Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι, ηδη με βοηθησες παρα πολυ!
Αν καταλαβα καλα πρεπει να ησουν στην Grandstand D... η παραμετρος "σκεπαστη" ειναι κατι που δεν το ειχα σκεφτει καθολου και οντως ειναι πολυ σημαντικο μιας και ο καιρος (βροχη, νταλα ηλιος κτλ) μπορει να χαλασει ετσι απλα αυτη τη ξεχωριστη εμπειρια!
Οσο αναφορα τη βαρκελωνη εγω δηλωνω ερωτευμενος τοσο απο το ιδεολογικο υποβαθρο της πολης αλλα και απο αυτα που εχω ακουσει και δε βλεπω την ωρα να βρεθω εκει. Θα ακολουθησω τις οδηγιες σου, ειδικα την επισκεψη στο ενυδρειο (δεν ηξερα την υπαρξη του) σαν λατρης του υδατινου κοσμου... προσθετοντας βεβαια στα μερη που θα παω και το ναο του ποδοσφαιρου, που το χορταρι του πατησαν απο τον κροιφ και τον μαραντονα μεχρι τον ροναλντινιο και τον μεσι!
Για τις μετακινησεις παντως θα επιλεξω αυτοκινητο μιας και το προσφερει το πακετο της skyline... απο οτι εχω ακουσει ο οδικος χαρτης της βαρκελωνης δεν ειναι ιδιαιτερα πολυπλοκος!
Ασφαλως και θα ηθελα να μου συστησειςμε πμ τα εστιατορια καθως και τα τοπικα εδαισματα που σου συγκλονισαν τον ουρανισκο οπως επισης και οτι αλλο θυμηθεις που θα μου φανει χρησιμο.
Εχουμε καιρο ακομα, θα σε ξαναενοχλησω σιγουρα μολις κλεισω τα εισητηρια... ασχολησου με κανα pamper και τα ξαναλεμε