Η φωτό είναι από το άλλο "δεξιοτίμονο" νησί που κατοικοεδρεύω τα τελευταία χρόνια (Κύπρος). Πως τα κατάφερα Ηπειρώτης, βουνίσιος άνθρωπος να τριγυρνάω από νησί σε νησί...
WHO RUNS THE SHOW
Αθεράπευτος δηλαδή! Από το κακό στο χειρότερο πας, ε?
Καλωσόρισες.
Υ.Γ. Όταν με το καλό επιστρέψεις στο έταιρο δεξιοτίμονο νησί, στείλε κανένα πμ να πιούμε κανένα καφέ, αφού κι εγώ εδώ κατοικοεδρεύω την τελευταία 10ετία.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Lupo, μετά το καλοκαίρι προβλέπεται επιστροφή, θα χαρώ να σε γνωρίσω. Σε ποια περιοχή κατοικοεδρεύεις (κάτι έχει αυτή η λέξη και με φτιάχνει);
Εγώ Λευκωσία, Στρόβολο.
WHO RUNS THE SHOW
Kαλωσηρθες![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Καταρχήν καλωσήρθες....δεύτερον για να οργανωνόμαστε οι κατοικοεδρεύοντες εις Μεγαλόνησον....+1 Λεμεσό, νέος καβαλάρης με πρώτο άτι δεξιοτίμονο αλλά όχι μοναχικός (μετά συζύγου)![]()
Είχα μια βέσπα 200 και η γυναίκα τρελαινόταν για βόλτες. Με το πριόνι δεν τα πάει καλά, αλλά δεν με χαλάει να σου πώ την αλήθεια :a16:.
Είμαι μέλος και στη λέσχη "Λήδρα" της Λευκωσίας. Πολλύ καλά παιδιά και χαβαλε.
Περισσότερα από φθινόπωρο που θα επιστρέψω
Αν και η αλήθεια είναι ότι ψάχνω φόρμουλα να μένουμε μισό χρόνο Κύπρο, μισό Ελλάδα.
Ευχαριστώ όλους για τα καλοσωρίσματα![]()
WHO RUNS THE SHOW
Κάτσε να τελειώσω από εδώ με αυτά που έχω μπλέξει τώρα στα γεράματα και θα κατέβω για πολλέέέές βόλτες. Μου έχει λείψει το πορτοκαλί το άτιμο. Βασικά όλα τα δίτροχα μου έχουν λείψει.
WHO RUNS THE SHOW
είναι λιγάκι ειρωνικό πως όλοι όσοι σε καλωσόρισαν (πλην MikeG) έχουν εγγραφεί αργότερα από σένα.
τέσπα, τσίμπα μια μπυρίτσα κι από μένα![]()