Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: Αποκέντρωση ρεεεεεεεεε!! :)

ThE ArT oF DowNLoAdinG Το avatar του/της crazykiller

Αποκέντρωση ρεεεεεεεεε!! :)

Xixiixixixxii!!!

Πλάκα έχει. Ζούσα(!?!?) 26 χρόνια στην Αθήνα, μέσα σε αυτή τη βαβούρα.

Όποτε ακούω νέα για την Αθήνα, κάθομαι και χαζεύω (δεν έχω tv στο σπίτι μου).

Πω πω, τους κακομοίρηδες, λέω. Πώς αντέχουν;;;

Εδώ και 2 χρόνια σχεδόν, τα παράτησα όλα πίσω μου και ήρθα Λευκάδα (με βόλευε και το επάγγελμα). Από τότε νιώθω ότι ΖΩ!
    Δεν μπορείται να φανταστείτε ΠΟΣΟ μεγάλη διαφορά έχει να ζεις κάπου έξω. ΠΟΣΗ ψυχική ηρεμία αποκτάς με το να αποκόψεις τον θόρυβο-την κίνηση από την ζωή σου. Φανταστείτε πόσο ανεβαίνει το επίπεδο ζωής αν προσθέσεις στη ζωή σου τα αγαθά που δεν υπα΄ρχουν στην Αθήνα. (Φύση, βόλτες, θάλασσα για τους περισσότερους).

Όσο ήμουνα κάτω, είχα ένα σωρό επιλογές για τον ελεύθερο χρόνο μου, αλλά λόγω του αποπνικτικού περιβάλλοντος της Αθήνας δεν έκανα τπτα!
    Εδώ που είμαι τώρα, δεν προλάβαίνω να ασχοληθώ με όλα αυτά που μου αρέσουν (και δεν έχω τα λεφτά!!!! )

Τώρα όποτε κατεβαίνω (παραμένει home sweet home και θα παραμείνει για πάντα), έρχομαι για 2-3 μέρες, εκδρομούλα. Και πολύ είναι. Τα ψώνια και πίσω (εντάξει και το φαϊ της μαμάς!).

Για όσους δεν μπορούν πραγματικά να φύγουν από Αθήνα, κουράγιο (((
    για τους υπόλοιπους περαστικα!!!
    LeT ThE GooD TiMeS RoLL

ζηλευω

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    φίλε μου, καλά έκανες
    για μένα, έρχονται σίγουρα μέρες καλές...
    και τις περιμένω
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Έχεις δίκιο φιλαράκο. Τη καλύτερη δουλειά έκανες. Το μεγάλο πρόβλημα όσων έχουν την ίδια σκέψη με εσένα είναι ότι δεν υπάρχουν μόνιμες και πλήρους απασχόλησης εργασίες (μη εποχιακές).

Αν εσύ κατάφερες και βρήκες μία μη εποχιακή, είσαι άρχοντας. Χρειάζεται όμως να ψάχνεσαι και για άλλες πηγές εσόδων ή να γλυτώνεις κάποια χρήματα από αυτά που ξόδευες εις τας Αθήνας. Εννοώ δηλαδή ότι δεν είναι άσχημο στον ελεύθερο σου χρόνο να φτιάξεις ένα κηπάκο στο σπίτι σου και να μαζεύεις τα δικά σου λεμόνια, τα δικά σου κηπευτικά κτλ κτλ. Σε πληροφορώ ότι δεν είναι πολύ δύσκολο.

Το δύσκολο είναι εαν αποφασίσεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με τα αγροκτηνοτροφικά καθώς δεν είναι εύκολο για εμάς που είμαστε παιδιά της πόλης (τρομάρα μας).

θελω να φυγωωωω!!
    να φυτευω αγγουρακια και πατατες!!!:smilea:
    ζητειται εξοχικο,κοντα στη θαλασσα,με μεγαλο κηπο,
    σε τιμη ευκαιριας 150 ευρω και κατω

σιγα σιγα να δεις που ολο και πιο πολυ θα φευγουν μακρια απ'την αθηνα.δεν αντεχετε πια...

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Έχω φύγει από την Αθήνα περίπου πριν 2 χρόνια. Δεν έχω συνηθίσει την επαρχεία και δεν ξέρω αν θα το καταφέρω ποτέ μου. Βλέπω την Αθήνα και δακρύζω. Είμαι ερωτευμένος μαζί της. Όχι γιατί μου αρέσει η Αθήνα ως πόλη, αλλά επειδή εκεί έχω τους καλύτερους μου φίλους. Οι καταστάσεις και οι περιστάσεις που έζησα εκεί μου είναι αξέχαστες. Ωραία, τώρα ζω σε μονοκατοικία με τον κήπο μου και τις ανέσεις μου. Έχω και τα ζαρζαβατικά μου και ασχολούμαι μαζί τους. Η ζωή όμως δεν είναι μόνο αυτά. Η ζωή είναι να την ζεις με άλλους ανθρώπους που έχετε κοινό τρόπο σκέψεις και κοινά ενδιαφέροντα. Όχι να είμαστε όμοιοι αλλά να υπάρχει θέληση. Η ζωή είναι να γερνάς με της καταστάσεις και όχι να σε γερνάνε οι καταστάσεις. Δεν μου αρέσει η επαρχία γιατί δεν έχω τους φίλους μου. Θα ήταν το τέλειο βέβαια να έχω τους φίλους μου στην επαρχία αλλά δεν τους πείθω.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Καλημερα παιδια,

την ιδια κινηση εχω κανει κ εγω εδω κ 2 χρονια.
    Μονο που η ζωη εμενα με εφερε Κυπρο. Καλη ζωη, ανετη ΗΡΕΜΗ, με καλους ανθρωπους γυρω μου καινουργιους φιλους και ολα οσα φανταζομαουν κ ηθελα να πιστευω οτι υπαρχουν ακομα.

ζουσα 34 χρονια στην Αθηνα κ μαλιστα στο κεντρο -Κολωνο για οσους ξερουν. Παντα ελεγα θα την κανω αλλα ποτε ο φοβος για την κινηση κ ποτε οι αναγκες δεν με αφηναν. Τελικα ημουν τυχερος κ ειχα μια προσκληση για δουλεια κ το πηρα αποφαση....
    Ζορι στην αρχη αλλα τελικα δεν το εχω μετανοιωσει. Βεβαια ανεβαινω στα πατρια εδαφη καθε 3-4 μηνες αλλα ειναι πια στο επιπεδο εκδρομης κ συναντησης με φιλους που μου εχουν λειψει κ φυσικα για να δω τους δικους μου.

Μια συμβουλη ή προτροπη η οπως θελετε... Προσπαθηστε να την κανετε. Ειδικα για οσους δεν εχουν οικογενειακες υποχρεωσεις αξιζει τον κοπο η προσπαθεια. Προσωπικα προτιμησα να το δοκιμασω κ να μετανιωσω, παρα να σκεφτομαι πως θα ηταν αν το ειχα κανει.
    Οσον αφορα την δικαιολογια "Μα εχει τοσα πραγματα να κανω εδω που ειμαι κ δεν τα εχει στην επαρχια κτλ..." ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι δεν τα κανουν. Ουτε εγω τα εκανα, ουτε εγω πηγαινα σε τοσα μερη ουτε σε τοσες διασκεδασεις. Για ψυχολογικους λογους μονο ειναι καλα να ξερεις οτι υπαρχουν.

Αν σε καποια στιγμη βρω την ορεξη κ μερικα προθυμα αυτια, μπορω να σας γραψω ταξιδιωτικες εμπειριες απο το νησι. Μακαρι να μπορουσα να ερθω Δελεαρ η σε καποια αλλη βολτανα τα πουμε απο κοντα, οποτε αυτο που εχετε να κανετε ειναι να περνατε καλα 2 φορες. μια για εσας κ μια για ολους εμας που δεν μπορουμε να τα ζησουμε απο κοντα κ ζηλευουμε. Σε πρωτη ευκαιρια θα σας εχω κ δικο μου υλικο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
    - Η Ελλαδα ειναι μια απο τις καλυτερες κ ομορφοτερες χωρες στον κοσμο κ πια εχω αποδειξεις
    - Η Ελλαδα ειναι μια απο τις πιο ανοργανωτες χωρες στον κοσμος κ πια εχω αποδειξεις
    - Οι Ελληνες οδηγοι ειναι απο τους καλυτερους στον κοσμο [αποδειξεις υπαρχουν]
    - Η νοοτροπια των Ελληνων οδηγων ειναι απο τις χειροτερες στον κοσμο [εδω να δειτε αποδειξεις]

- Εδω κ μερικους μηνες κατεβηκε κ η κουκλιτσα μου για μονιμη εγκατασταση διπλα μου. Τελικα ειμαι τυχερος ανθρωπος

Εγώ πάλι παίδες δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω στην επαρχία (έχω δει πως είναι...)

Δεν μπορώ να διανοηθώ να μην ζω στην Αθήνα, εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η πόλη, ειδικά το κέντρο της, μπορώ να γυρνάω με τις ώρες.

Η μοναδική άλλη πόλη που με κέντρισε εξίσου και θα ζούσα άνετα ήταν το Αμστερνταμ.

Πάντως αν ήταν να φύγω, θα προτιμούσα μικρή πόλη ή χωριό. Να φύγω από την Αθήνα, να πάω σε ένα κακέκτυπό της (όπως έχουν γίνει οι πιο πολλές ελληνικές πόλεις), τι να το κάνω...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    na re pedia giati den antigrafete to paradigma tou filou na pate oloi sta xoria sas sta nisia sas na isixasoume ke emis i a8ineoi na anapnefsoume ligo pou ir8ate oloi edo ke to kaname mirmigkofolia to nomo mas

pate oloi sta xoria sas ante palikaria mou ante me to kalo..
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Γιατι να παμε στα χωρια μας αφου μπορουμε να φερουμε τα χωρια μας εδω.

Τι τα θελετε τα πραγματα εχουν αντιστραφει.Εγω στελνω στο χωριο,καλαθια με καλουδια απο την πολη,μιας κι εκει ειναι ολα μολυσμενα απο τα φυτοφαρμακα,μονο στην αθηνα μπορεις πια να βρεις αγνα προιοντα,ασε την αστηφιλια και το κυκλοφοριακο που μαστιζει τα χωρια και τα νησια.

Επισης προτεινω αν θελετε αντι να βρισκομαστε στο Δελεαρ να πηγαινουμε ολοι μαζι στον λυκαβηττο για χορτα,εχει καατι σπαραγγια μουρλια.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Επισης προτεινω αν θελετε αντι να βρισκομαστε στο Δελεαρ να πηγαινουμε ολοι μαζι στον λυκαβηττο για χορτα,εχει καατι σπαραγγια μουρλια.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να παίρνουμε τις μηχανές να πηγαίνουμε για χόρτα!!!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να παίρνουμε τις μηχανές να πηγαίνουμε για χόρτα!!!

Με τα super duper Honda χλοοκοπτικά μας!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Έχεις δίκιο φιλαράκο. Τη καλύτερη δουλειά έκανες. Το μεγάλο πρόβλημα όσων έχουν την ίδια σκέψη με εσένα είναι ότι δεν υπάρχουν μόνιμες και πλήρους απασχόλησης εργασίες (μη εποχιακές).

Αν εσύ κατάφερες και βρήκες μία μη εποχιακή, είσαι άρχοντας. Χρειάζεται όμως να ψάχνεσαι και για άλλες πηγές εσόδων ή να γλυτώνεις κάποια χρήματα από αυτά που ξόδευες εις τας Αθήνας.
    Μόνιμος είμαι. Λιμενόμπατσος
    Το θέμα δουλειάς ήταν το πιο εύκολο για μένα.
    LeT ThE GooD TiMeS RoLL

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    φίλε μου, καλά έκανες
    για μένα, έρχονται σίγουρα μέρες καλές...
    και τις περιμένω

Εεεε, καλές μέρες ήταν και τότε. Είχα τους φίλους μου, αν και τότε δεν καταλάβαινα πλήρως τι σημαίνει αυτό.
    Νοσταλγώ την Αθήνα, το Αιγάλεω City που έλεγε και ο Ζαμπέτας....
    Όπως και να το κάνω θα παραμείνει πάντα το Home Sweet Home,
    εκεί έχω τα παιδικά μου χρόνια, τις αναμνήσεις μου.
    Αλλά... έρχεται κάποια στιγμή που λες ΑΡΚΕΤΑ.

Ίσως και τώρα να περνάς καλές μέρες. Μπορεί να μην έχεις την παράμετρο "ποιότητα ζωής", αλλά έχεις άλλα καλά που θα σου λείψουνε κάποια στιγμή.
    LeT ThE GooD TiMeS RoLL

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Καλημερα παιδια,

την ιδια κινηση εχω κανει κ εγω εδω κ 2 χρονια.
    Μονο που η ζωη εμενα με εφερε Κυπρο. Καλη ζωη, ανετη ΗΡΕΜΗ, με καλους ανθρωπους γυρω μου καινουργιους φιλους και ολα οσα φανταζομαουν κ ηθελα να πιστευω οτι υπαρχουν ακομα.

Κύπρο που;;;; Ήμουνα φαντάρος εκεί πριν 6 χρόνια...
    Αααχχ, ωραίο το Κουμπαρονήσι!!! (Έτσι το λέγαμε τότε)
    LeT ThE GooD TiMeS RoLL

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2008, 11:03
  2. ποσο αερα .....ρεεεεεεεεε!!!!!!
    από jinks στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 17:15
  3. Σαββατο Ρεεεεεεεεε
    από LanosXR125 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17