Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: προβλημα στο ρελαντι

προβλημα στο ρελαντι

εχω ενα fz6 του 2005 με 30000 km. λοιπον ενω το στροφομετρο δειχνει σταθερο, τρεμοπαιζει σαν να μπερδευει το ρελαντι σαν να ξεροβηχει. και σχεδον παντα οταν ξεκιναω μου κανει η 1η, και η 2α στα πολυ χαμηλα, ενα αποτομο κοψιμο στο γκαζι. ολα αυτα γινονται οταν το μηχανακι δουλευει σε κανονικη θερμοκρασια. οταν ειναι κρυο ειναι μια χαρα, δηλαδη για κανα 2λεπτο. μετα τις 2500 περιπου στροφες το μηχανακι δουλευει τελεια. φοραει καινουργια μπουζι. στο συνεργιο μου λενε οτι ειναι απο βενζινη, και μαλλον θελουν καθαρισμα τα μπεκ. εχω αλλαξει πολλα βενζιναδικα και του εχω βαλει διαφορα καθαριστικα αλλα τιποτα. καποιες φορες το κανει πολυ εντονα το μπερδεμα και καποιες αλλες ελαχιστα. διαβαζω απο καποιους αλλους που εχουν παρομοιο προβλημα οτι μπορει να φταιει κανενας πολλαπλασιαστης ή μπουζοπιπα. τα φωτα σας παρακαλω, εχω απελπιστει...
    Τελευταία τροποποίηση από mpampis200; 01/05/2012 στις 11:02.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Τα συγκεκριμένα μηχανάκια είχαν πρόβλημα στο tps. Ελέγχει το άνοιγμα του γκαζιου.
    Ελεγξε το και αυτο.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

mipos perni aera apo kanena skizmeno kolaro??

τη παρασκευη θα παω συνεργειο να κοιταξουν το tps, τους πολλαπλασιαστες τις πιπες ...ολα και θα θα δουμε!

το προβλημα ηταν καπου στους πολλαπλασιαστες ή στις μπουζοπιπες, τα αλλαξαμε με μεταχειρισμενα και το μηχανακι δουλευει τελεια......επιτελους.........

Παρόμοια θέματα

1. Gsxr 600 K8 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ
    από ΣΤΗ ΜΙΑ στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2010, 04:08
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ..!!!
    από bornuabsign στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 14:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε