ωραια ηταν .. 600 χλμ γραψαμε
χαρηκα που τα ειπαμε παιδες![]()
ωραια ηταν .. 600 χλμ γραψαμε
χαρηκα που τα ειπαμε παιδες![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έχω λιώσει, πονάνε γόνατα οπίσθια χέρια κλπ αλλά το χαμόγελο δεν ξεκολλάει με τίπτις λέμεεεεεεεεε
Npat εγγύηση. Σπύρο φιλλαράκι στην καρδιά μου σ'εχω και η ιδέα για περισσότερα χιλιόμετρα απλά απίθανη. Pap φάκιν ρισπέκτ... Και τα συγχαρητήριά μου και πάλι στην δεύτερη ξαδέρφη για την περιποίηση στο φαΐ. Ένα τόσο δα μεζεδάκι δοκίμασα δηλαδή και μ'άρεσε, τα τσάκισε ο Νιο δεν άφησε ψίχουλο.
Βόλτα παλιό καλό moto.gr reloaded δεν λες τίποτα... Το παρεάκι έδεσε ωραία, γκρίνιες παράπονα μηδέν και μπράβο μας, τα απρόοπτα μικρά και ασήμαντα. Και χαίρομαι που όλοι είχαν όρεξη για χιλιόμετρα και τα βγάλαμε με ωραίο ρυθμό. Να 'στε όλοι καλά!
Και τώρα πάω να λιώσω στο κρεβάτι, αν δεν με πάρει ο ύπνος στην μπανιέρα.
Α ναι, κοστολόγιο έτσι για την ιστορία, περίπου 70 ευρώ βενζίνη-διόδια και ένα 16άρι στο φαγητό και άλλα 2 ο καφές... Για 570 χιλιόμετρα ηδονής, δεν το συζητώ, άξιζε.
Τι 400,τι 500,τι 600χλμ!! Μια ιδεα ειναι ολα.Ωραια βολτα,καλη παρεα,στο φαι δεν προλαβαμε κ πολλα να φαμε γιατι καποιοι ειναι πολυ γρηγορα πιρουνια!!
![]()
ρησπέκ στον catchmeifyoucan,Irunonanyfuel Zizou λέμε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Γαμώ τις βόλτες! Μετά από ΠΟΛΥ καιρό θυμηθήκαμε τα παλιά.
Διαδρομή:
- Αθήνα - Κάστρο - Χαιρώνεια
- Χαιρώνεια - Άνω Τιθορέα
- Άνω Τιθορέα - Αμφίκλεια - Γραβιά - Καλοσκοπή - Στρώμη
- Στρώμη - Λιδωρίκι - Λίμνη Μόρνου - Ναύπακτος
- Ναύπακτος - Ιτέα
- Ιτέα - Δεσφίνα - Λειβαδιά
- Λειβαδιά - Κάστρο - Αθήνα
Σύνολο περίπου 600χλμ. Καφέ στην Άνω Τιθορέα. Φαι στο χάνι μετά το Μόρνο, κατεβαίνοντας προς Ναύπακτο. Υπέροχοι ρυθμοί σε όλη τη βόλτα με κερασάκι το απολαυστικό τραινάκι από Ιτέα μέχρι Λειβαδιά. Γκρίνιες και μαλακίες, μηδέν.
Παγκόσμια πρωτοτυπία: Συμμετοχή του πρώτου Honda CBF 500 Diesel!
Μάγκες ευχαριστώ για την παρέα και να το ξανακάνουμε.
![]()
Ευχαριστω,ευχαριστω ηδη χτυπανε τηλεφωνα για συνεντευξεις,φωτογραφησεις κ πως τα βαριεμαι.
Και καθως γεμιζω ανυποψιαστος κ αθωος κ ειμαι ετοιμος να κλεισω την ταπα ακουω μια φωνη να μου λεει:τι κανεις? αυτο ειναι diesel#%^*7*^* speechless
αυτή είναι η καλύτερή μου? να την κρατήσω, να τη δείχνω στο ανηψάκι μου, που κάνει κάτι νάζια τελευταία και δεν τρώει ....
σβήστη να πάει στο διάολο!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:ρε το μαλέα πως με πέτυχε :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
για το ραντεβου, δεν το συζητώ,δε μπορούσα να το ρισκάρω να είμαι στην ώρα μου, μπορεί να με πουν συνεπή μετά, κι άντε να βγάλεις τη ρετσινιά ...
Η παρέα πολύ ωραία, οι διαδρομές άπαιχτες, προσωπικά, φφφχαριστήθηκα εκδρομή!
Παρατράγουδο μάλλον εννοούν εκείνο τον Πατρινό που δε μας άφησε μπουκιά ...
Κρίμα για τα παιδιά που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν την εκδρομή, next time
Διαπίστωση 1: η σβουρα όταν στηθεί σωστά, γαμεί στο στροφιλίκι!
Διαπίστωση 2: η σβουρα -ανεξαρτήτως στησίματος- γαμιέται στους κραδασμούς, μέχρι και ο λεβιές ταχυτήτων ξεβιδώθηκε!
Διαπίστωση 3: τα χονδα δε χαμπαριάζουν, καίνε και πετρέλαιο άμα λάχει ...
Διαπίστωση 4: δε θα ξαναγυρίσω ποτέ απο Ιτέα - Δελφούς - Αράχωβα, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΕΣΦΙΝΑ ΛΕΜΕ !!!
Διαπίστωση 5: ΚΤΜ 990 SMR: απο τις πιο όμορφες μοτοσυκλέτες ever!
Διαπίστωση 6: έχω πάρει 1-2 κιλά .... (ή μήπως φταίει ο φακός?)
να ΄μαστε καλά να ξαναπάμε!
Υ.Γ: μη βάλετε φωτό, θα μπεί ο Χίος και θα γκρινιάζει για καμια βδομάδα, που δεν ήρθε