καποια καταστηματα,ειτε με προσφορες,ειτε με εκπτωσεις,χαμηλες τιμες κλπ κλπ εχουν περισσοτερη δουλεια αποτι πριν 1-2 χρονια.βλεπε lidl....
καποια καταστηματα,ειτε με προσφορες,ειτε με εκπτωσεις,χαμηλες τιμες κλπ κλπ εχουν περισσοτερη δουλεια αποτι πριν 1-2 χρονια.βλεπε lidl....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Το γελάς; Κοκακολίτσα (έπσα λέμον κόλα δηλαδή από σούπερ μάρκετ, τιμάμε τα ελληνικά προϊόντα) στη πλατεία Ν. Φιλαδέλφειας στο παγκάκι (που έχει και φρι γουάι φάι
ακόμα για να βλέπουμε και κανα μέιλ και να σπάμε τα κάκαλα των μοντερατόρων) και μια χαρά. Και λεφτά να έχω, μα το θεό 5 ευρώ το καφέ δεν τον ξαναπληρώνω.
Άι σιχτήρ πια.
Στον τομεα της οικοδομης υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ κριση ,ανεξαρτητου επαγγελματος..
kai edo xalia stin rodo den eiparxoun douleies pleon kai ean yparxoun douleveis tzampa,magazia exoun kleisi pola tora ti na po perimenoume ena kalitero ayrio 6 tou minos tha diksi
Αλλά ξεσκάρταρε και κάπως από τα λαμόγια και τους "ακάλυπτους".
Kατά τα άλλα όντως έχει πιάσει πάτο αλλά καλά κάνει, αν θες και τη γνώμη μου (και ας δουλεύω σε κατασκευαστική και ας είμαι απλέρωτος μήηηηηηηηηνες τώρα), γιατί άπληστα χτίσαμε και την τελευταία σπιθαμή που αχνοπρασίνιζε στον τόπο αυτό!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μιας και ετυχε σημερα και υπαρχει η κουβεντα περι κρισης,τιμων κλπ....αργια σημερα,ωραια μερα κλπ κλπ,παιρνω την κοπελια και παμε για καφεδακι ναυπακτο στο καστρο,να ανοιξει το ματι μας απο την θεα.φρεντο καπουτσινο εγω=3 ευρω....γρανιτα απο φυσικο χυμο λεμονιου η κοπελια=6 ευρω!!!!!το ειδαμε και παθαμε πλακα.δεν ειναι υπερβολικο;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....