Παπαριές που διάβασα στις τελευτές σελίδες
Σε ποιόν ανήκει το forum όλοι το ξέρουμε, Σαφώς το domain moto.gr ανήκει σε ένα άτομο και το διαχειρίζεται όπως νομίζει από εκεί και πέρα πάρθηκε απόφαση να φτιαχτεί το site και το forum και το άτομο που ανήκει to domain ούτε καν γράφει, από εκει και πέρα είμαστε όλοι χρήστες, μερικοί εξουσιοδοτημένοι με την δουλειά του mod
Τα pm διαβάζονται από τους admins δεν τρώμε κουτόχορτο. Μάλλον δεν είναι κουτόχορτο, άλλο χόρτο είναι αυτό που τρωτέ. Μην εκφέρετε γνώμη για κάτι το οποίο είσαστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετοι και μην νομίζετε ότι έχουν όλοι οι υπόλοιποι γύρω σας τον ίδο τρόπο σκέψης με εσάς. Σαφώς και δεν εχει την δυνατότητα να διαβάσεις pm από τις administration σελίδες του forum, για να το κάνεις απ’εξω πρέπει να έχεις πρόσβαση στον server (webmaster της εταιρίας hosting) να ξέρεις ποιον πίνακα φτιάχνει το sοftware του forum και να έχεις «εργαλείο» να τον διαβάζεις, όπου θα δεις πεδία αριθμών και το text του μηνύματος.
Τέλος πάντων είναι μια διαδικασία που ο μοναδικός άνθρωπος που έχει την γνώση και την ΠΡΟΣΒΑΣΗ να το κάνει του είναι τελείως αδιάφορο.
Το σχόλιo του στάκου για φασιστάκια και βρισίδια και τι κάνουνε οι mods αρχικά αν και ξανα έψαξα στα παραπάνω post δεν βρίκα τις αναφορές που λές κατά δεύτερον εάν έμπαινα να τα σβήσω καπάκι θα διάβαζα, ορίστε φασιστική νοοτροπία σβήνουνε την «γνώμη» μου και δεν με θέλουνε εδώ μέσα κλπ κλπ.
Και τέλως μια απάντηση στην φίλτατη CHRISTINE, αγαπιτή άγνωστη φίλη, πέρα από το cheers του post σου όλο το υπόλοιπο ήτανε μια παπαριά από την αρχί εώς το τέλος. ΟΧΙ δεν είναι θέμα ανταγωνισμού, δεν έχω να ανταγωνιστώ για οτιδήποτε οσο αφορά το forum γιατί πολύ απλά δεν μου φέρνει χρήματα (η διαφήμιση στην κεντρική σελίδα είναι κατάστημα κολλητού).
Προφανώς και ο Στάθης δεν είναι κότα να επικοινωνήσει με ΠΜ, και δεν είχε σκοπό να μαλώσει αλλά να εκθέσει την συμπεριφορά και τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι.
Οσο αφορά τα ΠΜ διάβασε άλλη μια παραπάνω.
Οσο αφορά τα δύο μέτρα….. διάβαζε άλλη μια παραπάνω.
Όσο αφορά την δημιουργία του νέου και τον υπολοίπων που θα ακολουθήσουν (φυσική ροή των πραγμάτων είναι ) ΔΕΝ ενόχλησε η δημιουργία του αλλά ο τρόπος που έγινε η επικοινωνία του, αυτό ήτανε το κράξιμο του HORNET στο αρχικό post άλλα κάπου χάθηκε η μπάλα στην συνέχεια.