Αγχωμένος εγώ για το 15άλιτρο ντεπόζιτο του Γιάννη και με βάση προγενέστερης κακής Κυριακάτικης εμπειρίας μου στη διαδρομή Ναυπακτο – Ιτέα οπού όλα τα βενζινάδικα ήταν κλειστά,... κόβω ρυθμό νομίζοντας ότι ο Γιάννης είναι πίσω μου. Μετά από καμπόσα χλμ και ενώ θεωρώ δεδομένο ότι έχει μείνει στην άκρη του δρόμου κάπου μακριά πίσω να τον βρίζει η Παναγιώτα, ... και πάνω που μου γεννιούνται σκέψεις αναστροφής, εμφανίζεται ένα ανοιχτό βενζινάδικο στην Ερατεινή. Σταματάω να γεμίσω και ρωτάω έναν κατά τ’ αλλα νορμάλ στην εμφάνιση βενζινά.
- «Πέρασαν τίποτα μουρλοί με μηχανές από εδώ ρε πατρίδα»?
- «Ναι αμέ «έβαλε» βενζίνη.
- Έβαλε γιατι έβαλε και όχι «εβαλαν» ρωτάω από μέσα μου και πριν προλάβω να τον ρωτήσω φωνάζει ο gayros δίπλα μου «ποιος?».
- «Για το Γιάννη αγχώνομαι» του λέω εγώ.
- και πετάγεται και με διορθώνει ο βενζινάς τον "Γιάννη τον Θ…" (το πραγματικό όνομα και επίθετο του Γιάννη).
- Εγώ κάγκελο. «Ρε πατρίδα ξέρεις το φίλο μας».
- "Έλα ρε φιλε που δε ξέρω το φίλο σας, εμείς εδώ τα ξέρουμε όλα" ( και με αφήνει μ@λακα).
Η γάτα είχε τσιμπήσει το όνομα και το επίθετο του Γιάννη με το που άνοιξε το πορτοφόλι του να πληρώσει, γιατί το συγκράτησε δε ξέρω αλλά εμένα κατάφερε να με ψάρωσε πάντως
![]()
θεϊκό είναι ότι σε κάποιο σημείο όξω απ'τη Λειβαδιά, κάποιοι κάνανε ψαχτικές για το Τρανσαλπ ενώ αυτό τους είχε ρίξει γύρους και είχε αράξει την αρίδα του στη μπάρα περιμένοντας.
Υγ.:Ο Ζιζού δε στρίβει.Ξαπλώνει λέμε![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
και ναι λοιπον...ηρθε η ωρα σας...γατακια....
ηρθε η ωρα να μπουν καποιοι στην θεση τους....
και ξεκιναμε....
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
χαλια μαυρα...η βολτα ακυρη,η παρεα μες την μιζερια ειστε απαισιοι και απορω με τον εαυτο μου που σας κανω παρεα....
1.ειναι δυναμον να λεμε 9 και να φευγουμε στις 9.30?ρε vaska ελα μαζι να διδαξουμε...μετα τις 10 και βλεπουμε....
2.ειναι δυναμον να κανουμε τοση διαδρομη και να μην χαθουμε ουτε μια φορα???ουτε μια αναστροφη?σας παρακαλω...σε αυτο το φλορουμ εχουμε και ενα ονομα.ελπιζω στην ετησια να επανελθουμε στα γνωστα σε ολους μας στανταρ...
3.ειναι δυναμον να καθομαστε για φαι να μας λεει η μανταμιτσα για αγριογουρουνο στιφαδο και να μην δοκιμαζουμε:a32:???α οχι...σπυρο θα με ξαναπας....μου εμεινε...
4.κουφαλα amyroukai μου εφαγες την τελευταια μπριζολα και μιλας:a37:???και γυρισα πατρα και ειχα μια λιγουριτσα και μου ελειπε....αλλα ειπαμε...ανθρωπος που προτιμα τον κουραμπιε απο το ραβανι...και εσυ θα ψηφιζεις?
edit δεν με θελει με τις φωτο...θα επανελθω αργοτερα....
Τελευταία τροποποίηση από nio1981; 02/05/2012 στις 20:27.
nio1981
Πρώτη βόλτα με το moto...
Χαρακτηριστικά:
1.Ωραία διαδρομή και ημέρα κι ακόμα πιο ωραία παρέα, χωρίς γκρίνιες και χαζοπαρεξηγήσεις...
Όλοι θέλαμε χιλιόμετρα κι αυτό έγινε.
2.Καλό φαγητό σε ωραίο μέρος. Αν και δε φάγαμε τπτ μιας κι οι από κει μας κατατρόπωσαν.
Ήταν σαν να έπαιζε Μπαρτσελόνα - Φωκικός. Την επόμενη φορά αναδιάρθρωση τραπεζιού.
3.Προσοχή στους βενζινάδες της Ερατεινής. Έχουν δύο χόμπι, το κυνήγι αγριόχοιρου και το ντετεκτιβιλίκι.
4.Φτάνω στο βενζινάδικο στην Ιτέα και βλέπω το Cbf μ'ένα μπετόνι δίπλα, τι στο καλό τόσο καλή βενζίνη βγάζει
η Ιτιά και είπε να πάρει και για το σπίτι?
Μετά μου είπαν για το πείραμα μετατροπής του Cbf σε Diesel.
5.Respect στην Παναγιώτα που άντεξε στη σέλα του Ktm τόσα χλμ.
Συμπέρασμα:
Πότε η επόμενη?
εδω ο αποπανω (αν δεν κανω λαθος) πεταξε την ατακα του αιωνα.....<σπυρο εμεις πρεπει να βρεθηκαμε και περυσι στα απαυτεικα νομιζω.....ειχες μαλλια τοτε????>![]()
nio1981