Σελίδα 121 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 2050

Θέμα: Xt 660 Z Aftermarket

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Υπάρχει λόγος που είναι πλαστικές. Αν για κάποιο λόγο χτυπήσεις στη ζελατίνα με κεφάλι στήθος κτλ σπάνε και η ζελατίνα πέφτει. Αν για κάποιο λόγο η ζελατίνα χτυπήσει οπουδήποτε κόβονται οι βίδες και η ζελατίνα φεύγει χωρίς να σπάσει ούτε αυτή ούτε η μάσκα. (Η μαμά τουλάχιστον, οι άλλες δεν ξέρω πόσο αντέχουν).

Οι oem (οριτζινάλε my ass) κοστίζουν 6 γιούργια μαζί με την ελαστική βάση τους. 2 και κάτι η βίδα και τα υπόλοιπα η βάση. Υπάρχουν και μαϊμού όμως που που έχουν ακριβώς την ίδια αντοχή με της μαμά (και είναι ολόιδιες) με 4 έως 6 ευρώ οι 6 ή οι 10 ή οι 12 μαζί με την ελαστική βάση-παξιμάδι..

Νομίζω πως υπάρχουν και με υποδοχή για κλειδί άλεν αντί για σταυροκατσάβιδο που δεν χαλάνε στο βίδωμα-ξεβίδωμα.
    Sent from me using a computer.

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει λόγος που είναι πλαστικές. Αν για κάποιο λόγο χτυπήσεις στη ζελατίνα με κεφάλι στήθος κτλ σπάνε και η ζελατίνα πέφτει. Αν για κάποιο λόγο η ζελατίνα χτυπήσει οπουδήποτε κόβονται οι βίδες και η ζελατίνα φεύγει χωρίς να σπάσει ούτε αυτή ούτε η μάσκα. (Η μαμά τουλάχιστον, οι άλλες δεν ξέρω πόσο αντέχουν).

Οι oem (οριτζινάλε my ass) κοστίζουν 6 γιούργια μαζί με την ελαστική βάση τους. 2 και κάτι η βίδα και τα υπόλοιπα η βάση. Υπάρχουν και μαϊμού όμως που που έχουν ακριβώς την ίδια αντοχή με της μαμά (και είναι ολόιδιες) με 4 έως 6 ευρώ οι 6 ή οι 10 ή οι 12 μαζί με την ελαστική βάση-παξιμάδι..

Νομίζω πως υπάρχουν και με υποδοχή για κλειδί άλεν αντί για σταυροκατσάβιδο που δεν χαλάνε στο βίδωμα-ξεβίδωμα.
    Μάλιστα, μάάάάλιστα...Και που είπες ότι τις βρίσκεις αυτές τις τελευταίες???

+1

Απλά πρέπει να τις τσεκάρεις που και που
    ---Dum spiro, spero---

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jpk chios Προβολή μηνύματος
    Μάλιστα, μάάάάλιστα...Και που είπες ότι τις βρίσκεις αυτές τις τελευταίες???
    Ρώτα οπουδήποτε έχουν αξεσουάρ για μηχανές. Όπου έχουν αφτερ ζελατίνες κτλ θα έχουν και βίδες. Από ένα τέτοιο τις πήρα και εγώ. Και μάλιστα με κεφάλι άλεν Νο3 και όχι σταυρό.
    Sent from me using a computer.

Ρώτα οπουδήποτε έχουν αξεσουάρ για μηχανές. Όπου έχουν αφτερ ζελατίνες κτλ θα έχουν και βίδες. Από ένα τέτοιο τις πήρα και εγώ. Και μάλιστα με κεφάλι άλεν Νο3 και όχι σταυρό.
    Θα πω κάτι χωρίς παρεξήγηση όμως.Το γράφω γιατί εδώ στη Χίο δε πουλάνε τα αξεσουάρ μηχανών κι έτσι ελάχιστα πράγματα βρίσκεις...Στην Αθήνα θα ήξερα πού να πάω.Αν μπορείς να μου πεις από που το πήρες ή ακόμα καλύτερα αν έχει και eshop θα με εξυπηρετούσες.Έψαξα και βρήκα βίδες.Το θέμα είναι ότι δε ξέρω τί μέγεθος είναι πχ Μ5,Μ6? Ακόμα έχουν την ίδια αντοχή με αυτές της ΥΑΝΑΗΑ?

Θα πω κάτι χωρίς παρεξήγηση όμως.Το γράφω γιατί εδώ στη Χίο δε πουλάνε τα αξεσουάρ μηχανών κι έτσι ελάχιστα πράγματα βρίσκεις...Στην Αθήνα θα ήξερα πού να πάω.Αν μπορείς να μου πεις από που το πήρες ή ακόμα καλύτερα αν έχει και eshop θα με εξυπηρετούσες.Έψαξα και βρήκα βίδες.Το θέμα είναι ότι δε ξέρω τί μέγεθος είναι πχ Μ5,Μ6? Ακόμα έχουν την ίδια αντοχή με αυτές της ΥΑΝΑΗΑ?
    http://www.motopissaris.gr/cat/Ζελατ...ατίνας/
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Ακόμα έχουν την ίδια αντοχή με αυτές της ΥΑΝΑΗΑ?
    Γιατί αυτές της Yamaha έχουν καμιά ιδιαίτερη αντοχή???
    Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paraligo Προβολή μηνύματος
    THANKS MATE!

Νέο μέλος
    Χριστός Ανέστη παιδιά, χρόνια πολλα! Διαβάζω πολύ καιρό, το πολύ χρήσιμο, forum και αποφάσισα να εγγραφώ. Ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα:

1) Εάν μπορώ να κάνω κάτι με την θερμοκρασία που βγάζει η εξάτμιση και καίγομαι εγώ και ο συνεπιβάτης χαμηλά στο αριστερό πόδι.

2) Πέρισυ κατέβηκα απο Θεσσαλονική Αθήνα και έδεσα τα sleepingBed εκατέρωθεν του συνεπιβάτη, πάνω στις πλαινές βαλίτσες. Αυτά λόγο μήκους περίσσευαν ελαφρώς επάνω απο τα τελικά των (μαμίσιων) με αποτέλεσμα να προκαλέσουν, λόγο θερμότητας μία τρύπα, (ευτυχώς!!) ΜΟΝΟ στις χειροποίητες θήκες που έραψα εγώ από ένα υλικό σαν κορντούρα. Και αφού σας ζάλισα έρχομαι στην ερώτηση. Υπάρχει κάποιο υλικό που μπορώ να βρω στο εμπόριο, που να μπορεί κατά κάποιο τρόπο να ραφτεί επάνω στις θήκες μου, και να αντέξει τις καυτές ριπές των καυσαερίων. Εγώ σκέφτηκα το ασφαλτόπανο η αλλιώς πισσόχαρτο, αλλά είμαι επιφυλακτικός!
    Ευχαριστώ πολύ! Η βοήθεια του forum είναι πολύ χρήσιμη!

Παλαιό μέλος
    Οσον αφορά για την θερμοκρασία, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.

Για το δεύτερο, όταν είχα πλαϊνούς σάκους είχα πάει σε ένα κατάστημα υδραυλικών, και είχα ζητήσει μονωτικό (armaflex ή αντίστοιχο) σε φύλλο το οποίο έκοψα και κόλλησα στις πλάτες απο τις βαλίτσες, και δεν ξαναείχα πρόβλημα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gliout Προβολή μηνύματος
    Οσον αφορά για την θερμοκρασία, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.

Για το δεύτερο, όταν είχα πλαϊνούς σάκους είχα πάει σε ένα κατάστημα υδραυλικών, και είχα ζητήσει μονωτικό (armaflex ή αντίστοιχο) σε φύλλο το οποίο έκοψα και κόλλησα στις πλάτες απο τις βαλίτσες, και δεν ξαναείχα πρόβλημα.
    Thanks!

ρε παίδες για να βάλω topcase στο tenere τι λύσεις υπάρχουν;
    Η φθηνότερη βάση (που παίρνει και φθηνές βαλίτσες) που βρίσκω είναι αυτή:

http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=2379

Σε άλλες μάρκες ξεφεύγουν οι τιμές..

Καμιά ιδέα;;

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    ρε παίδες για να βάλω topcase στο tenere τι λύσεις υπάρχουν;
    Η φθηνότερη βάση (που παίρνει και φθηνές βαλίτσες) που βρίσκω είναι αυτή:

http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=2379

Σε άλλες μάρκες ξεφεύγουν οι τιμές..

Καμιά ιδέα;;
    Πες στον Ταμία να σου πουλήσει την δικιά του την παλιά....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Πες στον Ταμία να σου πουλήσει την δικιά του την παλιά....
    Σε πρόλαβα.
    Χριστός Ανέστη!!!
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peskandritsos Προβολή μηνύματος
    Σε πρόλαβα.
    Χριστός Ανέστη!!!

Αληθώς ο Κύριος.......

Δε μΕ βρίσκεις και κανένα μπουρί.......κοντά 5500κλμ βγαίνουν σύνολο τον Αύγουστο......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  2. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων