν τρια πραγματα.
    1) Καταλληλο φιλτρο για εξωτερικη χρηση (απο 1150 σιγουρα κανει)
    2) τρομπα που να μπορει να βγαλει τουλαχιστον γυρω στα 4 bar. Θα πρεπει να ξεκαθαριστει τι θα γινει με την επιστροφη (αν χρειαζεται, και πως)
    3) ρυθμιστης πιεσης ειτε μεταβλητος, ειτε σταθερος στα 3.5 bar
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Δυστυχως η ευτυχως εγω εχω 950, οποτε δεν ειμαι σε θεση να δοκιμασω να δω αν κατι δουλευει. Αυτο για το οποιο ομως ειμαι σιγουρος, ειναι οτι αυτο που εχω ηδη πει θα δουλεψει και μαλιστα απλα και ευκολα. Θα πρεπει να βρεθουν τρια πραγματα.
    1) Καταλληλο φιλτρο για εξωτερικη χρηση (απο 1150 σιγουρα κανει)
    2) τρομπα που να μπορει να βγαλει τουλαχιστον γυρω στα 4 bar. Θα πρεπει να ξεκαθαριστει τι θα γινει με την επιστροφη (αν χρειαζεται, και πως)
    3) ρυθμιστης πιεσης ειτε μεταβλητος, ειτε σταθερος στα 3.5 bar
    Big εισαι τυχερος σε σημειο που αρχιζω να καλοβλεπω ξανα το 950.
    Gefr κρεμομαστε οπως καταλαιβεις απο σενα.
    iliafyntanidi εχει στην αρχη του post φωτο
    ελα μαγκες να ξεπερασουμε τον σκοπελο αυτον
    37.12.07n
    22.47.01.e

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγή Carb και αντλία βενζίνης...
    από motaba στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 09:21