Σελίδα 104 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 4549499100101102103104105106107108109114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.546 έως 1.560 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα

Συνημμένο 256132

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    εγω θα ελαγα να ψιφισουμε αυτον που θα μας κανει το μικροτερο κακο.
    βαλτε μια ζηγαρια και ζηγησται τα καλα και τα κακα του καθε ενος. και οποιος εχει λιγοτερα κακα απο καλα αυτον ψηφιστε.
    η δικια μου ζηγαρια στην νδ και το πασοκ δεν μπορεσε να βρει τιποτε καλο να ζηγηση μονο κακο βρικε οποτε αποκλιωνται.

+10000000000000 στον Γιαγιά Αρκούδα.....

ΥΓ . Τι θα λέγατε να γράφει κάποιος τι προτείνει να ψηφίσει ο κόσμος ο αναποφάσιστος ? εμένα πχ κατεβαίνει πολυ καλός μου φίλος, παιδικός, μηχανοβιος (έχει ΒΜW βέβαια αλλα τέλος πάντων!!), με μικρό κόμμα , κι θα ήθελα να τον στηρίξουμε ....μπρω να σας στείλω και λινκ να διαβάσετε τις απόψεις του και όσοι επιθυμείτε, .....ψηφίστε τον.........

Δεν θα επιχειρηματολογουμε απο κάτω ούτε θα σχολιάζουμε οι υπόλοιποι ...θα γράφω πχ.:

Εγω προτείνω των Υanni24, κατεβαίνει με τους ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, και οι απόψεις του εδω............

Αν το επιτρέπουν οι mod, είναι μια καλη ιδέα.......

Προτείνουμε ανθρώπους.....δεν σχολιάζουμε, δεν ειρωνευομαστε και δεν χλευαζουμε κανένα.......τι λέτε ?

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αυτο που θα πω εγω ειναι ο καθενας απο εμας ας κοιταξει γυρω του και ας αναλογιστει,αν πραγματικα του αρεσει αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια στην ζωη του.Αυτος ο εξευτελισμος της αξιοπρεπειας μας,οι στρατιες των αστεγων,την εξαθλιωση των μεταναστων που καποιοι τους εκμεταλευτηκαν και συνεχιζουν να τους εκμεταλευονται ακομη και για την αλιευση ψηφων(βλεπε επιχειριση σκουπα).
    Ποιοι κυβερνησαν και ποιοι βοηθουσαν στην συγκυβερνηση ολα αυτα τα χρονια.Ποιοι ανεχονται και συντηρουν αυτη την κατασταση?
    Ποιοι σου πουλανε "πατριδα"?
    Ποιοι ειναι τα εγγονια των γερμανοτσολιαδων που πολεμησε ο παππους σου και ο παππους μου?
    Αν λοιπον βγαλεις ολους αυτους εξω απο την εξισωση τοτε ψηφιστε αυτο που μενει.
    Θα πουν καποιοι "τι λες ρε μεγαλε φιλοσοφε τωρα ...κτλπ".Προσωπικα δεν αντεχω να βλεπω τα παππουδια να μην μπορουν να με αντικρισουν απο ντροπη στα ματια οταν ερχονται στο μαγαζι μου με μια χουφτα μπακιροκερματα και να με ρωτανε τι μπορουν να αγορασουν.Τους αξιζαν καλυτερα γεραματα, μας αξιζει καλητερη ζωη και ενα ποιο ευοιωνο μελλον για τα παιδια μου.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    [...]Αν το επιτρέπουν οι mod, είναι μια καλη ιδέα.......
    Προτείνουμε ανθρώπους.....δεν σχολιάζουμε, δεν ειρωνευομαστε και δεν χλευαζουμε κανένα.......τι λέτε ?
    Yπάρχουν sites gγια αυτό. Εδω δε χρειάζεται (γνωμη μου)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    [QUOTE=teogtp;2181552]Αυτο που θα πω εγω ειναι ο καθενας απο εμας ας κοιταξει γυρω του και ας αναλογιστει,αν πραγματικα του αρεσει αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια στην ζωη του.Αυτος ο εξευτελισμος της αξιοπρεπειας μας,οι στρατιες των αστεγων,την εξαθλιωση των μεταναστων που καποιοι τους εκμεταλευτηκαν και συνεχιζουν να τους εκμεταλευονται ακομη και για την αλιευση ψηφων(βλεπε επιχειριση σκουπα).
    Ποιοι κυβερνησαν και ποιοι βοηθουσαν στην συγκυβερνηση ολα αυτα τα χρονια.Ποιοι ανεχονται και συντηρουν αυτη την κατασταση?
    Ποιοι σου πουλανε "πατριδα"?
    Ποιοι ειναι τα εγγονια των γερμανοτσολιαδων που πολεμησε ο παππους σου και ο παππους μου?
    Αν λοιπον βγαλεις ολους αυτους εξω απο την εξισωση τοτε ψηφιστε αυτο που μενει.
    Θα πουν καποιοι "τι λες ρε μεγαλε φιλοσοφε τωρα ...κτλπ".Προσωπικα δεν αντεχω να βλεπω τα παππουδια να μην μπορουν να με αντικρισουν απο ντροπη στα ματια οταν ερχονται στο μαγαζι μου με μια χουφτα μπακιροκερματα και να με ρωτανε τι μπορουν να αγορασουν.Τους αξιζαν καλυτερα γεραματα, μας αξιζει καλητερη ζωη και ενα ποιο ευοιωνο μελλον για τα παιδια μου.[/QUOTE]
    ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Yπάρχουν sites gγια αυτό. Εδω δε χρειάζεται (γνωμη μου)
    (το cmd+space δεν πιάνει πάλι; )

Θα έλεγα ότι είναι μια στιγμή που σε ΟΛΑ τα sites θα έπρεπε να συζητιέται.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    εγω θα ελαγα να ψιφισουμε αυτον που θα μας κανει το μικροτερο κακο.
    βαλτε μια ζηγαρια και ζηγησται τα καλα και τα κακα του καθε ενος. και οποιος εχει λιγοτερα κακα απο καλα αυτον ψηφιστε.
    η δικια μου ζηγαρια στην νδ και το πασοκ δεν μπορεσε να βρει τιποτε καλο να ζηγηση μονο κακο βρικε οποτε αποκλιωνται.
    Επίσης ένα site που μπορεί να σε βοηθήσει (έστω για μια γενική ιδέα) είναι το http://www.helpmevote.gr

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αυτή ήταν η απάντηση... για το μεταναστευτικό...
    Kαι για το αγροτικό.
    Και για το εκπαιδευτικό.
    Και για το δημογραφικό.
    Για όλα γενικώς...
    Dura lex, sed lex.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    επειδη ειπωθηκε παραπανω οτι :αν δεν εισαι σιγουρος για κατι που θα ψηφισεις,μην ψηφισεις καθολου...στις προηγουμενες εκλογες ειχαμε 60% αποχη..τα ειδαμε τα αποτελεσματα...τουλαχιστον εδω στην πατρα ο δημαρχος ειναι αφαντος.εγω προσωπικα θα ψηφισω μικρο κομμα(μικρο ψηφιζα παντα αλλα τωρα θα πεσω ακομα περισσοτερο) και αν τυχον δεν σαρεσει κανεις,ριξτο ακυρο,αλλα κανε τον κοπο και περνα μια βολτα απτο σχολειο...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Kαι για το αγροτικό.
    Και για το εκπαιδευτικό.
    Και για το δημογραφικό.
    Για όλα γενικώς...
    Αφού η άποψή τους είναι σταθερή όμως, δε μπορείς παρά να το αναγνωρίσεις αυτό.
    Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλάκα πλάκα.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    (το cmd+space δεν πιάνει πάλι; )

Θα έλεγα ότι είναι μια στιγμή που σε ΟΛΑ τα sites θα έπρεπε να συζητιέται.
    Εγώ πάλι νομίζω ότι το site g του Cpt. έχει άμεση σχέση με την επιβεβαίωση του σημείου G των γυναικών και ουδεμία σχέση έχει με το θέμα μας...

http://www.tovima.gr/science/medicin...le/?aid=454723

Dura lex, sed lex.

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Δεν ψήφιζα όλα αυτά τα χρόνια και πλέον θεωρώ ότι έκανα μεγάλη μ@λ@κία. Πρέπει να ψηφίζουμε γιατί είδαμε τα αποτελέσματα της αποχής. Ούτε σε αυτές τις εκλογές με συγκινεί κάποιος ιδιαίτερα - σίγουρα όμως κάποιοι μου προκαλούν τεράστια ΑΗΔΙΑ. Απλώς αυτό που θα ψηφίσω είναι προϊόν της δι' ατόπου επαγωγής. Δηλ. απέκλεισα τον Α, απέκλεισα τον Β, το Γ κτλ και κατέληξα σε αυτό που λέω ότι θα ψηφίσω. Το σίγουρο είναι ότι ειδικά το κόμμα που θα ψηφίσω θα το παρακολουθώ αν τιμήσει τις υποσχέσεις του και το πρόγραμμά του.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tamar Προβολή μηνύματος
    Το σίγουρο είναι ότι ειδικά το κόμμα που θα ψηφίσω θα το παρακολουθώ αν τιμήσει τις υποσχέσεις του και το πρόγραμμά του.
    αρα θα ψηφισεις ν.δ.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Αφού η άποψή τους είναι σταθερή όμως, δε μπορείς παρά να το αναγνωρίσεις αυτό.
    Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλάκα πλάκα.
    Κι οταν κλεισει τα 6 ο μικρός, εγγραφη και συνδρομη :a39:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	250px-Komsomolskaya_Pravda.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	30,0 KB 
ID:	256383
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Χωρίς να θέλω να θίξω ή να επηρρεάσω πρόσωπα και καταστάσεις, τις προάλες παρακολούθησα μια πολιτική εκπομπή με καλεσμένους απ΄ολο το πολιτικό φάσμα. Ο "δημοσιογράφος" "συντόνιζε" τη συζήτηση και οι εκπρόσωποι των κομμάτων "απαντούσαν"... πιστεύω αντιλαμβάνεστε γιατί μερικές λέξεις είναι εντος εισαγωγικών. Μέχρι που φθάνει η ώρα να μιλήσει ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ... η συζήτηση είχε πιάσει το θέμα του μεταναστευτικού και ο "δημοσιογράφος" του απήυθηνε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα: Ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό, συμφωνείτε με τους χώρους συγκέντρωσης του κου Χρυσοχοίδη; Απάντηση εκπροσώπου του ΚΚΕ: Όχι... Ο λαός θα πρέπει να προσέλθει στις κάλπες στηρίζοντας το ΚΚΕ, συντάσσοντας τις δυνάμεις του ενάντια στην πλουτοκρατία. Η ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει τιμωρία του δικομματισμού και απαλλαγή της εργατικής τάξης απ όσους την απομυζούν. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει λαϊκή κυριαρχία, αστήριξη των εργαζομένων και των αγροτών.

Αυτή ήταν η απάντηση... για το μεταναστευτικό...
    Με το συμπάθιο..

Η απάντηση ήταν σαφής. Όχι. Δε συμφωνεί με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
    Τα υπόλοιπα είναι απολύτως σχετικά με το ζήτημα.

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων τελευταία αντανακλούν το γενικότερο ηθικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο της ελληνικής κοινωνία: υπό του μηδενός. Έχουν δεδομένα στην ερώτηση που προέρχονται από την μέση πανηλίθια κοινωνική άποψη και ο ερωτώμενος καλείται να κάνει το εξής: να δώσει απάντηση εντός του "υπάρχοντος συστήματος", εντός των ορίων αυτής της αντίληψης, εντός ενός πλαισίου αδιανόητου για το σκεπτικό του. Και καταλήγει να λέει μπαρούφες και μισόλογα. Γιατί απλά αναγνωρίζει το πλαίσιο, αλλά νομίζει ότι δίνει απάντηση εκτός πλαισίου...

Αυτές οι συνεντεύξεις είναι η αποθέωση της υποκρισίας. Οι μεν δημοσιογράφοι είναι και καλά η φωνή της "δημοκρατίας", του "μέσου πολίτη" και οι ερωτώμενοι είναι οι επίδοξοι σωτήρες, πολύ μούφα δουλειά λέμε.. Ούτε σε επιθεώρηση τέτοια κατάντια

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF