ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΧΤΧ ΜΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ TERMIGNONI ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ Η ΣΕ RACE TECH ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΙΝΟΧ ΜΕ CARBON,ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ??ΠΟΙΕΣ ΑΠ ΤΗΣ 2 ???HELPPPP![]()
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΧΤΧ ΜΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ TERMIGNONI ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ Η ΣΕ RACE TECH ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΙΝΟΧ ΜΕ CARBON,ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ??ΠΟΙΕΣ ΑΠ ΤΗΣ 2 ???HELPPPP![]()
παρε τις race tech
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
γιατι ειναι καινουργιες η για καποιο αλλο λογο ???
αχα καταλαβα,απλα να πω την αληθεια τωρα τελευταια που αρχισα να ψαχνω της ακουσα και δν ξερω κατα ποσο ειναι καλες και επισης την διαφορα φοβομουν
λοιπον καλο ειναι να ενισχυσεις την ελληνικη οικονομια ,οποτε ψηφιζω και γω race tech...
αχαχαχαχ,εχεις και ενα δικιο να πω την αληθεια,αν και εγω με αυτα που διαβαζω αυτες πιστευω θα παρω,ειδηκοτερα εφοσον δν εχουν διαφορες η η διαφορες θα ειναι ελαχιστες
παρε race tech ειναι ελληνικες το κυριοτερο,θα εχουν μια διαφορα στον ηχο πουθενα αλλου.
και εγω race tech εχω
και ίσως ακόμα καλύτερα να πάρεις race guns, μιας και φαίνονται να αντέχουν περισσότερο στο χρόνο ... (υαλοβάμβακες κλπ κλπ)
h race guns einai kalhteres apo race tech ????