Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 77

Θέμα: Υπαρχει Κριση οντως????

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider

Υπαρχει Κριση οντως????

Παιδια ειλικρινα εχω τρελαθει... ολοι μιλανε για κριση , δεν εχουν λεφτα κλπ κλπ... οκ δεν λεω οτι εχουν ολοι..αλλα σε ποια ακριβως επαγγελματα??? γιατι στο ΦΑΓΗΤΟ δεν υπαρχει η παραμικρη κριση.... αντιθετως υπαρχει υπερβολικη καταναλωση.... ( στον τομεα μου... )

Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ελαττωσαμε τα μπουζουκια ομως.......

και τα κωλομπαρα........
    Accipere quam facere praestat injuriam

Εγώ στο μαγαζί που δουλεώ απέναντι από την Σπίνα λόγκα , όποτε έχει συναγρίδες τσακώνονται ποιός θα την πρωτοπάρει-φάει .

Αύριο πάλι θα γίνει ΣΦΑΓΗ .Μου έχει φύγει ο πάτος τις τελευταίες μέρες .

ΚΡΙΣΗ

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Μην κρινετε απο λιγες περιπτωσεις,αν ριξετε μια πιο προσεκτικη ματια θα δειτε οτι και τα φαγαδικα εχουν σοβαρη μειωση τζιρου.Αναζητηστε ιδιοκτητες που μπορουν να σας το επιβεβαιωσουν.Απλα επειδη το φαγητο ειναι μια απο τις πρωτες αναγκες,το ποσο της μειωσης ειναι λιγοτερο(αλλα σημαντικο) σε σχεση με αλλους τομεις του εμποριου που εχουν πραγματικο καταβαραθρωθει...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το ιδιο ισχυει και με τον καφε...γιατι ο ελληνας οσο και να μην εχει, ενα τριευρω θα το βρει να το δωσει για το καφεδακι του...
    κριση και κουραφεξαλα...
    κυκλοφορει ακομα ΠΟΛΥ μαυρο χρημα και οι μονοι που εχουν πραγματικα πληγει ειναι οι συνταξιουχοι και οι δημοσιοι υπαλληλοι. ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των τελευταιων πλεον κανει και 2η δουλεια αρα μενουν οι συνταξιουχοι που ποτε δεν ειχαν, αλλα και ποτε δεν ξοδευαν...
    ακομα και ενα μεγαλο ποσοστο των ανεργων ειναι πλασματικο γιατι εχουν πιασει δουλεια με μαυρα λεφτα και παιρνουν και το επιδομα ανεργιας ή ειναι εποχιακοι (δασκαλοι, ξενοδ. υπαλληλοι κλπ) οπου ανεκαθεν τους απελυαν το μισο χρονο και τους ξαναπροσλαμβαναν τον αλλον μισο με επιδομα στο ενδιαμεσο και ξανα μαυρα λεφτα απο αλλη δουλεια...

το οτι εχουν μειωθει οι τζιροι στα μπουζουκια και τα στριπτιτζαδικα πραγματικα δεν μου λεει τιποτα...
    κανονικα με οτι ακουγεται οτι υπαρχει σε οικονομικο επιπεδο αυτα θα επρεπε να ειχαν βαλει λουκετα απο καιρο. σε αντιθεση με αυτο, απλα δουλευουν 3ημερο...και φυσικα ειναι γεματα και τις 3 αυτες μερες...

περαστκα μας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    οι δ.υπαλληλοι δεν εχουν πληγει,απλα τους κοψανε καποια λεφτα
    μαυρο χρημα υπαρχη και πολυ μαλιστα ακομα και δεν προκειτε ποτε να χαθει απο την χωρα αυτη
    αλλα μην λεμε και μαλακιες οτι δεν υπαρχη κριση,οι απολυσεις ειναι καθημερινο φαινομενο οπως και οι περικοπες(και απο κερδοφορες επιχειρησεις,η πουστια του ελληνα)οι εθνικες οδοι ειναι αδειες απο φορτηγα και οταν δεν κινουνται φορτηγα σημαινη σταση εμποριου με οτι συναιπαγεται αυτο,κανονικα η ροη της δουλειας μου ειναι να κανω 3 φορες την εβδομαδα αθηνα-θεσσαλονικη και τα τελευταια 2 χρονια αν κανω 5-6 δρομολογια νομιζω οτι επιασα τον παπα απο τα @ρχιδι@ και οχι δεν κανω κατι λαθος εγω ολοι στην δουλεια μου στο ιδιο καζανι βραζουμε.
    την περασμενη εβδομαδα μπηκα αθηνα στης 7-30 το πρωι απο αγ.στεφανο,παλιοτερα θα ηθελα μιαμιση ωρα για ασπροπυργο(χωρις ατικη οδο) ενω προχθες ημουνα στης 8+15,κινηση για τα δεδομενα εκεινης της ωρας και περιοχης=μηδεν
    ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από balakia Προβολή μηνύματος
    οι δ.υπαλληλοι δεν εχουν πληγει,απλα τους κοψανε καποια λεφτα
    Πως δεν έχουν πληγεί αφού τους κόψανε λεφτά δεν μπορώ να το καταλάβω??? Επίσης δεν είναι "κάποια" λεφτά αλλα πολλά λεφτά και γι'αυτό
    έχει πατώσει η αγορά. Αν δεν έχει ο Δ.Υ έξτρα χρήμα να χαλάσει(γιατί για να την βγάλουν με τα απαραίτητα ακόμα κάποιοι έχουν) πως θα
    κινηθεί ο ιδιωτικός τομέας?
    Κρίση υπάρχει και μάλιστα μεγάλη(φυσική-τεχνητη δεν θα το αναλύσουμε εδώ)απλά ο κόσμος το έχει ρίξει στο φαι με όσα του έμειναν.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Τι να σας πω παιδες... εμεις παντως εχουμε "χεστει" στο χρημα... καλυτερα και απο περισυ... τι να παω ! τοσο πολυ στο φαγητο το εριξε?
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

επειδή ο καφές έχει 3 euro δεν σημαίνει ότι όποιος πίνει καφέ είναι άρχοντας. 3 euro είναι. Είπαμε κρίση οκ. Απο κει και πέρα όσον αφορά το φαγητό υπάρχουν άλλοι οι οποίοι δεν ξέρεις τι κρύβεται απο πίσω. Μπορεί να ζούνε στο κρύο και 1002. Επίσης σκεφτείται ότι επειδή βλέπεται ένα σάββατο βράδυ στο κέμτρο της πόλης σας να γίνεται χαμός σκεφτείται ότι όλα όλα τα άτομα δεν ξεπερνουν τις 10000 και ο αριθμός αυτός είναι πχ για θεσσαλονικη. Τα 10000 άτομα δεν αντιπροσωπεύουν το 1000000 που είναι ο πλυθησμός. Πάνα θα υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που ότι και να γίνει θα έχουν να κινούνται. Απο κει και πέρα όμως? Εγώ βγαίνω με σχεδόν ίδια συχνότητα αλλά δεν πάω μπουζούκια και κλαμπ και πούλησα και το αμάξι εδώ και κανα χρόνο+. Αλλά άμα με δεις έξω να πίνω καφέ΄θα πεις ''τι κρίση αφού καφέ πίνει'' ναι όμως έκοψα από αλλού

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    δεν ξέρω, υπάρχει; τι υπάρχει;

από τότε που γεννήθηκα μου λένε υπάρχει κρίση, έχω βαρεθεί.

Δυστηχώς μέχρι πριν λίγα χρόνια έλεγα δεν υπάρχει αλλά πλέον ναι. Η κρίση δεν έγινε από μόνη της την δημιουργήσαν για να σταματήσει όλη αυτή η υπερκατανάλωση και ειδικά στον τομέα της οικοδομής όταν οι τιμές είχαν φτάσει στο άπειρο. Σήκωναν 5όροφες με 800000 και πουλούσαν το κάθε διαμέρισμα 400000. Αυτό έπρεπε να σταματήσει όταν οι αξίες μόνο από τα σπίτια συνολικά ήταν πολύ παραπάνω από το πραγματικό χρήμα που είχε εκδοθεί. Ήρθε εντολή μην δίνετε και μην κόβετε χρήμα και όλα ξεκίνησαν. Εφόσον το οικονομικό σου σύστρημα βασίζεται στο δάνειο ώστε να σημιουργείτε χρήμα και εσύ λες σταματήστε να δανείζεται είναι λογικό να συμβεί αυτό. Αν θέλανε μπορούσαν αν κόψουν χρήμα πραγματικό και να το διοχετεύσουν έτσι και αλλιώς έχουν αρκετό πλεόνασμα και φένεται ότι η αγορά μπορεί να το αποροφίσει. Αλλά συμφέρει περισσότερο να αγοράζει ολόκληρες χώρες για ψίχουλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Ε νταξ αφου σε 5 μαγαζια γινεται της ταναςπου τοτε μαλλον δεν υπαρχει κριση

Και ολοι αυτοι που ειναι ανεργοι ειναι τεμπεληδες

Και τα 10 κλειστα μαγαζια σε καθε οικοδομικο τετραγωνο δεν κλεισανε....... για συναγριδες πηγαν και θα γυρισουν.....

Κριση και μ@λακιες...... ΟΛΑ ΚΑΛΛΛΑ ΛΛΛΕΜΕ.....

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    1) ας μην κοιταμε μονο τις αργιες ή ειδικες γιορτες. εκει λογικο ειναι ρε παιδες θα βγει ο κοσμος. Δεν βγαινει ολο τον μηνα και τοτε μεσα θα κατσει; ε του πουστη δλδ...
    2) για τον καφε που λετε εχω δει κοπελιτσες να παιρνουν μια σοκολατα (ροφημα) και να βαζουν δυο καλαμακια να την πιουνε γιατι δεν ειχαν λεφτα να παρουν δυο.(αυτο μου το επιβεβαιωσαν γνωστοι που εχουν καφετεριες οτι γινεται ολο και πιο συχνα)
    3) ο καφες δεν μειωθηκε πολυ(αν και μειωθηκε αρκετα) αυτο που μειωθηκε πολυ ειναι το ποτο, μπορει να βλεπεις γεματο μαγαζι αλλα για ρωτα για την καταναλωση. το 2ο ποτο πεθανε, θα βγουμε θα πιουμε 1 ποτο για 2,3 ωρες και μετα σπιτι
    4) εμπορικα δεν πιανω

ειστε σιγουροι λοιπον για το οτι δεν υπαρχει κριση;
    ναι ε; ετσι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    το θέμα είναι τι είναι αυτό που υπάρχει, αν είναι κρίση και γιατί το λέμε έτσι.

γιατί πάντα υπήρχε, πείτε μου πότε δεν υπήρχε για να καταλάβω και άρχισε να υπάρχει μόνο εδώ και λίγα χρόνια. από τότε που θυμάμαι υπάρχει κρίση και μάλιστα άρχισε πριν λίγο, ενώ πριν ήταν μια χαρά τα πράγματα. πότε ήταν το πριν; το πριν του πότε; τώρα είναι το μετά του πότε;

πήγαινε όπου θες παγκοσμίως και ρώτα, «υπάρχει κρίση;» τι θα σου πουν; φυσικά και υπάρχει, όλος ο κόσμος το ξέρει, ακόμη και οι πέτρες και πρωτίστως εσείς οι έλληνες. προφανώς δεν τη δημιουργήσαμε εμείς. είναι πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και ξεφέυγεις από αυτή μόνο αν γίνεις υπήκοος του αγίου όρους. το θέμα είναι τώρα ποιός την έχει πιο μεγάλη. γιατί όταν την έχουν οι «άλλοι», εμείς κάνουμε τα κορόϊδα και πίνουμε παραπάνω φραπέδες στην υγειά τους.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corvo Προβολή μηνύματος
    1) ας μην κοιταμε μονο τις αργιες ή ειδικες γιορτες. εκει λογικο ειναι ρε παιδες θα βγει ο κοσμος. Δεν βγαινει ολο τον μηνα και τοτε μεσα θα κατσει; ε του πουστη δλδ...
    2) για τον καφε που λετε εχω δει κοπελιτσες να παιρνουν μια σοκολατα (ροφημα) και να βαζουν δυο καλαμακια να την πιουνε γιατι δεν ειχαν λεφτα να παρουν δυο.(αυτο μου το επιβεβαιωσαν γνωστοι που εχουν καφετεριες οτι γινεται ολο και πιο συχνα)
    3) ο καφες δεν μειωθηκε πολυ(αν και μειωθηκε αρκετα) αυτο που μειωθηκε πολυ ειναι το ποτο, μπορει να βλεπεις γεματο μαγαζι αλλα για ρωτα για την καταναλωση. το 2ο ποτο πεθανε, θα βγουμε θα πιουμε 1 ποτο για 2,3 ωρες και μετα σπιτι
    4) εμπορικα δεν πιανω

ειστε σιγουροι λοιπον για το οτι δεν υπαρχει κριση;
    ναι ε; ετσι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

για τον καφε μπορω να απαντησω εγω... εχει πεσει η κινηση , δε βλεπεις ομως να εχει νεκρωσει , γιατι οι παρεες που θα πηγαιναν ταβερνα ή εστιατοριο να τα πουν, τα φιλαρακια που θα πηγαιναν για μπυρες , το πιτσαρια -σινεμα της γκομενας ..ολα αυτα μετατραπηκαν σε εναν απλο καφε
    Accipere quam facere praestat injuriam

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  2. Μήπως υπάρχει....
    από dimitrism στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 14:42
  3. δεν πιστεύω να υπάρχει λογοκρισία εδώ μέσα έτσι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 21:05
  4. Απαντήσεις: 3