+10000000000000 στον Γιαγιά Αρκούδα.....
ΥΓ . Τι θα λέγατε να γράφει κάποιος τι προτείνει να ψηφίσει ο κόσμος ο αναποφάσιστος ? εμένα πχ κατεβαίνει πολυ καλός μου φίλος, παιδικός, μηχανοβιος (έχει ΒΜW βέβαια αλλα τέλος πάντων!!), με μικρό κόμμα , κι θα ήθελα να τον στηρίξουμε ....μπρω να σας στείλω και λινκ να διαβάσετε τις απόψεις του και όσοι επιθυμείτε, .....ψηφίστε τον.........
Δεν θα επιχειρηματολογουμε απο κάτω ούτε θα σχολιάζουμε οι υπόλοιποι ...θα γράφω πχ.:
Εγω προτείνω των Υanni24, κατεβαίνει με τους ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, και οι απόψεις του εδω............
Αν το επιτρέπουν οι mod, είναι μια καλη ιδέα.......
Προτείνουμε ανθρώπους.....δεν σχολιάζουμε, δεν ειρωνευομαστε και δεν χλευαζουμε κανένα.......τι λέτε ?
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Αυτο που θα πω εγω ειναι ο καθενας απο εμας ας κοιταξει γυρω του και ας αναλογιστει,αν πραγματικα του αρεσει αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια στην ζωη του.Αυτος ο εξευτελισμος της αξιοπρεπειας μας,οι στρατιες των αστεγων,την εξαθλιωση των μεταναστων που καποιοι τους εκμεταλευτηκαν και συνεχιζουν να τους εκμεταλευονται ακομη και για την αλιευση ψηφων(βλεπε επιχειριση σκουπα).
Ποιοι κυβερνησαν και ποιοι βοηθουσαν στην συγκυβερνηση ολα αυτα τα χρονια.Ποιοι ανεχονται και συντηρουν αυτη την κατασταση?
Ποιοι σου πουλανε "πατριδα"?
Ποιοι ειναι τα εγγονια των γερμανοτσολιαδων που πολεμησε ο παππους σου και ο παππους μου?
Αν λοιπον βγαλεις ολους αυτους εξω απο την εξισωση τοτε ψηφιστε αυτο που μενει.
Θα πουν καποιοι "τι λες ρε μεγαλε φιλοσοφε τωρα ...κτλπ".Προσωπικα δεν αντεχω να βλεπω τα παππουδια να μην μπορουν να με αντικρισουν απο ντροπη στα ματια οταν ερχονται στο μαγαζι μου με μια χουφτα μπακιροκερματα και να με ρωτανε τι μπορουν να αγορασουν.Τους αξιζαν καλυτερα γεραματα, μας αξιζει καλητερη ζωη και ενα ποιο ευοιωνο μελλον για τα παιδια μου.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
[QUOTE=teogtp;2181552]Αυτο που θα πω εγω ειναι ο καθενας απο εμας ας κοιταξει γυρω του και ας αναλογιστει,αν πραγματικα του αρεσει αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια στην ζωη του.Αυτος ο εξευτελισμος της αξιοπρεπειας μας,οι στρατιες των αστεγων,την εξαθλιωση των μεταναστων που καποιοι τους εκμεταλευτηκαν και συνεχιζουν να τους εκμεταλευονται ακομη και για την αλιευση ψηφων(βλεπε επιχειριση σκουπα).
Ποιοι κυβερνησαν και ποιοι βοηθουσαν στην συγκυβερνηση ολα αυτα τα χρονια.Ποιοι ανεχονται και συντηρουν αυτη την κατασταση?
Ποιοι σου πουλανε "πατριδα"?
Ποιοι ειναι τα εγγονια των γερμανοτσολιαδων που πολεμησε ο παππους σου και ο παππους μου?
Αν λοιπον βγαλεις ολους αυτους εξω απο την εξισωση τοτε ψηφιστε αυτο που μενει.
Θα πουν καποιοι "τι λες ρε μεγαλε φιλοσοφε τωρα ...κτλπ".Προσωπικα δεν αντεχω να βλεπω τα παππουδια να μην μπορουν να με αντικρισουν απο ντροπη στα ματια οταν ερχονται στο μαγαζι μου με μια χουφτα μπακιροκερματα και να με ρωτανε τι μπορουν να αγορασουν.Τους αξιζαν καλυτερα γεραματα, μας αξιζει καλητερη ζωη και ενα ποιο ευοιωνο μελλον για τα παιδια μου.[/QUOTE]
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Επίσης ένα site που μπορεί να σε βοηθήσει (έστω για μια γενική ιδέα) είναι το http://www.helpmevote.gr![]()
επειδη ειπωθηκε παραπανω οτι :αν δεν εισαι σιγουρος για κατι που θα ψηφισεις,μην ψηφισεις καθολου...στις προηγουμενες εκλογες ειχαμε 60% αποχη..τα ειδαμε τα αποτελεσματα...τουλαχιστον εδω στην πατρα ο δημαρχος ειναι αφαντος.εγω προσωπικα θα ψηφισω μικρο κομμα(μικρο ψηφιζα παντα αλλα τωρα θα πεσω ακομα περισσοτερο) και αν τυχον δεν σαρεσει κανεις,ριξτο ακυρο,αλλα κανε τον κοπο και περνα μια βολτα απτο σχολειο...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Εγώ πάλι νομίζω ότι το site g του Cpt. έχει άμεση σχέση με την επιβεβαίωση του σημείου G των γυναικών και ουδεμία σχέση έχει με το θέμα μας...
http://www.tovima.gr/science/medicin...le/?aid=454723
![]()
Dura lex, sed lex.
Δεν ψήφιζα όλα αυτά τα χρόνια και πλέον θεωρώ ότι έκανα μεγάλη μ@λ@κία. Πρέπει να ψηφίζουμε γιατί είδαμε τα αποτελέσματα της αποχής. Ούτε σε αυτές τις εκλογές με συγκινεί κάποιος ιδιαίτερα - σίγουρα όμως κάποιοι μου προκαλούν τεράστια ΑΗΔΙΑ. Απλώς αυτό που θα ψηφίσω είναι προϊόν της δι' ατόπου επαγωγής. Δηλ. απέκλεισα τον Α, απέκλεισα τον Β, το Γ κτλ και κατέληξα σε αυτό που λέω ότι θα ψηφίσω. Το σίγουρο είναι ότι ειδικά το κόμμα που θα ψηφίσω θα το παρακολουθώ αν τιμήσει τις υποσχέσεις του και το πρόγραμμά του.
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Με το συμπάθιο..
Η απάντηση ήταν σαφής. Όχι. Δε συμφωνεί με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Τα υπόλοιπα είναι απολύτως σχετικά με το ζήτημα.
Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων τελευταία αντανακλούν το γενικότερο ηθικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο της ελληνικής κοινωνία: υπό του μηδενός. Έχουν δεδομένα στην ερώτηση που προέρχονται από την μέση πανηλίθια κοινωνική άποψη και ο ερωτώμενος καλείται να κάνει το εξής: να δώσει απάντηση εντός του "υπάρχοντος συστήματος", εντός των ορίων αυτής της αντίληψης, εντός ενός πλαισίου αδιανόητου για το σκεπτικό του. Και καταλήγει να λέει μπαρούφες και μισόλογα. Γιατί απλά αναγνωρίζει το πλαίσιο, αλλά νομίζει ότι δίνει απάντηση εκτός πλαισίου...
Αυτές οι συνεντεύξεις είναι η αποθέωση της υποκρισίας. Οι μεν δημοσιογράφοι είναι και καλά η φωνή της "δημοκρατίας", του "μέσου πολίτη" και οι ερωτώμενοι είναι οι επίδοξοι σωτήρες, πολύ μούφα δουλειά λέμε.. Ούτε σε επιθεώρηση τέτοια κατάντια