για την επιστροφή λέω να πάω από εδώ είναι λίγο τρελό άλλα θα το κάνω![]()
el Capitan
"414. That’s an error.
The requested URL /maps... is too large to process. That’s all we know. "
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ελεοςςςςςςς ου τε η γοογλε δε το βγαζειιιιιι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
el Capitan
απο εδω
el Capitan
θα σου πρότεινα να πας καρπενήσι μέσω προυσου....
από προυσό και προς καρπενήσι κόψε μέσα από το κλαυσί και θα βγεις μετά το καρπενήσι και πριν το τουνελ του τυμφρηστού..... απείρως καλύτερη διαδρομή....
πες το και έγινε και εγω το σκεφτόμουνα να παω απο προυσο αλλα δεν θα πέρναγα απο τα κρεμαστά αλλα δεν πειράζει την αλλη φορά η διαδρομή άλλαξε και έγινε έτσι
el Capitan
ευχομαι να σου αρέσει....
καλούς δρόμους....
κόλπο....
όταν περάσεις το τούνελ, έχεις δύο επιλογές...
είτε πας κανονικά από τις στροφές ανεβαίνοντας και μετά κατεβαίνοντας από όλα τα χωριά
είτε πας ευθεία από τον καινούργιο δρόμο που έχει ανοίξει που όμως στο τέλος του έχει περί τα 500 μέτρα βατότατο χωματόδρομο (εγώ περνάω με το fjr από κει)..... απο δω γλυτώνεις πολλές ανούσιες στροφές και βγαίνεις κατευθείαν στο καλό στροφιλίκι που ακολουθεί....
η επιλογή δική σου...
Καλή απόλαυση όποια διαδρομή και να ακοκολουθήσεις... Για επόμενη εκδρομούλα προς Αγρίνιο έχε με στο νού σου μήπως το συνδυάσουμε με τα δικά μου πέρα δώθε... Γράψε μία και το κόστος διαδρομής με το hornet γτ φαντάζομαι ότι λόγω διαδρομής και στροφών πρέπει να είναι υπολογίσιμη διαφορά απο Αθηνών- Πατρών ακόμα κ χωρίς διόδια.
Ok re file tha se exw st noy mou apo katanalwsh gyro sta 50 euro an anologistis diodia apo thn Mia alla apo tin Allh exeis Thea. einai anektimito na kaneis teties diadromes den nomizw oti prepi na koitas lefta se teties diadromes
el Capitan
και τώρα η συνεχεία
ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΕΡΟΜΑΝΑ ΠΡΟΥΣΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΛΑΜΙΑ ΘΗΒΑ ΑΘΗΝΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΣ 61 ΦΩΤΟ
Τελευταία τροποποίηση από immoral; 08/05/2012 στις 09:11.
el Capitan
Όχι εμένα τον Θεό που ..... Μου έδωσε το χάρισμα ...... Που έπλασε τη φύση .....
el Capitan