Σας ειδα μπατσοι της ΔΙΑΣ Κυριακατικα στο κεντρο της πολης να πινετε το καφεδακι σας και να αδιαφορειτε για τον κακο χαμο που εγινε απο τα διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα και εμεις οι μ@λ@κες οι οδηγοι να προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη μονοι μας .......![]()
Σας ειδα μπατσοι της ΔΙΑΣ Κυριακατικα στο κεντρο της πολης να πινετε το καφεδακι σας και να αδιαφορειτε για τον κακο χαμο που εγινε απο τα διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα και εμεις οι μ@λ@κες οι οδηγοι να προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη μονοι μας .......![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε είδα παλίκαρε σήμερα το πρωί κατεβαίνοντας τη Λ. Μεσογείων με το Tuono Factory και πραγματικά το λιμπίστηκα.
Αλλά και εσύ εξοπλισμένος και μετρημένος![]()
σε ειδα κατα τις 4.20 το μεσημερι εσενα με το v-max.ακρανοτος,με γυαλι μασκα μαυρο να ειμαι σταματημενος επι της πειραιως με κατευθυνση προς αθηνα στο φαναρι με τη χαμοστερνας,να ερχεσαι με ολα και αφοτου περασες μπροστα απο ολους μας (εμενα με περασες απο αριστερα μου) να βγαινεις σχεδον στη μεση της διαβασης,να στριβεις 180 μοιρες και να περνας ξανα απο αριστερα μου, αντιθετα,: γιατι ηθελες να στριψεις στο στενο του φαζ τελικα!!!εκοψες και οσους ερχοτανε κανονικα και μπηκες εκει που ηθελες κυριος!!!:eleison
καπακι περασα απο ψυχιατρικη κλινικη οπου βεβαιωθηκε μετα απο ψυχομετρικα τεστ οτι και δεν το ειδα στον υπνο μου,και χαιρω ακρας υγειας.σειρα σου να πας απο κει!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σε είδα ηλίθιε με το hilux στον κόμβο,να περιμένεις ευλαβικά να περάσουν τα κουτιά και μόλις ερχόμουν,επιχείρησες να βγείς...η μούντζα όλη δικιά σου....,γρόθε...
etheathis platia koridalou ...odigouses kratontas ....ENA KALAMAKI XIRINO kai o sinodigosou pitogiro ....pragmatika se thavmasa to mono pou sou elipe einai enas kafes anamesa sta podia kai me to alo xeri na kratas kinito ....zoa mathete oti otan odigame ODIGAME den kanoume tpt allo .-
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Σε ειδα Tuono που περασες σαν αστραπη απο μπροστα μου και ενα χαμογελο εμφανιστηκε στο πρωσοπο μου....τι φτιαχνουν οι Ιταλοι ρε φιλε...![]()
Ταχύτητα για ζωή
Σας είδα πρίν λίγο με τα ΒΜW περνάγατε απο τη Λιβαδειά... Καλό δρόμο μάγκες!!![]()
Reggae will save us...
Σε είδα μωρή μαλ@κώ σήμερα στην Αλεξάνδρας με το 50αρι σκούτερ ακράνωτη, με την ακράνωτη φίλη σου πίσω και το ακράνωτο παιδί σου μπροστά όρθιο να κοιτάει έντρομο τον δρόμο, τρικάβαλο ρε μπετότουβλο
,να προσπαθείς να προσπεράσεις ένα τρόλεϊ από αριστερά ενώ σε προσπερνούσε μια κλούβα των ΜΑΤ
!!!!!!!!! έχε χάρη που βιαζόμουν λόγω δουλειας......
Σας είδα και σας ζευγάρι βουβάλίων πάνω στο παπι εσείς ακράνωτοι και το παιδακι στη μέση ακράνωτο ίσα που φαινόταν λες και ήταν το μπιφτέκι ανάμεσα σε αφράτα ψωμάκια χαμπουργκερ!!!!!!![]()
Για να μη παρεξηγηθω δεν έχω κανα πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά ετσι και αλλιώς έχω και εγω....![]()
Σε είδα κουφάλα Opisthogonia να περνάς από την δουλειά με το χρέπι σου σε φάση προσγείωσης και εξόδου από τον Κηφισσό και να με αναστατώνεις με τα μπάμ μπούμ της εξάτμισής.
Θέλω και γώωωωω!!!!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σε είδα αρ...δι με το fiesta σου από Φειδιπίδου προς Αλεξάνδρας (διαστ με Κηφισίας-Βασ. Σοφίας) να κόβεις από την ΤΕΡΜΑ δεξιά λωρίδα (από τις 6-7 που έχει εκεί) ΑΡΙΣΤΕΡΑ για Βασ. Σοφίας και μάλιστα με φόρα για να προλάβεις πριν ξεκινήσουμε οι υπόλοιποι. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να σε δει το παλικάρι με το σκούτερ και έπεσε πάνω σου! Ευτυχώς τον ρώτησα και ήταν οκ, λίγο τον αγκώνα κρατούσε, ελπίζω εκδορές.
Χόρτασες καντήλι από όλους τους παρόντες όμως, δεν έχεις παράπονο!![]()
Music is my soul...
Σας είδα εξατμισόνια μου μετά από πολλές δοκιμές, βάλε-βγάλε πετροβάμβακα, να αποκτάτε ένα μπάσο επιβλητικό ήχο χωρίς όμως να ενοχλείτε τα αυτιά μου ούτε του κοσμάκη.
Τώρα πλέον το ΧΤάκι αναπνέει και πάει καλύτερα.![]()
ΔΕΝ σε είδα παλιοκ@ρι0λα που κάθησες στο πόδι μου, σε ένιωσα όμως να μου τραβάς μια τσιμπιά μέσα από το τζίν στο μπούτι ΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!
Ρε τι πόνος....
Χυμαδόρη, με φάγανε τα κορίτσια σου![]()
Σε ειδα φιλε με το τσοπερακι σου με το τιμονι στα υψη πολυ cool....σε ειδα και εσενα εξυπνακια ποδηλατη να κατεβαινεις ολοκληρη κατηφορα χωρις τιμονι....ηθελα να ηξερα τι θα εκανες αμα σου εβγαινε κουτι...
Ταχύτητα για ζωή
Ειδα γνωστο διαιτητη ( που τον ξυλωσαν για κατι κακες διαιτησιες κατα ολυμπιακου η κατι τετοιο ) που μενει απεναντι μου, να φωναζει περιχαρος τα 2 αγγελουδια του και να τα φορτωνει στην τιτανοβεσπα.
Γνωστη η ιστορια,αλλα αμα δεν εχετε μυαλο απο μονοι σας μεγαλοι ανθρωποι,δε θα ακουσετε καποιον νεωτερο σιγουρα.
Περαστικα.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.