Επιτελους με τα απο 22 χρονια βρηκα οργανα για το Morini μου (250)
Εντελος τυχαια ψαχνοντας για εναν φιλο στο ιντερνετ ενα μπροστινο συστημα για YZF 600 το οποιο βρισκω σε ενα ιταλικο σαιτ , βλεπω αναμεσα στα ονοματα τον αντακτικων MOTOMORINI STRUMENTAZIΟNE ,παλι απο κανα 3 1/2 θα ειναι σκευτομαι αλλα δεν το ανοιγο να το δω και ο του θαυματος ειναι αυτα που ψαχνω τοσο καιρο και σε εξευτελιστικη τιμη :a32:
Φυσικα και παραγκελθηκαν και τα δυο μαζι και σημεμερα το μεσημερι κατα τις 12 εφτασαν στο σπιτι μου , κατεβενω κατα τις 2 απ την δουλεια ανοιγο το κυβωτιο περνω τα τυλιγμενα οργανα , στο μπροστινο ουτε εδωσα συμασια , και ανεβενω τις σκαλες για το σπιτι χοροπηδοντας παρεα με τον μικρο μου γιο ο οποιος νο μιζει οτι μου εστειλα καθηστερημενα λαμπαδα του πασχα με δωρο τον αρχηγο τον ΓΚΟΡΜΙΤΙ αλλιως δεν μπορουσε να εξηγηση την χαρα μου.
Ξετυληγω και μολις τα αντικριζω επιβεβαιονοντας οτι ειναι αυτα το χαμογελο εχει φτασει οχι στα αυτια αλλα στον σβερκο , ο μικρο κοιταει εμενα , εκστασιασμενο , κοιταει και τα οργανα και δεν κρατιετε και ξεστομηζει βαρια κουβεντα ........ ρε μπαμπα αυτα ειναι χαλια .......σιωπη στο σπιτι.......:a37: τραβα στην μαμα σου γρηγορα που εισαστε τα ιδια μουτρα .
Τετοια χαρα η σημερινη , ασυγκριτη , για αυτο ηθελα την μοιραστω με ανθρωπους που καταλαβενουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
(Συγνωμη για την ορθογραφια ποτε δεν ηταν το δυνατο μου σημειο)