Εγώ ρε παίδες πάντως, μετα το χειρουργείο και τον χωρισμό μετά απο 8 χρονια υπέροχης σχέσης, δε με στενοχωρεί σχεδον τπτ πλεον...
Αμα φας καλή ήττα (Σωματική και Ψυχολογικη) περνάς σε άλλο στάδιο πλεον στο να βλέπεις τι εστί "ευτυχία"...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
δεν το δεχομαι οτι αυτο ειναι ευτυχια ομως.....
δηλαδη.....τα χερια και οι αγκαλιες των παιδιων σου πχ οταν γυρνας στο σπιτι που τρεχουν πανω σου δεν ειναι ευτυχια ?
αυτα τα 4 χερια ( στην δικη μου περιπτωση !), ειναι η ευτυχια.......
τωρα βεβαια....δεν εχω φτασει στην ηλικια του για να μπορω να συγκρινω καταστασεις......σε καμια 50αρια χρονια το ξανασυζηταμε *( αν ποτε φτασουμε και ζουμε ως τοτε!) !!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
τι είναι ευτυχία;
αν είμαστε 7 δις άνθρωποι, υπάρχουν 7 δις εκδοχές.
έχουν δε ασχοληθεί με αυτή αναλύοντάς την, αναζητώντας την, συζητώντας την, οι απανταχού φιλόσοφοι επί αιώνες, οπότε πάμε άλλη μια![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Το να μην εισαι καποιος αλλος καπου αλλου, τωρα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Όσοι ψάχνεται την Ευτυχία στείλτε πμ στην Μικρή Λουλού !!![]()
Ευτυχία είναι να ανοίγεις το γκάζι στην έξοδο της στροφής...![]()
Give me fuel, Give me fire