Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Πτώση μπαγκαζιέρας

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Μια καλη προταση, αν θες να λυσεις τα προβληματα της Kappa, ειναι να παρεις Nonfango

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κάτι δεν πάει καλά φίλε, 200άρες και βάλε και μπόλικα κιλά επί τρία χρόνια και δεν είχε κουνηθεί καν. Να σου φύγει δύο φορές; Δεν το έχω ξανακούσει.

Μα να μην εχει "like" η τελευταία εκδοση του vBulletin ???

Εγώ έχω βάση Kappa και βαλίτσα επίσης Kappa. Από την βάση μου έχουν κλέψει τα δύο σινεμπλόκ (δεν ήξερα καν ότι λέγονται έτσι για να τα ψάξω). Ξέρετε από που μπορώ να προμηθευτώ άλλα (από το ίντερνετ) και πόσο περίπου κοστίζουν;

Η δουλειά τους δεν είναι καθαρά για να μην κάνει θόρυβο; για απόσβεση κραδασμών δηλαδή;
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω βάση Kappa και βαλίτσα επίσης Kappa. Από την βάση μου έχουν κλέψει τα δύο σινεμπλόκ (δεν ήξερα καν ότι λέγονται έτσι για να τα ψάξω). Ξέρετε από που μπορώ να προμηθευτώ άλλα (από το ίντερνετ) και πόσο περίπου κοστίζουν;

Η δουλειά τους δεν είναι καθαρά για να μην κάνει θόρυβο; για απόσβεση κραδασμών δηλαδή;
    Μοτομάρκετ και Ξύκης έχουν σίγουρα. Εκτός από απόσβεση κραδασμών, παίρνουν και κάτι μπόσικα που έχει η βαλίτσα σε σχέση με την βάση. Εμένα μου έφυγε ένα (μάλλον το "έξυσα" και ξεκόλλησε βάζοντας την βαλίτσα άγαρμπα επάνω στην βάση) και τώρα κουνάει λίγο η βαλίτσα. Αλλά εξακολουθεί να μην φεύγει...

Α και η τιμή δεν είναι κάτι το φοβερό, στο στυλ του πενηντάλεπτου το ένα ή κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ. Τα βρήκα. 50 λεπτά το ένα έχει. Πιο πολλά βγαίνουν τα μεταφορικά... :P
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. μια γερη πτωση..
    από mbjp στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 21:11
  2. Πτώση στο χιόνι
    από kaps στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 17:23
  3. πτωση του... ηθικου...!!!
    από sotosfz6 στο forum Στραβά κι ανάποδα