Ναι, ναι επικεντρωθείτε όλοι στη Χρυσή Αυγή και όλα τ΄αλλα στα @@δια μας... οι άνθρωποι είναι αποδεδειγμένα ακραίοι εθνικιστές, ραστιστές, εν δυνάμει δολοφόνοι και νοσταλγοί της πιο μαύρης σελίδας στην ιστορία της ανθρωπότητας. Συμφωνώ 110% και δηλώνω απερίφραστα ότι τους σιχαίνομαι. Αλλά... όταν νομιμοποιούνταν ως κόμμα που είστασταν όλοι εσείς που κλαίγεστε τώρα; Τον ύπνο του διακαίου ε; Συγκέντρωσαν 7% και μπήκαν στη Βουλή μέσω μια δημοκρατικής διαδικασίας που ονομάζεται εκλογές... ως εκ τούτου δεν μπορεί κανένας να πει οτίδηποτε. Και για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, ήταν εντελώς αντιδημοκρατικό και φασιστικό το να μην έχουν εκπροσώπους τους στα κανάλια εχθές, από τη στιγμή που μπήκαν στη Βουλή με τα μπούνια. Πόσο μάλλον δε όταν κάτι πικραμένοι του 1,3 και του 1,8 ήταν παρόντες και λαλίστατοι.
Για να μην πανικοβάλεστε βέβαια, το ποσοστό που συγκέντρωσαν ήταν απολύτως αναμενόμενο και δεδομένο από τη στιγμή που αυτές οι ακραίες "πολιτικές" εκφάνσεις ευδοκιμούν σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Ωστόσο αν στην χειρότερη περίοδο που έχει ζήσει η χώρα εδώ και 30+ χρόνια, με ανεργία και μεταναστευτικό να αποτελλούν δύο από τα κυριότερα προβλήματα, με ξοφλημένες τις δύο -πρώην- μεγάλες παρατάξεις και "θολό" τοπιό γενικότερα, η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε 7%, αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί το ποσοστό είναι μικρό!
Από την άλλη δείτε το προφίλ όσων τους ψήφισαν... είναι το 7% ναζί στην Ελλάδα και δεν το ξέραμε; Όχι κατά τη γνώμη μου και η ψήφος τους στη Χρυσή Αυγή ήταν μια άγαρμπη και μαλακισμένη ψήφος διαμαρτυρίας από ανθρώπους που είναι γενικά μαγκιά - κλανία και εξάτμιση και... τέσπα. Οι τύποι δεν θα φτουρήσουν ούτε 1 χρόνο μέσα στη Βουλή καθότι όταν θα αρχίσουν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και το ξύλο, όταν -στανταράκι- εκκλάβουν το 7% ώς την απόλυτη νομιμοποίηση για να κάνουν τις απίστευτες καφρίλες έξω, ο κόσμος θα ξενερώσει απίστευτα και θα πάρουν τα @@ τους πανηγυρικά. Σημεία των καιρών λοιπόν, διάττοντες αστέρες και τίποτα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε η Γερμανία του 30, ούτε οι εποχές είναι ίδες, ούτε και είμαστε Γερμανοί!
Προσωπικά θεωρώ απείρως πιο φασιστικό, αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο το εκλογικό μας σύστημα, παρά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.
Ξαναγράφω ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν καλό όπως διαμορφώθηκε, κυρίως γιατί ένεκα των πασοστών και της ανάγκης σχηματισμού κυβέρνησης, θα πέσουν πολλές μάσκες απροκάλυπτα και απότομα.
+1000 σε όλα...
Κλαίγονται ξαφνικά όλοι λες και μέχρι τώρα είχαμε ένα ωραιότατο δημοκρατικό πολίτευμα που δούλευε ασταμάτητα υπέρ του πολίτη και ξαφνικά ήρθαν οι Χρυσαυγίτες να μας το μολύνουν...
Αφού τους επέλεξαν κάποιοι καλώς κάναν και μπήκαν. Και ευτυχώς γιατί τώρα θα φανεί το ποιόν τους...Είπαμε...Τα ψέματα τελείωσαν και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξεβράκωμα από το να μετέχεις στην επόμενη βουλή...Και το ίδιο ισχύει και για κάποιους δήθεν Ελληνάρες ή τους μέχρι τώρα τσάμπα μάγκες.
Βάλτε κράνος και δεθείτε καλά να το απολαύσετε. Τα ωραία τώρα αρχίζουν![]()
διαφωνησε κανεις μαζι σου (και τα πηρες) ή σου εδωσα αφορμη εγω με το πιο πανω ποστ μου (και τα πηρες μαζι μουμηνερθωεκεικαισουκανωτημουρηκρεας, Ε?)
κουλ αγορι μου, κουλ!
Εγω απλως ειπα οτι θα την εχει την πλακα του η ολη φαση της Χ.Α στη βουλη και οχι, δεν ειναι ολο το 7% χρυσαυγιτες απο αποψη!![]()
Αν το δει κανείς αντικειμενικά θα καταλάβει ότι είναι λογικό ένα μέρος της δεξιάς να καταλήγει να ψηφίσει Χρυσά Αυγά όταν βλέπει τις τουρκικές φρεγάτες να κάνουν περατζάδες στο Σούνιο και το μεταναστευτικό να μη λύνεται. Ευθύνη έχει το γνωστό γαλαζοπράσινο δίπολο για αυτή την κατάντια!![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Οχι ρε συ Μήτσο δεν τρέχει τίποτα, δημοκρατία έχουμε... απλά έχε υπόψιν σου ότι ξέρω που μένεις και ήδη δύο φουσκωτά παλικάρια 1.90 με σιδερολοστούς έρχονται απο εκεί...![]()
Πέρα από την πλάκα απλά δεν αντέχω την απύθμενη μαλακία μας... το παίζουν όλοι τώρα τιμήτες και υπερασπιστές της δημοκρατίας, οι οποίοι τάχα μου προσβάλλονται από την παρουσιά της Χ.Α. στη Βουλή... οι περισσότεροι από αυτούς πέταγαν χαρατέτο όταν τόσος κόσμος έτρωγε χημικά στις διαδηλώσεις και είναι διαλλακτικοί (μη σου πω και ψηφοφόροι) με τους πραγματικούς φασίστες που ξέσκισαν το Σύνταγμα της χώρας εδώ και 2 χρόνια... ότι να ναι... η Χ.Α. παίζει το ρόλο του δέντρου! Δείτε το δάσος και μη μας το παίζετε τρυποκάρυδοι με εμμονές...
Για να μην πεταχτεί κανάς π@π@ρ@ς, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και χέστηκα για τη γνώμη σας.![]()
ιστορικές στιγμές
επιτέλους δεν ασχολιόμαστε με ανθρώπους του τύπου:
"σταυρώστε με σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με ... "
+1000 Συμφωνώ, είναι από τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να άλλαξουν, απλή αναλογική όσο ποσοστό πήρες τόσο ποσοστό σου αναλογεί ΤΕΛΟΣ, bonus και Π@Π@ΡΙΕΣ κομένα
Όσο για την χρυσή αυγή θα ζήσουμε και με αυτούς και εφόσον τους ψήφισε μεγάλο μέρος των Ελλήνων, άσχετα γιατί, πρέπει να τους δεχτούμε όπως δεχόμαστε και τους υπόλοιπους.
Δεν επικεντρώνομαι σε αυτούς, από αυτές τις εκλογές για μένα προσωπικά τα θετικά μυνήματα είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Αλλά όσο να ναι την δική μου μόνο γνώμη εκφράζω και κανενός άλλου και αισθάνομαι αηδία για την επιλογή αυτή των Ελλήνων, δεν θα μου πει κανένας πως θα διαμορφώσω την γνώμη μου, νιώθω θλίψη που μπήκαν στη βουλή οι πίθηκοι και θα το πω όσες φορές γουστάρω και σε όποιον αρέσει. Ουτε χαρταετό πέταγα και ήμουν και γω σε πάρα πολλές διαδηλώσεις, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό.
Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 07/05/2012 στις 11:53.
Υπάρχει και η άλλη πλευρά , τώρα που τους δίνουν σημασία και μπήκαν και στην βουλή, να φλωρέψουν για να μπορέσουν να παραμείνουν στην Βουλή. Οπότε ας ελπίσουμε ότι θα κόψουν της πολλές καφρίλες...
ΥΓ θέλω να βλέπω μιχαλολιάκο , κανέλλη και τσίπρα να πλακώνονται στην βουλή![]()
Get your motor running..
Παιδιά θα έχουμε εξελίξεις που δεν τις περιμένουμε τις επόμενες μέρες.Γενικά τα πράγματα είναι πολύ ρευστά...
Από εκεί και πέρα,η αποχή είναι πάντα λευκό χαρτί να γράφει ο καθένας ό,τι τον βολεύει...Εκτός αυτού,όλοι ξέρουμε πόσο επίκαιροι είναι οι εκλογικοί κατάλογοι,πόσοι δεν μετέφεραν τα δικαιώματά τους από τα χωριά και βενζίνη/$$ γιοκ και πόσοι είναι πλέον μετανάστες...Συν φυσικά τους κλασσικούς <<δεν ψηφίζω>> που είναι καλό ποσοστό...
Όσο αφορά την ΧΑ θα πω ότι,δυστυχώς,η απουσία τους από τα ΜΜΕ και η απολιτίκ στάση πολλών οδήγησε σε αυτά τα αποτελέσματα....Δεν μπορώ να πιστέψω πως 335 άτομα στο Δήμο Διστόμου,635 στο Δ.Καλαβρύτων και 535 στο Δήμο που ανήκει το Κομμένο είναι νεοναζί.... Και στις άλλες περιοχές φυσικά αλλά ειδικά σε αυτές... http://www.enikos.gr/ekloges-2012/41...rysh_Aygh.html