Σε είδα να με περνάς με το NC30(VFR400) κάτω από τη γέφυρα της Αττικής στην Εθνική, βγήκες στη Mεταμόρφωση και ανέβηκες προς Πάρνηθα μεριά. Φυσικά μετά το φανάρι σε έχασα μιας και ήμουν με αμάξι.![]()
Σε είδα να με περνάς με το NC30(VFR400) κάτω από τη γέφυρα της Αττικής στην Εθνική, βγήκες στη Mεταμόρφωση και ανέβηκες προς Πάρνηθα μεριά. Φυσικά μετά το φανάρι σε έχασα μιας και ήμουν με αμάξι.![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
![]()
Διάβαζα τα προηγούμενα και περίμενα να με δω σε κάποιο post..
''Κατσικι σε CBF600 στον περιφερειακο Σχιστού με 180χλμ/ωρα''
χαχαχα θα ερχόταν με αυτοκίνητο αλλα προέκυψε πρόβλημα, οπότε
αναγκάστηκα να φορτώσω το ζωντανό στο μηχανάκι.
Η τελευταια του παντως βολτα ηταν συναρπαστικη,
ίσως ηταν και το μοναδικό κατσίκι που πήγαινε με 180 χωρίς κράνος![]()
σε είδα Αντωνάκη (Ρέμο) σήμερα στη γλυφάδα με τη Harley (με τον ωραίο ήχο)
(ακράνοβιτσ όμως και απινακίδωβιτσ)
Σε είδα γαλάζιο 650GS έξω από το Studio (στο Bob Marley tribute) και πάρκαρα δίπλα σου. Μετά είδα και το αυτοκολλητάκι moto.gr στην πινακίδα σου! Ποιανού ΄σαι μπρε;![]()
σε ειδα φιλε με το falco και πολυ γουσταρα!!
καλους δρομους να εχεις!!![]()
Σε ειδα βλαμενη με το παιδικο το καροτσακι να σταματας μεσα στην μεση της λεωφορου για να μιλησεις στο κινητο!!!!!!και να συνεχιζεις να προχωρας μεσα στον δρομο.Θεε μου που δινεις παιδια....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
σε ειδα φιλε με το tdm 900 το μαυρο χωρις πινακιδα και φασαρια στο φουλ , οταν σταματησα διπλα σου στο φαναρι στο υψος του Παπαγιαννη στον Πειραια.
σε ειδα να φευγεις κοφτες λες και σε κυνηγαει κανενας και μετα απο 100μ να σταματας...
κοντρα ηθελες καγκουρακο μ???
ατυχησες...
σε ειδα να φευγεις ατσαλα στη στροφη με το ΧΤΧ , περαστικα σου (το αλυτο κρανος σου που χτυπησε στο τσιμεντακι σου εφυγε να προσεχεις αλλη φορα)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Σας είδα μέσα σε ένα λεπτό σήμερα, με το που βγήκα από το σπίτι: Λευκό V-Max να περνάει γουργουρίζοντας στις χαμηλές, καπάκι τη μία HP2 που έχω ξαναδεί στο Ηράκλειο και πριν κάνω 20 μέτρα, μια γυαλιστερή δικάβαλη W650.
Α να χαθείτε μεσημεριάτικα, εγώ ακόμα κουτσαίνω![]()
Οσο ανοιγει ο καιρος,σας βλεπω και δεν την παλευετε καθολου.
προβλεπεται δυσκολο το καλοκαιρι.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Σε είδα με το παπί στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου στο ύψος της κακιάς σκάλας μεσα στη νυχτα χωρίς φώτα μόνο με το δεξί φλας να αναβοσβήνει! Φορούσες κράνος αααααα όλα κι όλα!!!!!![]()
Σε είδα και εσένα με το Gs να ανεβαίνεις για Βυτίνα Σάββατο πρωί δικάβαλο και πολύ σε χάρηκα!!!
σας ειδα με τα εργαλεια σας χθες προς Τριπολη, πηγαινοντας να δουμε τον πρωτο αγωνα του Πανελληνιου πρωταθληματος ταχυτητας...δειτε αυτο το video και αναγνωριστε τους εαυτους σας...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
sas eida extes(kirgiaki)sto gnosto vouno tis pentelis xeretisate kai antapodosamekairo eixa na do tosa atoma sto vouno ante na mazevomase siga siga
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete