Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 249

Θέμα: Τσίπ Rfid...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    http://www.youtube.com/watch?v=QzARz...ayer_embedded#!
    Ραϊονι με τις υγειες σου
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    καλωσορίστε στη ζωή σας την φοροκάρτα ....

προαιρετικά στην αρχή ......

το "δε βαριεσαι" και το "ωχ αδερφε" θα μας κανει να δεχομαστε GPS tracker στον πρωκτο , ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ απο οποιονδηποτε αλλο λαο της " Ευρωπης"

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    H φοροκάρτα, οι εταιρίες μάρκετινγκ και η Παγκόσμια διακυβέρνηση...

Ξεκινά την Δευτέρα η προαιρετική διανομή της φοροκάρτας...

Η κάρτα θα χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή και θα απαλλάξει τους πολίτες από την υποχρέωση συλλογής αποδείξεων (* Το τυράκι για να πέσουμε στην φάκα ), ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στο υπουργείο Οικονομικών να έχει πλήρη εικόνα του ΦΠΑ.

Με απλά λόγια όλες οι συναλλαγές όλων των υπάκουων εργατών θα καταγράφονται σε μία βάση δεδομένων στην οποία θα έχει πρόσβαση η κυβέρνηση και θα μπορεί να ελέγχει τον κάθε πολίτη.

Εξαιρετικό βίντεο...

http://www.youtube.com/watch?v=FQ__E...ayer_embedded#!

Ξεκινάει η κατάργηση του πλαστικού χρήματος..

Έρχονται τα βιομετρικά ATM

Τράπεζα στην Ιαπωνία, η Ogaki Kyoritsu Bank, ετοιμάζεται να θέσει στην αγορά μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών ATM, που θα διασταυρώνουν την ταυτότητα των χρηστών χρησιμοποιώντας βιομετρική σάρωση.

Οι πελάτες της τράπεζας θα μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους, τοποθετώντας την παλάμη τους πάνω σε μία επιφάνεια και που θα σαρώνει το αποτύπωμά της.

Έπειτα, οι πελάτες θα πρέπει να πληκτρολογούν την ημερομηνία γέννησής τους και τον κωδικό PIN. Έτσι, θα μπορούν να πραγματοποιούν όποια συναλλαγή επιθυμούν, χωρίς χρήση κάρτας.

Η βιομετρική ταυτοποίηση της ταυτότητας των πελατών θα διατεθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε 10 υποκαταστήματα της τράπεζας Ogaki Kyoritsu. Ο λόγος που οδήγησε την τράπεζα στην υλοποίηση του συστήματος ήταν ο σεισμός που συνέβη στην Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011. Με τον καταστροφικό σεισμό, χάθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός από ταυτότητες και χρεωστικές κάρτες με αποτέλεσμα πολλοί από τους πελάτες της τράπεζας να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν, όταν το είχαν περισσότερο ανάγκη.

Πηγή: http://periergaa.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    Ξεκινάει η κατάργηση του πλαστικού χρήματος..

Έρχονται τα βιομετρικά ATM

Τράπεζα στην Ιαπωνία, η Ogaki Kyoritsu Bank, ετοιμάζεται να θέσει στην αγορά μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών ATM, που θα διασταυρώνουν την ταυτότητα των χρηστών χρησιμοποιώντας βιομετρική σάρωση.

Οι πελάτες της τράπεζας θα μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους, τοποθετώντας την παλάμη τους πάνω σε μία επιφάνεια και που θα σαρώνει το αποτύπωμά της.

Έπειτα, οι πελάτες θα πρέπει να πληκτρολογούν την ημερομηνία γέννησής τους και τον κωδικό PIN. Έτσι, θα μπορούν να πραγματοποιούν όποια συναλλαγή επιθυμούν, χωρίς χρήση κάρτας.

Η βιομετρική ταυτοποίηση της ταυτότητας των πελατών θα διατεθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε 10 υποκαταστήματα της τράπεζας Ogaki Kyoritsu. Ο λόγος που οδήγησε την τράπεζα στην υλοποίηση του συστήματος ήταν ο σεισμός που συνέβη στην Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011. Με τον καταστροφικό σεισμό, χάθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός από ταυτότητες και χρεωστικές κάρτες με αποτέλεσμα πολλοί από τους πελάτες της τράπεζας να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν, όταν το είχαν περισσότερο ανάγκη.

Πηγή: http://periergaa.blogspot.com
    Τι σχέση έχει αυτό με το Τσίπ Rfid...???
    Τώρα εσύ θα μου πεις το κλασικό: "Ναι ρε,αλλά από εκεί ξεκινάνε όλα..."

Και τώρα έχεις "βιομετρικό" ΑΤΜ.Λέγεται κάρτα ανάληψης μετρητών.Μεγάλη δουλειά αν στο μηχάνημα θα βάζω την κάρτα μου,την παλάμη μου ή θα χτυπάω ρυθμικά την οθόνη με την π&#τσα μου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mead5600 Προβολή μηνύματος
    Μεγάλη δουλειά αν στο μηχάνημα θα βάζω την κάρτα μου,την παλάμη μου ή θα χτυπάω ρυθμικά την οθόνη με την π&#τσα μου...
    Αν έγραφες πιο πολιτισμένα, ίσως να είχα την διάθεση να σου απαντήσω...

Απλά αυτή η ιστορία με τα barcodes και τους αφορισμούς παρατράβηξε νομίζω και μας καίει το μυαλό Μένο.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Επειδή βλέπω την τάση να επανερχόμαστε στα ίδια, παραθέτω κι εγώ ένα βιντεάκι όχι σχετικό με το rfid αλλά σχετικό με το
    ποιοί πραγματικά έχουν την τάση να προκαλούν φόβο απο το τίποτα και να ελέγχουν τις μάζες. Αξίζει να το δείτε ώς το τέλος.

http://www.youtube.com/watch?v=ZjrjE8LHOVs

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MitsosNaked Προβολή μηνύματος
    έχουν την τάση να προκαλούν φόβο απο το τίποτα και να ελέγχουν τις μάζες
    Αυτοί βέβαια είναι και Αμερικάνοι.Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο εκεί...

Είναι,όμως,καλό παράδειγμα του πως λίγοι ελέγχουν τους πολλούς.
    Δεν έχει λοιπόν να κάνει ούτε με το τσιπ Rfid, ούτε με τα βιομετρικά ΑΤΜ,ούτε με τίποτα από αυτά.Έχει να κάνει με το πόσο λάθος είναι όλα αυτά.Και κυρίως με το ότι υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν όχι γιατί ξέρουν τι θα σημαίνουν για το μέλλον μας,αλλά γιατί κάποιος ρασοφόρος τους είπε πως έτσι θα δώσουν την ψυχή τους στο διάβολο...Και αυτό είναι που με εξοργίζει.

Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι κρύβεται πίσω από κάθε τι και να μην καταπίνουμε αμασητή ότι μας σερβίρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mead5600 Προβολή μηνύματος
    υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν όχι γιατί ξέρουν τι θα σημαίνουν για το μέλλον μας,αλλά γιατί κάποιος ρασοφόρος τους είπε πως έτσι θα δώσουν την ψυχή τους στο διάβολο...Και αυτό είναι που με εξοργίζει.
    Αν πιστευεις πως κάποιος ρασοφόρος Ησαϊας (Παλαια διαθηκη), η Ιωάννης (Νέα διαθήκη) έχει μιλήσει σε δισεκατομύρια ανθρώπους και τους έπιασε όλους κοροϊδα με ενα παραμύθι... τότε πως γίνεται στις μέρες μας, οι μάζες να ζούν και να ελέγχονται απο την τεχνολογία (κάτι που προφητεύτηκε πριν 2000 χρόνια);;
    Τελευταία τροποποίηση από menos; 16/04/2012 στις 13:25.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν πιστευεις πως κάποιος ρασοφόρος Ησαϊας (Παλαια διαθηκη), η Ιωάννης (Νέα διαθήκη) έχει μιλήσει σε δισεκατομύρια ανθρώπους και τους έπιασε όλους κοροϊδα με ενα παραμύθι... τότε πως γίνεται στις μέρες μας, οι μάζες να ζούν και να ελέγχονται απο την τεχνολογία (κάτι που προφητεύτηκε πριν 2000 χρόνια);;
    Η τεχνολογία (εξ)υπηρετεί την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι ελέγχουν τους ανθρώπους.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Η τεχνολογία (εξ)υπηρετεί την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι ελέγχουν τους ανθρώπους.
    Πολύ σωστά!
    (Κοίτα που συμφώνησα και με τον Blitzer..)
    Δεν τα έχω με την τεχνολογία, αντιθέτως μάλιστα... έχω πρόβλημα με αυτούς που στην τελική την ελέγχουν!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πολύ σωστά!
    (Κοίτα που συμφώνησα και με τον Blitzer..)
    Δεν τα έχω με την τεχνολογία, αντιθέτως μάλιστα... έχω πρόβλημα με αυτούς που στην τελική την ελέγχουν!
    Να, θα στο χαλάσω τώρα, μην το παρακάνουμε :P

Εεε κοίτα να δεις, η τεχνολογία είναι εργαλείο, ανθρώπινη εφεύρεση, όπως και τόσα άλλα. Ακόμα ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται ευρέως για την εκμετάλλευση των μαζών είναι οι (συγκεκριμένες) θρησκείες :P
    Life begins at 45°.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Να, θα στο χαλάσω τώρα, μην το παρακάνουμε :P

Εεε κοίτα να δεις, η τεχνολογία είναι εργαλείο, ανθρώπινη εφεύρεση, όπως και τόσα άλλα. Ακόμα ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται ευρέως για την εκμετάλλευση των μαζών είναι οι (συγκεκριμένες) θρησκείες :P

ο συγχρονος τροπος ζωης ειναι μεγαλυτερη αυταπατη απο ολες τις θρησκειες, αν θελεις να το παμε εκει...

ο ανθρωπος εχει ξεκοψει με καθε τι που κανονικα ειναι προγραμματισμενος να δεχεται ως φυσικο...

απο κει και περα, αν ερθει στιγμη να βαλουν και διακοπτη on/off στην καριολα την ρουτινα μας, κανονικα πρεπει να μας πειραξει ...

πρεπει να μας βαλουν τα @ρχιδια σε μηχανη του κιμα για να αντιδρασουμε ? αλλιως ειμαστε υπερβολικοι, καταστροφολογοι και εραστες της συνομωσιας?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Συνεχιζω να σύμφωνω...
    Ειναι σε όλους γνωστό πως η θρησκεία στις περισσοτερες μορφές της.. βρωμαει.
    Μόνο πού δεν μιλαω για την γνωστή κόντρα εκκλησίας, επιστήμης/τεχνολογίας.. αλλα για την πάγιδα που μας ετοιμαζουν (Πες τους πολιτικους, μασονους η οτι άλλο θες) εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία..

Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νεα διπλωματα με RFID chip απο 2009
    από SpineshankD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •