Ζήλεψααα!
Μία διαδρομή που θέλω να κάνω εδώ και καιρό!
Βάλτε καμιά φωτό μπας και χαμογελάσουμε και μεις λίγο!
Μπράβο σας!![]()
- 14 άτομα και χωρίς παρατράγουδα (προσωπικά δε το χω ξαναπεράσει)
- ο amyrou σε τρελά οδηγικά κέφια να ζητάει στάσεις για φωτο!!! (Να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ)
- το cbf του zizou να μασάει σίδερα (ακομα και με diesel στο ντεπόζιτο)
- ο npat να μη έχει ορεξη γενικώς αλλά να μη σηκώνει κεφάλι με το που κάθετε στη σέλα (ατάκα του ίδιου, στο πολυαγαπημένο χάνι του Ρέρεσι: "μ@λακες ηρεμήστε τώρα στο γυρισμό" και στο καπάκι να φευγει σπινιάροντας)
- η Παναγιώτα να κάνει 600 χλμ στην άστα να πάνε σέλα του SMR του Γιάννη (fourna) και να μη το βάζει κάτω με τίποτα
- ο Διονύσης και οι Γιάννηδες (amyrou και gayros), να εκτελούν οτιδήποτε κουνιόταν εντός και εκτός επι του τραπεζιού στο Χάνι. κάποια κακιά μοιρά να τους έχει βάλει να παίζουν μπάλα απο τα ιδια πιατα διπλα διπλα και εγω στη μέση να έχω μείνει μπουκάλα
- "μ@λάκες το βρήκα"....... στην Άνω Τιθορέα ο pap. "Να πάμε για φαγητό στο Μέτσοβο"
- η φάτσα του Τζανή (pektis) όταν συνειδητοποιείσαι οτι παραλίγο να χάσει αυτή τη βόλτα
moto.gr with vengeance απο τα παλιά
Απλά μπράβο παιδιά,να πω ότι δεν ζήλεψα... θα πω ψέμματα.....
Πάντα τέτοια...
![]()
κλασσικo μοτο τζι αρ...ο διοργανωτης δεν εμφανιστηκε...well done lads...![]()
ποιος φυσιολογικος ανθρωπος προτιμα τον κουραμπιε απο το φρεσκο μες τα σιροπια ραβανι???
δεν θα το ξεπερασω ποτε αυτο.....
υ.γ. ο αποπανω να αποφυγει τα σχολια για το μηχανακι μου......![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Α, ρε κουφάλες τι εκδρομή σας έφτιαξα!
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε παίδες επειδή εγώ δεν τράβηξα ούτε μια φωτογραφία,στείλτε καμία με email άμα δε βαριέστε.
Εκείνο τον καταρράκτη ας πούμε (με ή χωρίς μαστοριλίκια) θα θελα να τον έχω. Όπως και αυτήν στο λιοντάρι (σε κανονική ανάλυση).
Και ας λάβει επιτέλους τέλος η λάσπη για το φαγητό. Οι απο κει τρώγανε λίγο, όχι εμείς πολύ.
ο Νίος εφυγε το παιδί με απωθημένο![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες