Σελίδα 109 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 95999104105106107108109110111112113114119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.621 έως 1.635 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Όχι φίλε μου δεν συμφωνώ. Και όσο και μακακες και να ήταν, αυτοί δεν μετέδιδαν νοσημα εν γνώση τους αλλά εν αγνοία τους, έχει μεγάλη σημασία κατα την ταπεινή μου άποψη δεν νομίζεις?
    Συγνώμη μπερδεύτηκα. Η δημοσιοποίηση έγινε για τη προστασία μας ή για τη τιμωρία τους; Γιατί αν έγινε για το 1ο λόγο, ακόμα και αν το νόσημα
    μεταδίδεται εν αγνοία τους, τότε δεν πρέπει να τους ξέρουμε;

Αυτή βέβαια η κουβέντα δεν θα γινόταν αν μιλάγαμε για οποιοδήποτε άλλο τύπο μόλυνσης που δεν έχει σχέση με το σεξ.

Ή μάλλον δε θα είχε την υπόνοια της¨"τιμωρίας" ως προς τους εμπλεκόμενους. Αλλά όπου ροζ.....

Ώπα

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=112858505

Στο τέλος, ότι βγει, αν δε βολεύει ΠΑΟΚ -ΝΔ θα το ρίξουν σε αυτούς και θα το μαγειρέψουν μετά όπως θέλουν...

FAIL !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	474736_10150611616038239_702158238_8014812_1658804640_o.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	62,3 KB 
ID:	256782
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

με τι λουζεται το παλικαρι???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Λογικες φωνες υπαρχουν. Το μονο που χρειαζεται ειναι να ψαξουμε για ανθρωπους με φρεσκιες αποψεις και φυσικα να μπορουμε να αναγνωρισουμε την ποιοτητα της σκεψης και του λογου τους. Το τελευταιο δυστυχως ειναι αυτο που εχει αποδειχτει ως το πλεον δυσκολο για τα πολιτικα σκουριασμενα και παρανοικα μυαλα μας.

Το πιο ενδιαφερον απ'ολα ειναι οτι οι αποψεις στις οποιες αναφερομαι, εμφανιζονται εδω στην ελλαδα με το προβλημα. Οποτε θα προτεινα να βγειτε απο την μιζερια για το παρον και το μελλον (οσοι ειστε μεσα), να αναγνωρισετε το καινουριο και ρηξικελευθο και να συνειδητοποιησετε οτι το μεγαλο προβλημα ειναι η τροφη και η απαραιτητη συνθηκη για μεγαλες αλλαγες.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	35906_10151605448205716_445418720715_24260608_1738384283_n.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	47,4 KB 
ID:	256793
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη μπερδεύτηκα. Η δημοσιοποίηση έγινε για τη προστασία μας ή για τη τιμωρία τους; Γιατί αν έγινε για το 1ο λόγο, ακόμα και αν το νόσημα
    μεταδίδεται εν αγνοία τους, τότε δεν πρέπει να τους ξέρουμε;

Αυτή βέβαια η κουβέντα δεν θα γινόταν αν μιλάγαμε για οποιοδήποτε άλλο τύπο μόλυνσης που δεν έχει σχέση με το σεξ.

Ή μάλλον δε θα είχε την υπόνοια της¨"τιμωρίας" ως προς τους εμπλεκόμενους. Αλλά όπου ροζ.....
    Δεν ξέρω γιατί έγινε, το πιο πιθανό να έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους ότι και καλά μας προστατεύουν αν ρωτάς εμένα.

Το θέμα όμως είναι αν άσχετα με το γιατί πάρθηκε, είναι σωστή μια τέτοια απόφαση και γιατί? και απλά κατέθεσα την άποψη μου αν θες πες και συ την δική σου.

Έτσι και αλλιώς το να δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα είναι κατακριτέο νομίζω από τους περισσότερους από εμάς. Όμως προσωπικά για μένα παίζει ρόλο ότι τα άτομα τα οποία τα προσωπικά τους δεδομένα δημοσιοποιήθηκαν εν γνώση τους έκαναν αυτό που έκαναν. Αυτό είναι προσωπική μου άποψη. Βέβαια αν δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος δημοσιοποίησης αυτών όπως για να ενημερωθούν όσοι συνευρέθηκαν μαζί τους θα ήμουν εναντίων της δημοσίευση τους.

Είμαι όμως αντίθετος στην δημοσιοποίηση των στοιχείων και τη δημόσια διαπόμπευση αυτών που συνευρέθηκαν με αυτές χωρίς να έχουν γνώση για τις ασθένειες που κουβαλούν γιατί δεν έκαναν κάτι εσκεμμένα απλά ήταν θύματα. (Μ@κ@κες μεν, θύματα δε)

Η γνώμη μου είναι νομίζω ξεκάθαρη, δέχομαι οποιαδήποτε αντίθετη άποψη και κριτική σε αυτή αλλά κάντε τον κόπο να γράφετε και την δική σας και όχι μόνο να κριτικάρετε την δική μου.

Υ.Γ. Δεν πάει σε σένα φίλε μου προσωπικά γενικά το λέω.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    αφου το σακατεψαμε στο Spam παρτε :

Ο κ. Παπαδόπουλος πάει στο νοσοκομείο να πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων
    της γυναίκας του, όταν οι νοσοκόμα διαπιστώνει μια απίθανη συνωνυμία. Τρέχει
    στο γιατρό και του λέει:
    -Γιατρέ έχουμε δύο κυρίες "Παπαδοπούλου Ιωάννα του Νικολάου" με διαφορετικές
    αρρώστιες και ήρθε ο άντρας της μιας για να μάθει τα αποτελέσματα. Τι να
    κάνω; λέει ταραγμένη
    -Ηρέμησε, της απαντάει ο γιατρός, και πες μου τι αρρώστιες έχουν.
    -Η μια AIDS και η άλλη πρόβλημα στο μυοκάρδιο, λέει η νοσοκόμα.
    -Πολύ ωραία, φέρε μου τον κύριο Παπαδόπουλο εδώ. Θα το χειριστώ εγώ το θέμα,
    απαντάει ο γιατρός.
    Έρχεται ο κ. Παπαδόπουλος...
    -Γιατρέ μου σας ακούω, είναι κάτι σοβαρό;
    -Ακου καλά τι θα σου πω , του λέει ο γιατρός. Τώρα που θα πας στο σπίτι σου,
    βάλε τη γυναίκα σου να τρέξει δυο φορές γύρω από το τετράγωνο. Αν ΔΕΝ
    πεθάνει ΜΗΝ τη γαμήσεις το βράδυ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Kάτι έγραφα αλλά καθώς προσπαθούσα να βάλω λέξεις και σκέψεις σε τάξη ακούω ένα βρόντο στη μπαλκονόπορτα που ταράχθηκα!
    Σηκώνομαι και βλέπω κάτω ένα μικρό (αλλά και αρκετά χονδρό) χελιδόνι να σπαρταράει!
    Προσπαθώ να το πιάσω να δω μήπως έσπασε κάνα φτερό αλλά αυτό, ζαλισμένο, σκιρτάει μια εδώ και μια εκεί!
    Τελικά το βούτηξα μαλακά, το πήγα τουαλέτα και του έβρεξα το κεφαλάκι με νερό. Σταμάτησε να χτυπιέται. Ηρέμησε.
    Το ξαναγύρισα στο μπαλκόνι και το κράταγα στις κλειστές μου φούχτες. Τις άνοιξα αργά-αργά. Κάμια 10αριά δεύτερα αργότερα δίδει μια και πετάει μακριά, μακριά και ψηλά. Και εκεί συναντάει άλλο ένα και τα βλέπω εδά κάνα δίλεπτο και κόβουνε βόλτες παίζοντας.
    (προσπάθησα για φωτό με το κινητό αλλά κοντρα στον ήλιο βγαίνει μια μπλαστρακίδα και μισή...)
    Δε θέλω για σήμερα πράμα άλλο...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω σας ανακινωνωοτι θα ψυφισω το κνημα δεν πληρωνω.
    οχι γιατι πιστευω οτι θα βγουνε κηβερνιση αλλα μονο και μονο για να φωναξω ακομα μια φορα οχι στα χαρατσια..
    και απο την αλλη δεν ανοικουν σε κανενα κομματικο μιχανισμο πιστευω αλλα παλευουν για εμας.
    αυτο που τοτε το φοναζαμε και το καναμε πραξη εγω αυτο θα το κατοχηροσο και με την ψηφω μου.
    δεν ρωταω την γνωμη σας ουτε ενδιαφερομε να ακουσω τιποτα. ειμαι αγανακτισμενος, αιδιασμενος, και απελπισμενος με αυτην την κολοχωρα. και πριν φτασουμε να παρουμε τα οπλα για να βρουμε το δικιο μας με την ψηφο μας στο κινημα δεν πληρωνο τους λεμε για τελευταια φορα οτι δεν παει αλλο.
    στην ζυγαρια που ειπα πιο πανω οταν εβαλα να ζηγησο τα υπερ και τα κατα δεν βρικα τιποτα κατα σε αυτους.. ειναι νεοι θα μου πειτε.
    ναι αλλα ομως εαν και νεοι βρικα πολλα υπερ τους...
    πολλα περισοτερα απο αλλους παλιους που δεν εχουν κανει τιποτε αλλα ειναι μονο λογια...
    υ.γ. εαν αυτο το ποστ μου ενοχλη παρακαλω να το διαγραψετε.
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Έχετε ακόμη χελιδόνια στη Κρήτη;

Φέτος δεν έχω δει....

Δεν ενοχλεί, τουναντίον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    αυτην την κολοχωρα
    Δεν φταίει η χώρα, Γεώργιε.
    Όπως γράφει και ο ποιητής, οι κάτοικοί της είναι παράουροι.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ενδιαφέρον άρθρο για το τι γίνεται σε περιπτώσεις αποχής, λευκού, άκυρου, και ψήφους σε κόμματα που δεν κατάφεραν να βγουν στη βουλή και πως το σύστημα το εκμεταλλεύονται τα κόμματα υπέρ τους:
    http://www.prismanews.gr/%CE%B1%CF%8...-mikra-kommata
    Αυτή που γράφει είναι υποψήφια, δεν το έβαλα για να την διαφημίσω αλλά γιατί εξηγεί τα παραπάνω που ενδιαφέρουν όλους. Παρακαλώ αν θεωρηθεί διαφήμιση υποψηφίου να σβηστεί το link. Το έβαλα απλά γιατί δεν είναι δικά μου τα γραφόμενα

Κράτησα τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα κατά την γνώμη μου από το παραπάνω:

Έτσι, λοιπόν, είναι πλέον σαφές πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το λευκό, όπως και η αποχή και τα άκυρα, θεωρείται μη έγκυρη ψήφος και τίθενται εκτός εκλογικού μέτρου. Είναι επίσης σαφές ότι το λευκό δεν «πηγαίνει στο πρώτο κόμμα» αφού θεωρείται άκυρη ψήφος.

Το λευκό, λοιπόν, η αποχή και το άκυρο δεν προσμετρώνται στο εκλογικό μέτρο. Τι σημαίνει αυτό; Το ποσοστό των κομμάτων υπολογίζεται με βάση το εκλογικό μέτρο, δηλαδή τον αριθμό των ψηφισάντων των οποίων η ψήφος λογίζεται ως έγκυρη. Στην πράξη, δηλαδή, αν από το σύνολο των 10 (περίπου) εκατομμυρίων ψηφοφόρων τα 3 εκ. επιλέξουν την αποχή, το λευκό ή το άκυρο, τότε το εκλογικό μέτρο θα γίνει 7 εκ. από τα 10 εκ. που είναι αρχικά. Μειούμενο το εκλογικό μέτρο, λοιπόν, αλλάζει και το τελικό ποσοστό των κομμάτων αφού με βάση αυτό υπολογίζεται ο αριθμός.Βέβαια, επειδή ωφελούνται αναλογικά της δύναμής τους, τα μεγαλύτερα κόμματα ενισχύονται περισσότερο. Συνεπώς, αν κάποιος θέλει να «τιμωρήσει» τα μεγάλα κόμματα, τα λευκά-αποχή-άκυρα φέρνουν το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα!

Με αυτή την πραγματικότητα, όμως, η ψήφος στα μικρά κόμματα που δεν μπαίνουν στη Βουλή είναι αυτή που ενισχύει πράγματι το πρώτο κόμμα καθώς ο νόμος του δίνει 50 επιπλέον έδρες που τις έχει υφαρπάξει από τα κόμματα που δεν έπιασαν το 3%. Οι ψήφοι σε μικρά κόμματα που δεν μπαίνουν στη Βουλή ενισχύουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τα μεγάλα κόμματα απ' ότι η αποχή ή το λευκό: όσο περισσότερες ψήφοι δοθούν σε μικρά κόμματα που τελικά δεν μπουν στη Βουλή τόσο μικρότερο είναι το ποσοστό που χρειάζεται το πρώτο κόμμα για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Επίσης σημαντικό θεωρώ το να μην είναι καν πρώτο ή δεύτερο κόμμα κανένα από αυτά που "κυβέρνησαν" ως σήμερα, και οι περισσότεροι βουλευτές τους να μην επανεκλεγούν. Ας μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί σε βάρος τους μια αγωγή για εσχάτη προδοσία, την οποία ο εισαγγελέας έχει στείλει στη Βουλή. Όμως οι βουλευτές δεν συμφώνησαν ως τώρα να στείλουν τους εαυτούς τους στο δικαστήριο, όπως ορίζει το Σύνταγμα ύστερα από προηγούμενη αναθεώρηση! Νομίζω πως η εισήγηση αυτή ήταν του έγκριτου συνταγματολόγου και εξέχοντος στελέχους του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κόμματος, κ. Ευάγγελου Βανιζέλου...

πολιτικοί μιλάνε

Σε αυτές τις εκλογές οι πολιτικοί μιλάνε. αν θέλετε να καταλάβετε τι λένε αυτοί που μας κυβερνούσαν κλείστε τα αφτιά σας ερμητικά και απλά κοιτάτε. κοιτάξτε τα λεφτά που έρχονται στα χεριά σας, κοιτάξτε το βιοτικό σας επίπεδο, σε οποία κάστα και αν ανήκετε, κοιτάξτε το βιοτικό επίπεδο του διπλανού σας, γιατί να κοιτάξετε το βιοτικό επίπεδο του διπλανού σας? γιατί ο διπλανός σας είναι ο πελάτης σας αν έχετε επιχείρηση, γιατί ο διπλανός σας είναι ο υπάλληλος, που αν δεν έχει δεν καταναλώνει, γιατί ο διπλανός σας είναι ο επιχειρηματίας που αν δεν καταναλώνεται δεν έχει δουλειά να σας προσφέρει και γενικά ο διπλανός σας είναι ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα του βιοτικού σας επιπέδου, δείτε λοιπόν πόσο έχει εξαθλιωθεί το βιοτικό σας επίπεδο και μετά ακούστε όλα αυτά τα λόγια τους που δεν αντιστοιχούν σε κάποια πραγματικότητα που σας αφορά, αυτούς θα ψηφίσετε? σαφώς και μόνο αυτούς δεν πρέπει να ψηφίσετε και όλα τα παρακλάδια τους, ρισκάρετε την ψήφο σας σε κάτι διαφορετικό, τουλάχιστον να έχετε μερικές καινούριες επιλογές που ίσος μας οδηγήσουν σε κάποια αδιέξοδο που να μας αφορά εμάς τους πολίτες αυτού του κράτους και η λύση να μην αφορά μόνο τα ταμία μερικών σφετεριστών
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ