Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 163

Θέμα: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παπαριές που διάβασα στις τελευτές σελίδες

Σε ποιόν ανήκει το forum όλοι το ξέρουμε, Σαφώς το domain moto.gr ανήκει σε ένα άτομο και το διαχειρίζεται όπως νομίζει από εκεί και πέρα πάρθηκε απόφαση να φτιαχτεί το site και το forum και το άτομο που ανήκει to domain ούτε καν γράφει, από εκει και πέρα είμαστε όλοι χρήστες, μερικοί εξουσιοδοτημένοι με την δουλειά του mod

Τα pm διαβάζονται από τους admins δεν τρώμε κουτόχορτο. Μάλλον δεν είναι κουτόχορτο, άλλο χόρτο είναι αυτό που τρωτέ. Μην εκφέρετε γνώμη για κάτι το οποίο είσαστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετοι και μην νομίζετε ότι έχουν όλοι οι υπόλοιποι γύρω σας τον ίδο τρόπο σκέψης με εσάς. Σαφώς και δεν εχει την δυνατότητα να διαβάσεις pm από τις administration σελίδες του forum, για να το κάνεις απ’εξω πρέπει να έχεις πρόσβαση στον server (webmaster της εταιρίας hosting) να ξέρεις ποιον πίνακα φτιάχνει το sοftware του forum και να έχεις «εργαλείο» να τον διαβάζεις, όπου θα δεις πεδία αριθμών και το text του μηνύματος.
    Τέλος πάντων είναι μια διαδικασία που ο μοναδικός άνθρωπος που έχει την γνώση και την ΠΡΟΣΒΑΣΗ να το κάνει του είναι τελείως αδιάφορο.

Το σχόλιo του στάκου για φασιστάκια και βρισίδια και τι κάνουνε οι mods αρχικά αν και ξανα έψαξα στα παραπάνω post δεν βρίκα τις αναφορές που λές κατά δεύτερον εάν έμπαινα να τα σβήσω καπάκι θα διάβαζα, ορίστε φασιστική νοοτροπία σβήνουνε την «γνώμη» μου και δεν με θέλουνε εδώ μέσα κλπ κλπ.

Και τέλως μια απάντηση στην φίλτατη CHRISTINE, αγαπιτή άγνωστη φίλη, πέρα από το cheers του post σου όλο το υπόλοιπο ήτανε μια παπαριά από την αρχί εώς το τέλος. ΟΧΙ δεν είναι θέμα ανταγωνισμού, δεν έχω να ανταγωνιστώ για οτιδήποτε οσο αφορά το forum γιατί πολύ απλά δεν μου φέρνει χρήματα (η διαφήμιση στην κεντρική σελίδα είναι κατάστημα κολλητού).
    Προφανώς και ο Στάθης δεν είναι κότα να επικοινωνήσει με ΠΜ, και δεν είχε σκοπό να μαλώσει αλλά να εκθέσει την συμπεριφορά και τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι.
    Οσο αφορά τα ΠΜ διάβασε άλλη μια παραπάνω.
    Οσο αφορά τα δύο μέτρα….. διάβαζε άλλη μια παραπάνω.

Όσο αφορά την δημιουργία του νέου και τον υπολοίπων που θα ακολουθήσουν (φυσική ροή των πραγμάτων είναι ) ΔΕΝ ενόχλησε η δημιουργία του αλλά ο τρόπος που έγινε η επικοινωνία του, αυτό ήτανε το κράξιμο του HORNET στο αρχικό post άλλα κάπου χάθηκε η μπάλα στην συνέχεια.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Super Moderator
    Α! και όσο αφορά το σύστημα PM μέχρι εχθές μπορούσε οποιοσδήποτε να στείλει όσα Pm ήθελε δηλαδή εγώ που πουλάω κιλότες, έκανα register και σε ένα βράδυ έστελνα 10.000 πμ σε όλα τα μέλη του moto.gr ότι στο τάδε κατάστημα βρίσκεις καλές κιλότες. Αθέμιτο ή θεμιτό ??? διαφορετική η άποψη του κάθε ένα για το θέμα αλλά εγώ που έχω την διαχείριση και το θεωρώ αθέμιτο, πλέων κόβω την δυνατότητα να μπορεί να στείλει κάποιο μέλος πχ 50 pm την ημέρα.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    πλέων κόβω την δυνατότητα να μπορεί να στείλει κάποιο μέλος πχ 50 pm την ημέρα.
    Ποιο ειναι πλεον το ημερησιο οριο;

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

Το σχόλιo του στάκου για φασιστάκια και βρισίδια και τι κάνουνε οι mods αρχικά αν και ξανα έψαξα στα παραπάνω post δεν βρίκα τις αναφορές που λές κατά δεύτερον εάν έμπαινα να τα σβήσω καπάκι θα διάβαζα, ορίστε φασιστική νοοτροπία σβήνουνε την «γνώμη» μου και δεν με θέλουνε εδώ μέσα κλπ κλπ.

Δεν έψαξες αρκετά καλά, ΟΛΟΙ οι χαρακτηρισμοί υπάρχουν σε ποστ μέσα σε αυτό το thread, τα έγραψα στο μήνυμα μου διαβάζοντας τα από ένα ποστ κυρίως. Εκτός και αν τα σβήσατε εκ των υστέρων, δεν ξέρω γιατί ΒΑΡΙΕΜΑΙ να ψάχνω πάλι και ήδη σπατάλησα πολύ χρόνο.

Και σε ευχαριστούμε που μας λες παπάρες.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    gia to forum? ti les vre xazo ego ime gramenos se ka8e forum eliniko ke kseno me diaforetiko onoma safos...
    ti na zilepso
    katarxin ama skeftome ton tigka ke ton idi meloi eki mou erxete anagoula..

gia sena zilevo oxi na mas paroune ke tin maskot mas i kseneroti liparodis mamaloukoi...

--------------------------------------------------------------------------------

κατ'αρχάς, είναι Μαμελούκοι κι όχι μαμαλούκοι
    και δεύτερον, δεν είμαι μασκότ κανενός
    μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο?
    Μα προ πάντων, αφού δεν γουστάρεις τους τίγκα και idi, γιατί σκοτίζεσαι με το όλο θέμα? Άστο γιατί θα χαλάσει και την επιδερδμίδα σου και δεν κάνει στην ηλικία που είσαι!!!!!
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Και σε ευχαριστούμε που μας λες παπάρες.
    Χ χα χα αχ χα χα αχ χ

πάντως εγώ πιστεύω ότι εδώ τίθεται θέμα "ανώμαλης διαστολής του νερού στους 4c" το οποίο χρίζει ιατρικής παρακολουθήσεως, ρε OLD να το μεταφέρουμε στα τεχνικά?????

Ε????

ΟΕΟΟΟΟΟ

Ε???

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Λοιπόν αρχηγέ..... επείδη δεν είμαστε μαλάκες όπως εσύ μας περνάς.....

Ο merlin αν δεν κάνω λάθος - και δεν κάνω - είναι ο fzr1000exup μέλος του moto.gr κάτι που αρνήθηκε ο gmakris..... aka Κυριάκος....

Ολόκληρο forum για βόλτες; δεν έχετε δηλαδή τα τηλέφωνά σας;

"ότι έφτιαξαν ένα forum πάνω σε έναν server ενός φίλου (που φυσικά έχει την υποδομή του Google και σηκώνει εκατομμύρια επισκέψεις ανά δευτερόλεπτο) "

Τι λες τώρα; εδώ ο gmakris είπε ότι είναι ένα φόροyμ δοκιμαστικό και στείλατε PM σε συγκεκριμένους λόγω bandwith..... δηλαδή το google δεν σηκώνει 10.000 μέλη; Χλώμό και μαλακία μάστορα....

επανέλθεις ή όχι στα @@ μας.....

Μην μας περνάτε για κρετίνους μόνο....

Καταρχάς εγώ δεν έβρισα κανέναν όπως υπονοείς. Όποιος έχει μάτια διαβάζει.

Ο merlin βεβαίως και είναι ο FZR1000EXUP, δεν ξέρω αν είπε ο Γιώργος ότι δεν είναι αλλά πολύ αμφιβάλω.

Σχετικά με το φόρουμ που έχει την υποδομή του Google(!) ήταν εμφανώς ειρωνικό, ο server είπαμε είναι ενός φίλου (ξέρεις πόσο κοστίζει να έχεις υποδομή Google? Αν το σήκωνε το πορτοφόλι μου δεν θα ήμουν εδώ να γράφω σε ποστ, θα είχα αγοράσει το Silverstone...)

Τέλος σε παρακαλώ μην βάζεις λόγια και χαρακτηρισμούς στο στόμα μου που δεν είπα.

Τώρα όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν, δεν θα επανέρθω με άλλο ποστ, όταν με το καλό σηκώσουμε τον νέο server και μπορούμε να έχουμε public λειτουργία μπορεί να μπει όποιος θέλει και να κρίνει πόσο χάλιες, ανεγκέφαλοι, γκομενολιγούρηδες, κόπανοι, φασιστάκια και μαλάκες είμαστε.

Καλά να είμαστε όλοι, πάντα χαρές με τις μηχανές μας και χαλαρώστε, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με το 99,99% των χρηστών του moto.gr.

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Καταρχάς εγώ δεν έβρισα κανέναν όπως υπονοείς. Όποιος έχει μάτια διαβάζει.

Ο merlin βεβαίως και είναι ο FZR1000EXUP, δεν ξέρω αν είπε ο Γιώργος ότι δεν είναι αλλά πολύ αμφιβάλω.

Σχετικά με το φόρουμ που έχει την υποδομή του Google(!) ήταν εμφανώς ειρωνικό, ο server είπαμε είναι ενός φίλου (ξέρεις πόσο κοστίζει να έχεις υποδομή Google? Αν το σήκωνε το πορτοφόλι μου δεν θα ήμουν εδώ να γράφω σε ποστ, θα είχα αγοράσει το Silverstone...)

Τέλος σε παρακαλώ μην βάζεις λόγια και χαρακτηρισμούς στο στόμα μου που δεν είπα.

Τώρα όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν, δεν θα επανέρθω με άλλο ποστ, όταν με το καλό σηκώσουμε τον νέο server και μπορούμε να έχουμε public λειτουργία μπορεί να μπει όποιος θέλει και να κρίνει πόσο χάλιες, ανεγκέφαλοι, γκομενολιγούρηδες, κόπανοι, φασιστάκια και μαλάκες είμαστε.

Καλά να είμαστε όλοι, πάντα χαρές με τις μηχανές μας και χαλαρώστε, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με το 99,99% των χρηστών του moto.gr.

Τώρα μίλησες σωστά αν και δεν ξέρω τι είναι η υποδομή google και μπορεί να πείς πάλι ότι σε έβρισα

Απλά να υπενθυμίσω αυτό……

Όσο αφορά την δημιουργία του νέου και τον υπολοίπων που θα ακολουθήσουν (φυσική ροή των πραγμάτων είναι ) ΔΕΝ ενόχλησε η δημιουργία του αλλά ο τρόπος που έγινε η επικοινωνία του, αυτό ήτανε το κράξιμο του HORNET στο αρχικό post άλλα κάπου χάθηκε η μπάλα στην συνέχεια.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

είδα φως και μπήκα
    Πολύ φασαρία για το τίποτα.

- Οι περισσότεροι είμαστε μέλη σε πάνω από ένα φόρουμ.

- Τα μέλη, όπως σωστά γράφτηκε, δεν ανήκουν σε κανέναν.

- Τα pm υπάρχουν για να πεις κάτι σε κάποιον χωρίς να το μάθουν κάποιο άλλοι.

Το οτι κάποιος-κάποιοι, έκαναν ένα νέο φόρουμ και ήθελαν να καλέσουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, εμένα δεν μου λέει τίποτα. Από την στιγμή που δεν πρόσβαλαν, δεν υποχρέωσαν, δεν δελέασαν, δεν έθεσαν όρους, αλλά απλά γνωστοποίησαν κάτι, καλά έκαναν και δεν βλέπω που είναι το κακό της υπόθεσης.
    Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι υπάρχουν κάποιες κόντρες ανάμεσα σε κάποιους και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις χρησιμοποιώντας το φόρουμ.
    Ο καθένας έχει μυαλό και μπορεί να κρίνει τι είναι σωστό και τι όχι. Αλλά να γίνεται τέτοιος σάλος για κάτι ασήμαντο (κατά την γνώμη μου πάντα) είναι βλακεία. Στο κάτω κάτω όλοι για την μοτοσυκλετα νοιαζόμαστε, και τέτοιες κόντρες μόνο κακό κάνουν.

όσο για το pm......ΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!!

Να τυπωθουν μπλουζάκια που να λένε "ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ PM"

(κλοπη ραιτ από το "ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ")

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

εγώ μπορώ να μάθω..

γιατι δε πηρα κανενα πμ προσκλησης???

ε??

θελω και εγω να ειμαι μελος αλλου φορουμ .

αυτο το μοτο.gr μου χει φαει τη ζωη..

αφηστε που τα πιο πολλα μυνηματα που εχουν πεθανει ...

ειναι δικα μου..

λοιπον περιμενω πμ.

Α ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...

ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ''VIVOYLA'' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ-...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καταρχην christine παντα κρινουμε εξ ιδιων ...δηλαδη εβαλες το μικροσκοπικο μυαλο σου σε λειτουργια και μας ειπες αυτα τα ωραια μαργαριταρια...και αφου μας εδειξες περιτρανα τις τεχνολογικες σου γνωσεις ηρθες να αμφισβητησεις κιολας η να σαρκασεις.

Για το συστημα πμ τα ειπε ο julius.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ τα πμ σας και επισης χριστινα δεν ξερω τι κανεις εσυ αλλα εμεις δεν ειμαστε κατινες να κοιταμε τα πμ αλλωνων!!!!!!!!

Δεν σου φταιμε να ακουμε χαζαμαρες, τα πμ σας φαινονται μονο απο την κοσνολα του σερβερα που φιλοξενει και δεν φαινονται καν επικεφαλιδες ουτε που πανε εχουν id tags για να τα αναγνωριζει ο πινακας με τη λιστα μελων και ετσι να κανει την αποστολη ΝΑΙ εκει στο datacenter μπορει να δει καποιος τα πμ αλλα δεν θα ξερει που παει απο ποιον ηρθε κλπ κλπ και τελος οπως προειπε αυτος που εχει το onsite administration δεν ασχολειται καν με τα του moto.gr.

αυτα για την παραπληροφορηση της χριστινας για λογους εντυπωσιασμου και προστασιας των αδυνατων απο εμας τους κακους.

Μεχρι προχτες δεν ασχολιομουνα αλλα οταν εμαθα απο διαφορους οτι εσκαγαν πμ προσκλησεις για αλλο φορουμ και μαλσιτα σε ασχετους οπως αποδεικτηκε τοτε γιναμε τουρκοι γιατι θεωρουμε οτι οι συγκεκριμενοι ανθρωποι καταχραστηκαν τη φιλοξενια μας.
    Δεν με ενδιαφερει εαν ανοιξουν 45 φορα καλως και εκαναν τα παιδια ,που παρεπιπτωντως καποιους τους συμπαθω ιδιαιτερως χριστινα που μπηκες στο κοπο ασχετη τελειως με το ποιους ξερω ποσο τους ξερω και σε τι βαθμο και τι οικειοτητα μπορω να μιλησω μαζι τους,απλα εγραψα κατι που μας πειραξε για να το σταματησω απευθυνομενος σε ολους οσους το κανουν στα κρυφα....καντε το στα φανερα...και σας ρωταω ολους σας γιατι οχι στα φανερα;

Εγω πρωτος θα το υποστηριζα και θα βοηθουσα κιολας σε οτι θα μου ζητιοταν...γαι την ιστορια ειμαι γραμενος σε καμια 20αρια φορα ανα το κοσμο και δεν ειμαι κολλημενος με το moto.gr

Επισης οσοι γνωριζουν θα ηξεραν οτι οι απαιτησεις ενος φορουμ σε resources αλλα και bandwith ειναι αστειες ακομα και αν εχεις 50 concurrent χρηστες...αλλα εγω πιστευω οτι εγινε για να μην πανε καποιοι συγκεκριμενοι βλεπε sonic,crs,dirtymoto,afrotwin και δεν ξερω ποσοι ακομα....τελικα αυτο σας διδαξε η παρουσια σας εδω μεσα το να πατε και να κλειστειτε στο κλουβι σας (χριστινα εαν δω τα παιδια θα τα πω στα ισια και σε κλιμα ηπιας συζητησης οπως οι ιδιοι με ξερουν και δεν με ξερεις εσυ!!!) επομενως χριστινα δεν σου επιτρεπω να με ξαναπιασεις στο στομα σου και να ξανασκεφτεις αυτα που ειπες γιατι δεν με ξερεις...επισης δεν εχω καμια διαθεση να σε γνωρισω πλεον αν και εχουμε πολλους κοινους γνωστους.

Συνεχιζω και το ξαναλεω αλλα ολοι σας τυφλωθηκατε απο μισος και πεσατε σαν τα ορνια να μας φατε που τολμησαμε και ειπαμε κατι που μας χαλασε και τελικα εχουμε και δικιο

ρε συ στακο ποιος σας ειπε κακο φορουμ ;
    δεν εχω κανενα ενδοιασμο να πατε οπου θελετε, εγω θα σας εμποδισω;

Οι λογοι που μπηκε το ποστ εξηγηθηκαν ας μην εθελοτυφλουμε...εγω οποτε θελουν τα παιδια ας συναντηθουμε να συζητησουμε ειμαι διαθεσιμος...ακομα τα παιδια που γνωριζω τους σεβομαι και τους συμπαθω απλα στεναχωρηθηκαμε οχι γιατι εφυγαν αλλα γιατι εκαναν κατι που δεν ηταν σωστο...τελεια και παυλα...και σαν κινηση καλης θελησης απο την πλευρα μου θα παω και θα γραφτω και εκει και αμα θελεουν μπορουμε να το συζητησουμε και εκει με πιο ησυχια

Σε ποιόν ανήκει το forum όλοι το ξέρουμε, Σαφώς το domain moto.gr ανήκει σε ένα άτομο και το διαχειρίζεται όπως νομίζει από εκεί και πέρα πάρθηκε απόφαση να φτιαχτεί το site και το forum και το άτομο που ανήκει to domain ούτε καν γράφει, από εκει και πέρα είμαστε όλοι χρήστες, μερικοί εξουσιοδοτημένοι με την δουλειά του mod

Τα pm διαβάζονται από τους admins δεν τρώμε κουτόχορτο. Μάλλον δεν είναι κουτόχορτο, άλλο χόρτο είναι αυτό που τρωτέ. Μην εκφέρετε γνώμη για κάτι το οποίο είσαστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετοι και μην νομίζετε ότι έχουν όλοι οι υπόλοιποι γύρω σας τον ίδο τρόπο σκέψης με εσάς. Σαφώς και δεν εχει την δυνατότητα να διαβάσεις pm από τις administration σελίδες του forum, για να το κάνεις απ’εξω πρέπει να έχεις πρόσβαση στον server (webmaster της εταιρίας hosting) να ξέρεις ποιον πίνακα φτιάχνει το sοftware του forum και να έχεις «εργαλείο» να τον διαβάζεις, όπου θα δεις πεδία αριθμών και το text του μηνύματος.
    Τέλος πάντων είναι μια διαδικασία που ο μοναδικός άνθρωπος που έχει την γνώση και την ΠΡΟΣΒΑΣΗ να το κάνει του είναι τελείως αδιάφορο.

Και τέλως μια απάντηση στην φίλτατη CHRISTINE, αγαπιτή άγνωστη φίλη, πέρα από το cheers του post σου όλο το υπόλοιπο ήτανε μια παπαριά από την αρχί εώς το τέλος. ΟΧΙ δεν είναι θέμα ανταγωνισμού, δεν έχω να ανταγωνιστώ για οτιδήποτε οσο αφορά το forum γιατί πολύ απλά δεν μου φέρνει χρήματα (η διαφήμιση στην κεντρική σελίδα είναι κατάστημα κολλητού).
    Προφανώς και ο Στάθης δεν είναι κότα να επικοινωνήσει με ΠΜ, και δεν είχε σκοπό να μαλώσει αλλά να εκθέσει την συμπεριφορά και τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι.
    Οσο αφορά τα ΠΜ διάβασε άλλη μια παραπάνω.
    Οσο αφορά τα δύο μέτρα….. διάβαζε άλλη μια παραπάνω.

Νow we are talking!

σχετικά με τα pms αν διαβάσεις ΚΑΛΑ μέσα στην παρένθεση θα δεις ότι λέω ότι "έχει την δυνατότητα να διαβάσει τα pms" επίσης ξέρω ότι έχει την δυνατότητα να δει από ποιον φεύγει pm για ποιον... το αν το κάνει ή όχι μου είναι αδιάφορο γιατί πολύ απλά δεν σε ξέρω.. οποτε αν ισχυρίζεσαι ότι "όποιος" μπορεί να το κάνει απλά δεν το κάνει μου είναι αδιάφορο επίσης! Με ενδιαφέρει οτι μπορει και οτι είναι στην διακριτική του ευχαίρια την οποία επίσης δεν ξέρω....

Ανταγωνισμός: Αγώνας για επικράτηση, έντονος συναγωνισμός (ναι, αντιγραφή από λεξικό είναι)

να προσθέσω κάτι ακόμα?

Γόητρο: θέλγητρο, μτφ κύρος.
    (αυτό το βάζω για να καταλάβεις ότι το ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ δεν αναφέρεται απαραίτητα στα χρήματα όπως και το γόητρο δεν έχει να κάνει.... ξέρω ΄γω.. με την γοητεία... γιατί θα γράψεις κανενα τέτοιο και θα τραβάμε τα μαλλιά μας εδώ μέσα...)

Από αυτό που γράφεις από την μία ισχυρίζεσαι ότι "για φασιστάκια και βρισίδια και τι κάνουνε οι mods αρχικά αν και ξανα έψαξα στα παραπάνω post δεν βρίκα τις αναφορές που λές κατά δεύτερον εάν έμπαινα να τα σβήσω καπάκι θα διάβαζα, ορίστε φασιστική νοοτροπία σβήνουνε την «γνώμη» μου και δεν με θέλουνε εδώ μέσα κλπ κλπ. "

Μάλιστα.. κόψε τώρα αντιδράσεις από ψύχραιμους απλούς διαχειριστές:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ._

Μπαίνω στο φόρουμ χωρίς nick, με το όνομα μου και είμαι ό,τι πιο ξεκάθαρο μπορείς να περιμένεις από χρήστη του internet! Υπονοούμενα του είδους για το πρόσωπο μου δεν πρόκειται ξανά να ανεχτώ γιατί πολλά μας τα έχετε κάνει!

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!
    (Θανο απλά χρησιμοποιω τα λόγια σου και στο "Μπαίνω στο φόρουμ χωρίς nick" δεν λεει τιποτα γιατι και εγω οπως και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα δεν σε ξερουμε προσωπικα... συν εισαι ενας ακομα mod και οχι απλο μελος.... την διαφορετικοτητα μας την εχω εξηγησει σε προηγουμενο ποστ....

Σχετικά με την τακτική " ο Στάθης δεν είναι κότα να επικοινωνήσει με ΠΜ".. δλδ όσοι επικοινώνησαν με pm είναι κότες γιατί πολύ απλα δεν θέλανε για τον Χ, Ψ λόγο να καλέσουν όλα τα μέλη.... κάτσε ρε ΄συ γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.. τα pm για πιο λόγο υπάρχουν? για να επικοινωνούν τα μέλη δεν υπάρχουν?? υπάρχει κάποιος όρος που να λέει δεν θα επικοινωνείτε με πμ όταν θα αναφέρεστε σε άλλα φόρουμ??? ξαναέρχομαι στον τολμηρό Στάθη που δεν είναι κότα... γιατί δεν λέει από που έμαθε για το φόρουμ και του την βάρεσε ο "υπόγειος" τρόπος αφου ειναι τοσο ανοιχτος τυπος??? δεν νομιζω να ελαβε πμ.. μηπως γιατι αν πει θα "δωσει" στεγνα την πηγη του και αυτη θα χαρακτηριστει ως roof garden (κοινως ρουφιανος)??? Χαλαρωσε βρε Jul. που τα πηρατε και κρανιο.. μπα? γιατι δεν μου εξηγησες ακομα.. που ειναι το κακο οτι εστειλαν ήδη υπαρχοντα μελη αυτου του φορουμ σε αλλα μελη ενημερωση για νεο site και μαλιστα site σχετικα με την μοτοσυκλετα? εσεις που αγαπατε τον μοτοσυκλετισμο γιατι σας ενοχλει να ειδοποιηθουν με τον δικο σας τροπο (πμ) μελη "σας" σχετικα με αυτο? Γιατι πολυ απλα το σκεπτικο ειναι "ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ?? ΖΑΜΕΕΕΕ!!!" ... ποσο πιο απλο παραδειγμα να χρησιμοποιησω για να συνεννοηθουμε και να μην παει το θεμα παλι στα χρηματα? Κανω εγω ενα παρτυ και γουσταρω να καλεσω συγκεκριμενους ανθρωπους, πρεπει δλδ να βγαλω ανακοινωση????

Η διαφορά μας ξέρετε ποια ειναι? καποιοι εισαστε παρεα... θεωρειται αυτονοητο οτι η παρεα εχει παντα δικιο.. λες και ο καθενας σας δεν ειναι μοναδα και κανει οτι γουσταρει ανεξαρτητως παρεας.... Εσυ υπερασπιζεσαι τον Hornet.. οι υπολοιποι mods που ανηκουν στην "παρεα" των mods υπερασπιζονται τον ρολο τους..... Εγω δεν δινω δεκαρα για το αν θα βγει αλλο φορουμ ή οχι.. για το αν θα γραφτω σε 300 φορουμ και για το αν θα σβηστουν post μου (αν και αυτο το εχουμε συζητησει αλλα ακρη δεν βρικαμε και ουτε προκειται...).. απλα μπορω να γραφω αυτο που νομιζω αποστασιοποιημενα... δεν μου ανηκει το moto.gr και κανενα αλλο φορουμ και αυτο ξερεις τι μου χαριζει? ανεξαρτησια! Αν εγω εκανα ενα site για κυλοτες που λες κι εσυ και πληροφορουσα γι΄αυτο ολες τις κοπελες του φορουμ θα με λεγατε φεμινιστρια και "υπογεια" γιατι δεν ενημερωσα και τους αντρες ξερω ΄γω??? ξερουμε τι σημαινει επιλέγω ξαναρωτω???

Παρτε το χαμπαρι! υπαρχει εκμεταλλευση εκατερωθεν... μελη προς mod/admins/forum και τουμπαλιν... Το φορουμ δεν μπορει να υπαρξει χωρις μελη.... και τα μελη διασκεδαζουν εκμεταλλευομενα (με το να γραφουν στο φορουμ δηλαδη) το φορουμ.... Η εκμεταλλευση δεν ειναι παντα αρνητικη....

Τελος αν εισασταν λιγο εξυπνοι και πονηροι θα το περναγατε στο ντουκου το ολο θεμα! Εχετε κανει τρελλη διαφημιση στο αλλο φορουμ... και ολοι ρωτανε ποιο ειναι..... μπραβο για την τολμηρη σας αντιδραση... ετσι ο κρυφος σας φοβος (τα δικα μας μελη ενημερωνονται και εμεις δεν το ξερουμε και μπορει να την κανουν") θα πραγματοποιηθει!!!

Cheers!

(εβαλα παλι το "cheers" γιατι μιας και το υπολοιπο ειναι παπαρια ας εχει και κατι σωστο μεσα το ποστ μου!!!" χαχαχχαχα!)
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

Re: εγώ μπορώ να μάθω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    γιατι δε πηρα κανενα πμ προσκλησης???

ε??

θελω και εγω να ειμαι μελος αλλου φορουμ .

αυτο το μοτο.gr μου χει φαει τη ζωη..

αφηστε που τα πιο πολλα μυνηματα που εχουν πεθανει ...

ειναι δικα μου..

λοιπον περιμενω πμ.

Α ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...

ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ''VIVOYLA'' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ-...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

έχεις pm λεει!!! χαχαχχαχαχαχχαχα!!!!

Στάθη και Julius μην τρελλενεστε.... μπορειτε να απαντησετε χωρις να εκνευριζεστε εφοσον εχετε δικιο.....

και σταθη δεν με νοιαζει ουσιαστικα ποιος στο ειπε... δεν καταλαβαινεις οτι απλα προσπαθω να δειξω οτι η τολμη σου και το οτι εισαι ανοιχτος ειναι εκ διαμετρου αντιθετο με το οτι δεν λες απο που το εμαθες??? κανεις το ιδιο με αυτο που κατηγορεις.. πως να το πω διαφορετικα? το ειπα στο πρωτο ποστ το ειπα στο δευτερο το λεω και εδω... αν δεν ειναι σαφες ουτε τωρα αλλα σορρυ δεν μπορω να το θεσω πιο απλα....

τα υπολοιπα του στυλ "παπαριες" και "εξ ιδιων" και δεν ξερω ΄γω τι .. μου κανουν απλα μη ψυχραιμα και δεν καταλαβαινω γιατι.... απλα εχουμε διαφορετικη αποψη.. πρωτη φορα σας συμβαινει αυτο???? ουτε προσωπικα δεν γνωριζομαστε .. αυτο δεν συμβαλει στην αντικειμενικοτητα? ή το οτι δεν λεω "ζητω το moto.gr ΟΞΩ ολα τα αλλα φορουμ...." το οτι δεν μου φανηκε παραξενος ο τροπος επικοινωνιας ειναι τοσο δλδ εξω απο την λογικη σας??? μην τρελλε..... υπαρχουν και διαφορετικοι ανθρωποι και κυκλοφορουν αναμεσα ΣΑΣ!!! χαχαχαχαχ!
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Ρε σεις, σταματηστε λίγο, θέλω να πάω και στα άλλα τοπικ!!!

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την προσοχή σας παρακαλώ!!
    από costas81 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 17:28
  2. Παρακαλω την Προσοχη σας,διαβαστε.
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 17:04
  3. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39
  4. λίγο την προσοχή σας... !!
    από ducatian στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 11:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας