Μια καλη προταση, αν θες να λυσεις τα προβληματα της Kappa, ειναι να παρεις Nonfango![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια καλη προταση, αν θες να λυσεις τα προβληματα της Kappa, ειναι να παρεις Nonfango![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ έχω βάση Kappa και βαλίτσα επίσης Kappa. Από την βάση μου έχουν κλέψει τα δύο σινεμπλόκ (δεν ήξερα καν ότι λέγονται έτσι για να τα ψάξω). Ξέρετε από που μπορώ να προμηθευτώ άλλα (από το ίντερνετ) και πόσο περίπου κοστίζουν;
Η δουλειά τους δεν είναι καθαρά για να μην κάνει θόρυβο; για απόσβεση κραδασμών δηλαδή;
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Μοτομάρκετ και Ξύκης έχουν σίγουρα. Εκτός από απόσβεση κραδασμών, παίρνουν και κάτι μπόσικα που έχει η βαλίτσα σε σχέση με την βάση. Εμένα μου έφυγε ένα (μάλλον το "έξυσα" και ξεκόλλησε βάζοντας την βαλίτσα άγαρμπα επάνω στην βάση) και τώρα κουνάει λίγο η βαλίτσα. Αλλά εξακολουθεί να μην φεύγει...
Α και η τιμή δεν είναι κάτι το φοβερό, στο στυλ του πενηντάλεπτου το ένα ή κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ. Τα βρήκα. 50 λεπτά το ένα έχει. Πιο πολλά βγαίνουν τα μεταφορικά... :P
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..