δεν πάει,δεν πάει τι να κάνω.όπως όμως αποφάσισα να κάνω αναστροφή για να επιστρέψω,το μοτοσακό κολλάει ξαφνικά μέσα στο αυλάκι,απότομο σταμάτημα,πάω και εγώ ο έξυπνος να πατήσω με το αριστερό πόδι μέσα στο χιόνι και τσούπ!βουλιάζει όπως είναι λογικό το ποδαράκι στο χιόνι και την λάσπη που υπόβοσκε και πάρτον κάτω τον λεβέντη!
περίφανος πλέον ιδιοκτήτης αγροτεμαχίου σε εξαιρετική θέση στη Ζήρεια,τυχερέ...
το KLE πεσμένο όλο στο αριστερό μου πόδι,φαρδής πλατύς και εγώ και αυτό στο χιόνι.ενα κράκ που άκουσα κατά το πέσιμο φοβήθηκα πως ήταν το καλάμι μου γιατί εναν στιγμιαίο πόνο τον ένοιωσα.
τώρα μάλιστα λέω...ευτυχώς το πόδι ήταν καλά,οπότε άρχισα να σκάβω για να το βγάλω από κει που ήταν πλακωμένο.και εφόσον βγήκε,άντε να σηκώσεις και το μοτοσακό.και πού να πατήσεις αφού παντού βούλιαζαν τα πόδια.
ειλικρινά δεν ξέρω ακόμα πως κατάφερα να το σηκώσω.ο φόβος για την ερημιά? πως αν μείνω εδώ θα δειπνήσω με τους λύκους και τις αλεπούδες και μαντέψτε ποιός θα κάνει το φαγητό? ό,τι και να είναι,ήταν σωτήριο ένστικτο.
και άντε και το σήκωσα,πως κάνω αναστροφή? κάθε γκαζιά και σκάψιμο,σε λίγο θα έβρισκα πετρέλαιο απο το σπινιάρισμα.ξανάρχισα να σκάβω στους τροχούς με την ελπίδα να βρούν κια οι δυο πρόσφυση.ιδίως ο πίσω.το μοτοσυκλετάκι εννοείται πως έμενε στο σταντ λόγω μιας κοτρώνας που έβαζα κάτω από αυτό.με πααααααααααααάρα πολύ κόπο κατάφερα να φέρω το KLE κάθετα στο δρόμο μετά από σχεδόν 15'.
tragic...
![]()