Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
σε ειδα πριν λιγο (κατα τις 8:30) στην Παπαγου, με το εντουρακι σου (δεν ειδα μοντελο-XR,TTR...κατι τετοιο) μαυρο-πορτοκαλι μπουφαν, μαυρο κρανος, μακρυ μαλλακι και στην top case αυτοκολλητακι moto.gr
Ποίος?![]()
Επίσης σε είδα με το παρακάτω, σε αριστη κατάσταση, με βρετανικές πινακίδες στην Κηφισίας την Τετάρτη να είσαι μπροστά μου, να μου κλείνεις το δρόμο, να με ακούς και να με βλέπεις κι αντί να κάνεις στην άκρη, ανοιγες το γκάζι λες κι είχες ελπίδα.
Οι ελιγμοί σου είναι τραγικοί κι επικίνδυνοι.. Πρόσεχε.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σας είδα ΔΙΕΣ () να με κοιτάτε σαν χάνοι...
Τι σας έκανε εντύπωση, το παπί ή το RX7GP
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Με είδα πεζός να πάω να διασχίσω την Μάρνη και πριν φτάσω στη νησίδα άναψε πράσινο για τα οχήματα.
Σε είδα συνάδελφε με transalp να σταματάς και να περιμένεις να περάσω. χαιρέτησα και έφυγα. ευχαριστώ![]()
αααα πάνε μέρες....Δευτέρα? Τρίτη? απλά σήμερα μου έσκασε σαν ανάμνηση.
γκρι Transalp 700 αν θυμάμαι καλά
Σάς είδα εχθές Vstromαδες στην Ευθεία της Τριπόλεως στο γυρισμό από βόλτα!Ζηλέψαμε ρεμάλια με την γυναίκα μου αλλά είχαμε πάει σκ με το Atos λόγω προμηθειών από το χωριό και του κτήνους στο πίσω κάθισμα.![]()
Σας χαιρέτησα κιόλας όταν σας πέρναγαμε.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σε είδα με ΜΖ ΕΤΖ 251 μπλε, φορτωμένο, να με χαιρετάς στο ύψος της Θερμής στη Λέσβο, ανεβαίνοντας προς Μανταμάδο...
Εγώ κατέβαινα με το Anhelo μου και χαζεύοντας, δεν πρόλαβα να αντοποδώσω εγκαίρως...
Δεν έχω δει άλλους ΜεΖέδες σε κυκλοφορία στη Μυτιλήνη, ξέρει κανείς τίποτα;
![]()
...το νου σου!!
χαχαχαχα λογικα σταματημενοι ηταν οι V-Stromαδες
Σε ειδα γιαγιουλα να μου πλενεις την μηχανη και εμεινα μαλακας!
ειναι μια γιαγια απο την απεναντι πολυκατοικια και ειχε κατεβει χτες την κυριακη και επλενε το πεζοδρομιο. και ειχε ακουμπησει την σκουπα της πανω στην μηναχη.οταν τελειωσε με το πεζοδρομιο αρχισε να ριχνει νερο πανω στην μηχανη! και με το χερι της επλυνε σελα πισω σελακι τεποζιτο κλπ..την κοιταζα και δεν το πιστευα!περασαν κανα 2-3 μηχανοβιοι απο κει και την κοιταγαν τοσο επιμονα και απορουσαν!
χαχαχα να σαι καλα γιαγια, λιγο νερο το χρειαζοταν η καλη μου.
σε ειδα να εχεις τρακαρει με τον σκυλο και πολλα φιλαρακια σου να ειναι διπλα σου στην έξοδο του Βόλου. Τοσα νιατα μαζεμενα ελπιζω να σε βοήθησαν και να εισαι καλά.
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
σε είδα ηλίθιε-α με το atos να ξεκινάς χωρίς να κοιτάς,ευτυχώς το άνοιξα και πρόλαβα τα χειροτερα...
Όντως δίκιο έχεις!
Έν κινήσει ήτο τα παλικάρια αλλά ήταν πάρα πολλοί και πήγαιναν αρκετά αργά και δεξιά.
Επίσης σε είδα βλαμμένη συνοδηγός να πετάς το τσιγάρο σου ενώ ήμουν πίσω στο μπουρδέλο που οδήγαγε ο άντρας-γκομενός-γαμι@ς σου.Όταν ήρθα δίπλα σου και έφαγες την μούτζα με κοίταγες με απορία και ο γαμι@ς σου φούσκωσε σαν κοκκόρι.Στήν έξοδο του Κηφισσού για Καβάλας με ρώτησε ο γαμι@ς με τσαμπουκά και όταν του είπα γιατί έφαγε τα βρισίδια εκείνη μετά.![]()
Keep spamming!!!:a13: