Σελίδα 92 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 42828788899091929394959697102142 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.366 έως 1.380 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από universalgr1 Προβολή μηνύματος
    Αυτό ακριβώς..

Όμως δεν είναι και το 65% βολεμένοι. Από το 65% υπάρχει ποσοστό βολεμένων, ποσοστό θυμωμένων, ποσοστό ηλιθίων, ποσοστό δικαίων ψήφων, πσοστό αριστερών εκ πεποιθήσεως, πσοσοστό δεξιών εκ πεποιθήσεως κλπ κλπ.. Απλά θα δώσει την ποπλυπόθητη αυτοδυναμία στους 2 να μας αλλάξουν τα φώτα με 170-180 βουλευτές παρέα και να περνάνε όλα τα νομοσχέδια αέρα..

Αν ψηφίσει και το υπόλοιπο 35% (σωστά όμως) προβλέπω να μην ξεπερνούν τους 120 μαζί..

οσο θυμωμενος και αν ειναι ο βολεμενος... δεν μπορει να κανει κιχ... απο αυτον που χρωσταει ψηφο για 2-3 σβησμενες κλησεις, μεχρι αυτον που εχει βολεψει ολο το σο'ι' στη Νομαρχια... τα ριζοσπαστικα αποτελεσματα στις εκλογες και η καταρρευση του συστηματος παιρνει μαζι κι αυτους με τον τροπο ζωης τους...

το αλλο που δεν ακουσα κανεναν να λεει ειναι οτι η Ελλαδα ειναι μια υπεργηρη χωρα... και τωρα με τους νεους να την κανουν απο ολα τα αεροδρομια , να δω με τι "πολιτικοποιηση" θα παρθουν αποφασεις για τον ερημο τουτο τοπο
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παιδες, μια αποψη ειπα η οποια μπορει να ειναι και λαθεμενη, δεν ειπα ουτε να μην παει να ψηφισει κανενας, ουτε να το ριξετε μονοκουκι καπου συγκεκριμενα. Απλα θελει πολυ περισσοτερη σκεψη απο ποτε. Το να μην παει να ψηφισει κανεις ειναι εγκληματικο στην παρουσα φαση, δεν ειναι μορφη διαμρτυριας ουτε εναλλακτικος τροπος για να αποδειξει καποιος τη δυσαρεσκεια του. Βουτυρο στο ψωμι τους ειναι και καργα επιθυμητο.

Παλι κατα την αποψη μου, μετα το περας των εκλογων θα δουμε σημεια και τερατα και θα γινουμε μαρτυρες σε απιστευτες ασκησεις εδαφους (τριπλες κωλοτουμπες κτλ) αφου αναλογως των ποσοστων, θα επιχειρηθουν οι πιο κουλες συνεργασεις και συμπραξεις κομματων. Σε καθε περιπτωση, αυτο που ξερω ειναι οτι η εντολη εχει πεσει απ εξω, χεστε αυτους εδω μεσα, οι περισσοτεροι μαριονετες ειναι και επιτελουν τους ρολους που τους εχουν αναθεσει. Δεν ειναι τυχαιο που οι εντολεις μας, εκφραζουν ανοιχτα, σχεδον ξεδιαντροπα, την επιθυμια τους για συναινεση και συμπλευση των περισσοτερων κομματικων σχηματισμων με τις επιταγες τους. Μια τετοια πραξη σημαινει αυτοματα πληρη δικαιοδοσια με τη βουλα της λαϊκης εντολης για ανειπωτο γ@μησι.

Για αυτο σας λεω, φοβου τους νεοκοπους φωνακλαδες - υπερμαχους της εθνικης ανεξερτησιας και της αντιμνημονιακης πολιτικης... τραβανε κοσμο οπως οι νεον λαμπες τα κουνουπια και θα παθουμε τζιζ. Οι περισσοτεροι απ αυτους εχουν ενα παρελθον, τα εργα και οι ημερες τους δεν συναδουν σε καμμια περιπτωση με την πραμματεια που διαλαλουν σημερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Σε τι θα μας ήταν επιζήμιο;

αν απο τους 100 δεν πατησουν οι 70 να ψηφισουν... θα μεινουν οι 30 πες οτι οι 7 ειναι ΠΑΣΟΚΟΙ οι 11 Νεοδημοκρατες οι 6 ΚΚΕδες, οι 3 Πανο Καμμενο , οι 2 με τον ΚΑΡΑΤζαβλακα και ενας Χρυσαυγιδης .........

οποτε καταλαβαινεις (ποσοστιαιως)

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Καλά αν ψήφιζε μόνο το 30% θα ήταν μόνο συγγενείς και φίλοι. Θα έβγαζαν και τα 2 κόμματα 80%.

Τέλος πάντων. Άποψή μου, πρέπει να ψηφίσουμε όλοι!
    Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία και από τα θεμελιώδη δικαιώματα μας (τα να αποφασίζουμε με την ψήφο μας) δεν έχει καμία ισχύ σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας.

Εν ολίγοις με την ψήφο μας ΙΣΩΣ κάτι να πετύχουμε. Αν δεν ψηφίσουμε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πετύχουμε τίποτα.
    Πατέρας πια..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    [...]Παλι κατα την αποψη μου, μετα το περας των εκλογων θα δουμε σημεια και τερατα και θα γινουμε μαρτυρες σε απιστευτες ασκησεις εδαφους (τριπλες κωλοτουμπες κτλ) αφου αναλογως των ποσοστων, θα επιχειρηθουν οι πιο κουλες συνεργασεις και συμπραξεις κομματων.[...]
    Μετά το πέρας των εκλογών;

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=453458
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Παιδες, μια αποψη ειπα η οποια μπορει να ειναι και λαθεμενη, δεν ειπα ουτε να μην παει να ψηφισει κανενας, ουτε να το ριξετε μονοκουκι καπου συγκεκριμενα. Απλα θελει πολυ περισσοτερη σκεψη απο ποτε. Το να μην παει να ψηφισει κανεις ειναι εγκληματικο στην παρουσα φαση, δεν ειναι μορφη διαμρτυριας ουτε εναλλακτικος τροπος για να αποδειξει καποιος τη δυσαρεσκεια του. Βουτυρο στο ψωμι τους ειναι και καργα επιθυμητο.

Παλι κατα την αποψη μου, μετα το περας των εκλογων θα δουμε σημεια και τερατα και θα γινουμε μαρτυρες σε απιστευτες ασκησεις εδαφους (τριπλες κωλοτουμπες κτλ) αφου αναλογως των ποσοστων, θα επιχειρηθουν οι πιο κουλες συνεργασεις και συμπραξεις κομματων. Σε καθε περιπτωση, αυτο που ξερω ειναι οτι η εντολη εχει πεσει απ εξω, χεστε αυτους εδω μεσα, οι περισσοτεροι μαριονετες ειναι και επιτελουν τους ρολους που τους εχουν αναθεσει. Δεν ειναι τυχαιο που οι εντολεις μας, εκφραζουν ανοιχτα, σχεδον ξεδιαντροπα, την επιθυμια τους για συναινεση και συμπλευση των περισσοτερων κομματικων σχηματισμων με τις επιταγες τους. Μια τετοια πραξη σημαινει αυτοματα πληρη δικαιοδοσια με τη βουλα της λαϊκης εντολης για ανειπωτο γ@μησι.

Για αυτο σας λεω, φοβου τους νεοκοπους φωνακλαδες - υπερμαχους της εθνικης ανεξερτησιας και της αντιμνημονιακης πολιτικης... τραβανε κοσμο οπως οι νεον λαμπες τα κουνουπια και θα παθουμε τζιζ. Οι περισσοτεροι απ αυτους εχουν ενα παρελθον, τα εργα και οι ημερες τους δεν συναδουν σε καμμια περιπτωση με την πραμματεια που διαλαλουν σημερα.

Κατ'αυτήν τη διατύπωση δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε όλα!!!

Πατέρας πια..

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Προσωπικά τρελό-μελισσοκόμε (el hymador) μου αρέσει ο τρόπος σκέψης είναι αναλυτικός (μάλλον κάτι βάζεις στο μέλι )

Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι δύναμη έχουμε και πρέπει να τους εκβιάσουμε......

και για να το κάνω πιο λιανά .....εκτός κάδρου Πασοκ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,Χρυσα αυγα και ψηφίστε ότι θέλετε
    αλλά εκβιασμός είναι όλοι να έχουν περίπου ίδια ποσοστά άρα και έδρες ( δηλαδή σε σύμπραξη π.χ 2 κομμάτων οι 150 να χωρίζονται σε 75 το ένα και 76 το άλλο .....θα αναγκαστούν να βάλουν νερό στο κρασί τους και να μας ακούσουν

* είναι καθαρά προσωπική άποψή και να με σύνχωρέσουν οι οπαδοι τών παραπάνω κομμάτων που δέν θέλω προσωπικά να ξέρω ότι υπάρχουν κάν.......αλλά στα @@ με αυτα που θα ψηφίσουν δέν θέλουν λύπηση αλλά ντομάτες (μα τήν παναγία άμα βγει ο μπένι ή ο γυαλάκιας θα πάω να κρεμαστώ με τήν ντίζα του γκαζιού του πήγασου ούτως ή άλλος μέλλον με αυτούς ΔΕΝ θα έχουμε)
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    (μα τήν παναγία άμα βγει ο μπένι ή ο γυαλάκιας θα πάω να κρεμαστώ με τήν ντίζα του γκαζιού του πήγασου ούτως ή άλλος μέλλον με αυτούς ΔΕΝ θα έχουμε)

το να τους μπουρλωτιασεις επιδη σε αυτη την περιπτωση θα εχει παιξει ΚΑΙ νοθεια στις καλπες δεν παιζει? να βγεις με δεκρανια και πυρσους ? πρεπει να την δεις emo?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Μετά το πέρας των εκλογών;

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=453458

σαν το "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"
    δεν κρατιέμαι ενα πράγμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    το να τους μπουρλωτιασεις επιδη σε αυτη την περιπτωση θα εχει παιξει ΚΑΙ νοθεια στις καλπες δεν παιζει? να βγεις με δεκρανια και πυρσους ? πρεπει να την δεις emo?
    καλη ανασταση δλδ

Παντως αν λαβω ως στατιστικο δειγμα αυτα που ακουω απο τον ευρυτερο κυκλο μου και αυτα που διαβαζω στο διαδικτυο, θα πρεπει πασοκ και νδ να συγκεντρωσουν μαζι κανα 8%... για να δουμε ρε γαμοτο... για να δουμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παντως αν λαβω ως στατιστικο δειγμα αυτα που ακουω απο τον ευρυτερο κυκλο μου και αυτα που διαβαζω στο διαδικτυο, θα πρεπει πασοκ και νδ να συγκεντρωσουν μαζι κανα 8%... για να δουμε ρε γαμοτο... για να δουμε...
    Τουλαχιστον εισαι αισιοδοξος !!!
    Εγω θα κρατησω αυτο το link...για της 7 Μαϊου...και δηλώνω απο τωρα οτι θα βγει με συντριπτική πλειοψηφία ή το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ.
    Μαλλον η ΝΔ.
    30 χρονια ping-pong....δεν αλλαζει ευκολα αυτο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Τουλαχιστον εισαι αισιοδοξος !!!
    Εγω θα κρατησω αυτο το link...για της 7 Μαϊου...και δηλώνω απο τωρα οτι θα βγει με συντριπτική πλειοψηφία ή το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ.
    Μαλλον η ΝΔ.
    30 χρονια ping-pong....δεν αλλαζει ευκολα αυτο.
    Δεν διαφωνω, εγω βλεπω ΝΔ Αντωνακη αφου αποδειχθηκε καλυτερο γιουσουφακι απο του πασοκους... απλα μου κανει εντυπωση το πως λειτουργουν οι ανθρωποι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Δεν διαφωνω, εγω βλεπω ΝΔ Αντωνακη αφου αποδειχθηκε καλυτερο γιουσουφακι απο του πασοκους... απλα μου κανει εντυπωση το πως λειτουργουν οι ανθρωποι...
    Απλα , κακα τα ψεματα , πεφτουμε ολοι στη λουμπα του μικροκοσμου μας.
    10-20 φιλοι , 3-4 blogs και κανα 2-3 φορουμ , δεν αποτελουν ουτε το 0.5% των ψηφοφόρων της Ελλαδος.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    δεν ανησυχώ καθόλου για τις εκλογές. ξέρω ποιοί θα βγουν και γιατί, ξέρω ποιούς δεν θα ψηφίσω (αλλά αυτοί θα βγουν).

ο έλληνας θα ψηφίσει για άλλη μια φορά αυτό που θα του υποδείξει η τηλεόραση. δικό του μυαλό δεν έχει, αποδεδειγμένα.

είμαι περίεργος να δω για άλλη μια φορά τι μου ετοιμάζει αυτό το τουρλουμπούκι που λέγεται έλληνες.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF