Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Ο Βελζεβούλης της γειτονιάς σας ,προτείνει : Στις κρισιμότερες εκλογές ,μετά την μεταπολίτευση , πάρτε θέση με την ψήφο σας ! Χωρίς αφορισμούς μισαλλοδοξίες και προκαταλήψεις ψηφίστε τον συνδυασμό με τις προτάσεις-θέσεις που ΕΣΕΙΣ συμφωνείτε ! Σε αυτές τις εκλογές η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ψήφο διαμαρτυρίας , χρειάζεται ψήφο θέσης !!! Ψηφίστε σαν να πιστεύετε ότι ο συνδυασμός που θα ψηφίσετε , θα κυβερνήσει !!!![]()
η μονη ψηφος που μπορει να δοθει οφειλει να ειναι αντιμνημονιακη ΚΑΙ αντικαπιταλιστικη.
γιατι? ταχουμε γραψει απειρες φορες.
αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι εναποθετουμε τις ελπιδες μας και εξουσιοδοτουμε να αποφασιζουν για εμας εν λευκω. ο δρομος εχει γραψει συνειδησεις καποια χρονια τωρα και οι νεες γενιες ειναι χαμενες απο τους δεινοσαυρους της επαγγελματικης πολιτικης. Ο ελεγχος στην εξουσια πρεπει να ειναι αμειλικτος και η πολιτικη δραση καθημερινη και αμεση ωστε να τιμουμε και την ιδιοτητα του πολιτη.
κατα τα αλλα ο ψηφοφορος πασοκ/νδ/λαοσ/δησυ/δραση εντασεται σε κατηγορια α)ιδιοτελης β)βλακας γ)τυφλος οπαδος πραγμα που ειναι ιδιο με το β. υποψιν οτι τα ποσοστα τους σε ηλικιες εως 30 ειναι επιπεδου θερμοκρασιων νορβηγιας.
ψηφος σε τραμπουκικες συμμοριες παρακρατικων και μπραβων που καλυπτονται απο κομματικο μανδυα ειναι ενδειξη α)απυθμενης βλακειας ή β) σαδιστικων διαστροφων και καταπιεσμενων κομπλεξ ή γ) προτερων φιλοναζιστικων παραδοσεων. ειδικα το μοτο "να ξεβρωμισει ο τοπος" ...ναι εκλεγοντας περιανδρους, μιχαλολιακους, πορκηδες και ρηγαδες...
μην τρελλαινεστε. διαλυθηκαν ερε, ενωση κεντρου, φιλελευθεροι του βενιζελου πασοκ και νδ θα επιβιωσουν????
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Η μ@λ@κι@ παει συννεφο....
Θα προτεινα αντι να λετε να ψηφισουμε 'ιδεολογιες' και 'πολιτικες' να κοιταξετε λιγο και τις φατσες των ανθρωπων απο τους οποιους αυτες εκπροσωπουνται.
Δεν μπορεις κυριος να μου λες να ψηφισω το χ-κομα την στιγμη που ο αρχηγος και οι βουλευτες του ειναι πεινασμενα τσουτσεκια και φασιστοκεφτεδες (ο τελευταιος μαλιστα χαρακτηρισμος δεν ειναι σε καμια περιπτωση αποκλειστικοτητα των δεξιων). Αν μαλιστα δεν εισαστε σε θεση να δειτε τους ανθρωπινους χαρακτηρες πισω απο την πολιτικη και να καταλαβετε το ποσο οι χαρακτηρες αυτοι καθοριζουν και το τελικο προιον, ειστε επιεικως τυφλοι.
Εγω θα προτεινα στους ιδεολογικα 'φανατικους' (και μη) αναμεσα μας να συνειδητοποιησουν οτι αυτο που χρειαζομαστε στην ελλαδα (και αυτο που ποτε δεν ειχαμε) ειναι ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ανθρωπους ανεξαρτητως ιδεολογιας. Χεστηκα αν το κομα που με κυβερναει ειναι αριστερο, δεξιο η κεντρο. Το μονο που θελω ειναι ακεραιοτητα και 'καλη προθεση' και τα υπολοιπα θα βρουν το δρομο τους.
Δηλαδη ρε γαμωτι, σε ποιο κοσμο ζειτε? Νομιζετε οτι ειμαστε εδω που φτασαμε γιατι ειχαμε ελλειμα επιτυχων ιδεολογιων? Η ιδεολογια χωρις τον χαρακτηρα δεν λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 18/04/2012 στις 09:01.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ευτυχως που τογραψες και με γλυτωνεις απο εξοδα. βλεπεις την αυγη δεν την εχω διαβασει ποτε. μα ποτε. εαν γραφει τα ιδια με μενα ε να μην την αγορασω, τσαμπα λεφτα
παντως τα τελευταια τευχη των περιοδικων βαβυλωνια και unfollow που αγοραζω ειναι αψογα.
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Προσπαθω να αποφευγω τις ακροτητες γενικα, και αν βγαλεις αυτες απο την εξισωση, το μονο που μενει ειναι ενα συνολο απο ερωτησεις που εχω
και κανενας δεν φαινεται να θιγει και ουτε προκειται που να χτυπαω το Γκωλο μου κατω οποτε ποιος αντιπροσωπευει εμενα;
Μονο οι ερωτησεις με ενδιαφερουν εμενα, και προσωπικα τις απαντησεις και τις προτασεις τις εχω χεσμενες ασχετα αν σε στιγμες αδυναμιας τις κυνηγαω σα το μαλακα.
Οποτε οπως βλεπεις δεν με απασχολει ουτε η αριστερα ουτε η δεξια ουτε οι αντιμνημονιακοι, ουτε κανενας γιατι κανενας πραγματικα
δεν ασχολειται με μενα.
Μονο απολιτικ μην με πεις.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν πρόκειται να σε χαρακτηρίσω , αυτό που επιθυμώ είναι να σε καταλάβω ! Αν έχεις ερωτήσεις , ψάχνεις για απαντήσεις ! Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν ,είναι να θέσεις τις ερωτήσεις σου στα κόμματα και να ψηφίσεις αυτό που έδωσε τις καλύτερες για εσένα απαντήσεις !
Αν πάρεις ικανοποιητικές απαντήσεις από περισσότερα κόμματα , βάλε και σαν δεύτερο κριτήριο τα πρόσωπα που τα εκφράζουν !!
Ε τωρα αυτο, σορι κιολας,αλλα ακουγεται σαν μαθημα πολιτικου προσανατολισμου που (θα μπορουσε να) διδασκεται και στην εκτη δημοτικου.
Κοιτα εμενα πολλα προσωπα με εκφραζουν απλα τυχαινει να μην ζητουν την ψηφο μου οποτε πακετο.
Και οσο για το παιχνιδι των ερωτησεων πιστευω οτι αν και η κοινωνια εμπαινε στον κοπο να τις κανει δεν θα ειχαμε αναγκη απο τοσες απαντησεις και προτασεις.
Αυτο μπορει ο καθενας να το εκλαβει οπως θελει.
Παντως ετσι για το ροκ και επειδη ρωτας ισως καποιο πολυ μικρο κομμα να μου ειναι καπως πιο συμπαθες για την σταση του απεναντι στον εαυτο του πρωτιστως,οχι οτι με εκφραζει κιολας...Απο κει και περα το αν θα παω να το ψηφισω θα εχει να κανει αποκλειστικα
με το πως θα μου καβλωσει το πρωι των εκλογων να παω με καμερα να τρολαρω και λιγο στην καλπη -λατρευω κατι μπαρμπαδες που οποιον δουν με φωτογραφικη μηχανη τον λενε ρουφιανο και παιρνουν το εκατο-
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?