Σελίδα 50 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 40454647484950515253545560100 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 736 έως 750 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε ειδα καραγκιοζη με το Monster Wrangler να παντιλικονεις μες την βροχη και να κοβεις το αιμα στους απεναντι διερχομενους.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

...κυριακη απογεμα, φαναρια σκαραμαγκα, ποδηλατο, μπλουζα περιστερας,
    ποιος?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σε είδα χθες πρωί στην Κηφισίας στο Μαρούσι με το Ζ750 σου. Δερμάτινη στολή, φαγωμένα λάστιχα, κίτρινες ταινίες στις μπότες,
    μπαμ έκανες πως ήσουν από track day. Στο φανάρι σε ρώτησα αν έρχεσαι από το CSS στα Μέγαρα. Ναι μου λες και το χαμόγελο
    σου βγήκε έξω από το κράνος Καλές βόλτες φίλε ελπίζω να το απόλαυσες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Είδα γνώριμα KTM σήμερα στο Λαύριο, κάποιοι από εδώ μέσα πρέπει να ήταν, εγώ πέρναγα με τον πιτσιρικά βόλτα και χάζευε τα μηχανάκια
    Travel, Grow, Share

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar Προβολή μηνύματος
    Είδα γνώριμα KTM σήμερα στο Λαύριο, κάποιοι από εδώ μέσα πρέπει να ήταν, εγώ πέρναγα με τον πιτσιρικά βόλτα και χάζευε τα μηχανάκια
    το ktm hellas club επινε καφεδακι στο Λαυριο.....δεν σου στειλανε προσκληση?
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Σε είδα εξυπνάκια να βουτάς την τσάντα μιας θείας μου στα κρυφά, στην έκθεση λουλουδιών στον Πειραιά. Με είδες και με ένιωσες κι εσύ όταν σε βούτηξα και σε έκανα μπλε στο ξύλο. Και είδα μέσα στην τσάντα που κράταγε και άλλες γυναικείες τσάντες. Αλλά είδα και εσάς ηλίθιοι ψευτοανθρωπιστές, να ορμάτε και να φυγαδεύετε τον κλέφτη μακρυά μου, πριν καν προλάβω να σας πω ότι κάποιοι κλαίνε τα λεφτά και τα υπάρχοντά τους, και πριν καν προλάβω να σε πάω στο τμήμα.

Πως φτάσαμε στο σημείο ο κλέφτης και ο λαθρομετανάστης να έχει περισσότερα δικαιώματα από ότι έχουν όλοι οι υπόλοιποι πολίτες;;;
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Σας είδα το Σαββατο 3 καβαλεϊρος έξω από τη Θήβα με τα βεσπόνια σας στην πένα. Πηγαίνατε κονβόϊ στην παλιά εθν. οδό και παλεύατε μέσα στη βρόχα...

Σας κόρναρα με το κουτί...
    Πολλά respect !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σας είδα 2 παλικάρια πάνω σε δύο σούπερ φορτωμένα DR 600 (αν δεν κάνω λάθος) με γερμανικές πινακίδες το απόγευμα σήμερα στην Βασ. Όλγας, στο Ζάππειο.

Καλούς δρόμους!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα αναποδα στο ποταμι με το παπι!!!!τι αλλο να πω !!!(ο golis ηταν μαζι μου και μπορει να το επιβεβαιωσει!!!)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Με είδα την Δευτέρα 30.04 να είμαι bingo αλλά τελικά να μένω έξω από το 251.. Τυχαίο; Δεν νομίζω

Με είδα να περπατάω για να βρω βενζινάδικο, μπετόνι και πίσω για να φύγω.

Σε είδα φίλε με το RMX (εποχή τσακαλιών) που ρώτησες τι έπαθα, με φόρτωσες στο RMX και με πήγες πίσω.

Σίγουρα δεν διαβάζεις εδώ μέσα (αμφιβάλλω αν ξέρεις τι είναι υπολογιστής) αλλά σ' ευχαριστώ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σε είδα να με κράζετε μαντραχαλαίοι, χοντρομπαλάδες (με όλη τη σημασία της λέξεως), νεόβλαχοι, με περισσή μαγκιά και τσαμπουκα (ξέρετε "δένω χειρόφρενο-βγάζω ζώνη-έτοιμος να βγω για ντράβαλα") επειδή ενώ ήμουν φορτωμένος και δικάβαλο, σου πήρα τη θέση στα διόδια Αττικής Οδού της εθνικής.. Δε σεβαστήκατε ούτε τη κοπελιά που είχα μαζί μου, ούτε αυτή που είχατε μαζί σας. Συνήθως ρωτάω για να μπω μπροστά, αλλά επειδή είχα το νου μου να κρατήσω λίγο ισορροπία λόγω του αέρα, δεν το έκανα.
    Αυτή τη μαγκιά στα υπόλοιπα κακώς κείμενα να είχαμε, σαν Ελληνες, θα ήμουν ευτυχισμένος, αλλά τα παντελόνια τα φοράμε για συγκεκριμένο λόγο..
    Νεοελληναράδες, σας ζητώ συγνώμη που σας καθυστέρησα για 15 δευτερόλεπτα της πολύτιμης ζωής σας (τα ψιλά τα έχω πάντα έτοιμα)...

Α, ρε...πότε θα φύγω στο νησί να βρω την ηρεμία μου...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar Προβολή μηνύματος
    Το αυτό, και γω βόλταρα τον μικρό και χαζεύαμε τα μπόλικα μηχανάκια στο καφέ "ρολόϊ" στο Λαύριο.

Λίγο πιο πριν είδα ενα ΗP 2 με μπροστινό ohlins ttx τούμπανο και ενα agusta επίσης τούμπανο, και το βράδυ εβλεπα περίεργα ονειρα τουμπανιασμένος.

Ειδα και μια παρέα από 4 μηχανές να ανηφορίζουν προς Αγ. Κωνσταντίνο λίγο πριν το σούρουπο.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Σε είδα γιατρίνα με το Xsara να περνάς με κόκκινο μες τους μπάτσους να γλυτώνεις το τράκο στο παρατσάκ και να συνεχίζεις σα να μη τρέχει μία...και οι μπάτσοι....νιρβάνα απόλυτη...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

σας ειδα ξανθουλες πανω στο σκουτερακι, καυταντζογλου για λαμπρακη (θεσ/νικη), φουλ εξαρτηση

γυαλι ηλιου, μαλλι κομμωτηριου, σορτσακια ασπρα, πεδιλακια,

δε λεω χαρμα οφθαλμων ηταν
    cb 600 hornet '05

σε είδα μ@λ@κ@ άντρα με την γυναίκα σου και το μωρό να κοιμάται ανάμεσά σας πάνω στο σκουτερ μπροστά από τον άγιο αλέξανδρο στο παλιο φάληρο....

με είδε και η γυναίκα σου που της έκανα :a31: και χαμήλωσε το βλέμμα της....

ελπίζω να την έβαλε σε σκέψεις.....

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF